reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Dzieczyny nie mam ostatnio czasu na forum wpadam tylko zlozyc zyczenia:

Onanana wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia, szczescia i milosci, usmiechu kazdego dnia, pociechy z Mai i chlopa no i zadowolenia z pracy.

Margana wszystkiego naj dla Natalki, duzo zdrowka i usmiechu i samych radosnych dni.

reklama
mirelka tak tak z kupkami sie unormowało, od poniedziałku jak ręką odjął, ale Marike długo trzymało niestety. Kurcze mnie tez przeraża takie dorabianie urodzin, uważam, że trzeba raz a porządnie, ale niestety nie zawsze da rade.
maggipka ale kropki mają byc motywem aranżacji dekoracji stołu?,domu?, waszych stroji czy też na talerzu? wy chyba na dwa dni robicie? fajny pomysł, kurcze laski podłamujecie mnie swoja kreatywnościa, moja uśpiona w lesie :-)
gola doczytałam o Twoim kole, ale bym sie wkurzyła, nic mnie tak nie irytuje co jak już jestem gotwa (po wielu wyczerpujacych minuatch szykowania) i cos stoi na przeszkodzie zeby jednak wyjsc, i to w taki dzien :-(
angie jak Kinga? chodzi do żłobka?
ankusch jak u Was ząbkowanie? i nocki?
NIMFII to musi byc taki mocniejszy mróz, co by to wszystko pomroziło.

Moja spi, ale chyba długo nie pośpi bo dziś piątek dzień wywozu smieci i akurat stoi pod blokiem, cały dom chodzi, ja ide sie zbierac na spacerek, Moj Syn ogrodnik zachciał nowy kwiatek na okno :-)
TRZYMAJCIE SIE

Ostatnia edycja:
Maggipka my mamy czapeczki w kropeczki :-D koniecznie musisz się pochwalić kropeczkami sama wszystko wymyślasz ? O i ze mnie twarda sztuka rzadko choruję można by rzec że wcale,
Anus to dobrze że z kupkami już ok. a wyniki kiedy będziecie mieć bo chyba zanosiłaś kupkę do badania czy coś poplątałam, mały ogrodnik Wam rośnie ile ma kwiatków i jaki sobie zażyczył kupić. Miłego spacerku.
Mary super że masz już załatwionego nowego instruktora:tak: powodzenia

My siedzimy w domu, czekam na szanownych panów opieprze jak tylko zadzwonią do drzwi:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
anus no niby tak, chc mnie uczono ze bakterie i wirusy maja najlepsze warunki do namnazania sie w temp 4 do 65stC :tak: takze ponizej 4stC juz nie jest im tak dobrze ;-)

Nakupilam leki w aptece co by sie stawic na nogi... jutro chcialam jechac na zakupy zakupic conieco przed urodzinami Kuby a to tylko tydzien zostal :shocked2: Zamowilam sobie w aptece tez to cudo lecznice o ktrym pisala angun ;-)
Jutro sobie moze przyszykuje juz pupleciki oraz kurczaka w panierce na urodzny Kuby... zamroze zeby za tydzien rozmrozic :tak: bo nie dam rady wszystkiego przygotowac naraz.

Chata wysprzatana, w kominku napalone, dziecko ma 3. (!) drzemke :)shocked2::shocked2::shocked2:), M. juz w drodze do domku, obiad prawie gotowy. :happy:
Ja pewnie gdzies w miedzyczasie polegne znow na kanapie, wiec zycze Wam milego weekendu!

Buziaki!

hej dziewczyny!
ja niestety teraz mega zakatarzona, mam nadzieję, że to ostatni etap choroby. Muszę sobie zrobić dziś też inhalacje.

Nimfii widzisz, nie zdążyłam ci napisać. Ja mam opak.50 ml, jest wydajne i super są te kropelki, mają wiele zastosowań. Oby u was szybko wybiły choróbsko (u ciebie raczej, bo one tylko dla dorosłych na 60%alk.)
Helenko super, że Oluś już lepiej i że zawsze taki ucieszony jak widzi swoją "Anię" :-) co rty znów przygotowujesz jakies przyjątko, że tyle pichcisz, bo nie doczytałam?
Gola Artik dziś luźnych koop nie robił, ale nadal się boję, że go poczęstuję wirusem, dlatego wytoczyłam działa w postaci wit.C, wapna i Euphorbium do noska. Koło naprawione?
Ssabrinko oj coś Samik się kręcił w nocy i nie dał ci pospać, czyżby zęby?
Mary ja właśnie miałam takiego konkretnego chłopa-instruktora,byłego kierowcę karetki, to nawet jak ruszaliśmy spod świateł, to mi ręką kolano wciskał na gaz, żebym energiczniej ruszała :-) pewnie, że zmień, jak masz możliwość!
Anus narobiłas mi smaka tymi pulpetam i z kaszą jaglaną, muszę zrobić! Fajnie, że dzieciaki już doszły do siebie. Artik marudzi chyba na zęby, bo rączki ciągle w buźce i obiadek dziś był ble (ryba z makaronem).
Mirelko z tymi "fachowcami" tak zazwyczaj bywa... Mam nadzieję, że szybko skończą to, co zaczęli!
Maggipka zdradź nam więcej, gdzie jeszcze będą te kropy! Tort też? :-)

Natalko sto lat nasza kochana roczniaczko !!!
Zobacz załącznik 512460

Onanana życzenia zdrówka i spełnienia marzeń dla ciebie !!!!!!!

U nas dzisiaj byla dosc ladna pogoda I zaliczylismy spacerek poszlismy se na plac zabaw Sami sie troszke pobujal na hustawie a potem oczywiscie lazil po placu :-) teraz spi a Ja kawke pije I po chce.
maggipka moze zabki ida I dlatego Amelka spi niespokojnie ?a jak poszlo wam oduczanie malej od nocnego mleka.
Angun oby Ci szybko przeszlo bo juz dlugo Cie trzyma to przeziebienie. Ano zabki ida I to na calego 2jedynki i 2 dwojki gorne lewa jedyneczka sie juz przebila nam a reszta juz prawie wiec pewnie to go meczy w nocy.
anus Milego spacerowania ;-)

ANGUN i tak zamowilam te kropelki bo po skladzie skaplam sie ze cos podobnego szukalam ;-) do inhalacji i nacierania jak doczytalam Mackowi moge stosowac. Kubie nie bede ;-) a ty to lykasz tak jak pisali ze na lyzce z miodem czy cukrem? Pewnie ma intensywny smak.

maggipko - i mnie te kropki zaintrygowały, czekamy na fotoreportaż z imprezy! :)

nimfii - twardego masz chłopa, mój też rzadko choruje. Ja kiedyś prawie wcale, ale od porodu byłam dwa razy chora :( I byliście na polku?? Bo u nas po południu zaczęło lać :/ PS a przypomnij mi proszę o jakim to cudo leku pisała nasza Angun??

mary-beth - hehe pamiętam sen jeździe do Ikei :-D:-D

anus- hehe Twoja w lesie, a moja w krzaczorach ;)

Angun - dziękuję - tak, koło naprawione i dwie nowe opony zimówki na przód mam :)! Ja też mam nadzieję, że u małego nic się nie rozwinie! Tobie kochana życzę szybkiego powrotu do zdrówka!

Ssabrinaa - a w UK, to chyba bardzo przedwczoraj na Halloween dzieciaki szalały??

Koło naprawione, dotarłam na Cmentarz tylko do dziadka, bo zanim dojechałam do babci to Pola padła w foteliku, a nie chciałam Jej już budzić , w dodatku z małego deszczu w międzyczasie zrobiła się ulewa. Więc moi rodzice poszli, a ja z młodą zostałam w aucie. Obudziła się dopiero w domu.
Głowa mnie boli:/
PS a u pradziadzia na grobie, Polcia była na nóżkach za rączkę szła ze mną, chciała cały czas wejść bucikami na dziadkowy grób, a potem jak ją wzięłam na ręce, wsadziła mi niechcący (mam nadzieję) palec do nosa, aż mi skórkę zdarła! ;)

reklama
Do góry