A więc:
Julianna ja tez mam coraz mniej czasu na BB, nie wiem dlaczego, obowiązków mi raczej nie przybyło a ledwo sie ogarniam ze wszystkim... masakra!!
syl jak tam nastrój? Dziekuje za życzeniaa. odmienilas chyba dobrze hehe- jak sobie dawąlam tego nicka to jakoś nie przemyśląłam jego odmiany...
mary a jak wychodzi kupno takich sanek w PL?? nie wiem jak koszty wysyłki wychodzą?? kurcze znów chorobsko Cię bierze?? Udanego Lunchu!! fajnie że bez problemu zmieniłas instruktora!!
Niuniunia mam nadzieję że spotkanie z koleżanką z LO udane!!
helenka hehe dzieciaki w zeszłym roku obczaiły ze u was można maszkiety dostać to i w tym roku przyszły
)
Cocca super że aqua fitness Ci się spodobało
Najwyższy czas żebyś zrobiła coś dla siebie!!
ankusch mam nadzieję że ząbki szyko wyjdą.. biedne te nasze dzieciaczki ale niesttey wszyscy przez to przechodziliśmy..
filipkowamama a gdzie zdjecia z uroczystości?? proszę!!!
anus super że wizyta u koleżanki byla udana!! dzieciaczki muszą się spotykac z innymi dziećmi!! Fajnie że macie rodzinkę niedaleko
ajnie ze hallowen party udane!! Zaszalałaś wczoraj z żelazkiem, ja bym tez musiała, cały kosz prania czeka..
Gola fajnie ze Pradziadek Was odwiedza!! A i kuzyn też. chyba masz dobry kontakt z tym kuzynem? A to pradziadzio wziął Polę na spacer?? kochana ale Polcia super dziś spała!! Oby tak dalej!! Współczuje tego spięcia z sąiadem! nie lubie takich pijaczków cwaniaczków!!
Nimfii Maja tez uwielbia zabawę z wodą! odkręca sobie kran, podstawia rączkę, zakręca. Mam nadzieję że z Waszy zdrowkiem llepiej!!
Winki Ty jestes debeściara!! przebierac koopsko na grobie hehe Fajnie ze choroba Wam odpuściła!!
asia fajnie ze mialas babski wieczór!!! Dobrze kochana że postawiłaś na swoim! chlopy powinny wiedzieć gdzie ich miejsce w szeregu!! hihi
Angun fajnie ze kino udane!! Zdrówka kochana!!
Kati pewnie ze pamietamy!! super ze do nas wpadłas!!
Aneczka niestety dawno nie byłam na zumbie
przystojniak zmienił godzine zajec i mi nie pasi a na ta druga sale nie umiem sie zebrac zeby jechac:/ a Ty??
Ssabrina widziałam-Sami nieźle daje czadu
) Podoba mu sie chodzenie widac
Ale u Was porażka z tym leczeniem!!
Katerinko cierpliwości do chłopa Ci życzę!!! A z Twoją siostrą smutna sprawa
(
mirelko znów smakołyki u Ciebie wczoraj były!! u Was już poddasze w panelach będzie??
Angun ale posta wczoraj wysmarowałaś!! ho ho ho kochanna mam madzieję że u Was ze zdrowkiem lepiej i że u Artika to nic powaznego!! Maja rzeczywiście jest raczej spokojnym dzieckiem, chociaż jak diabel w nią wstąpi to daje czadu. Podala się ewidentnie na mojgeo D. i jego siostrę..
Alma super ze wpadłaś! Zaglądaj czesciej - jak tylko czas Ci pozwoli!! Twoj mąż chyba teraz w Pl??
helenka super że Oluś parę kroczków zrobił
)
maggipka fajnie że moglas pochwalić sie małą (ja też lubie hihi). Kochana... dzięki widzę że masz doświadcznie z skorpionica z mojego dnia w dodatku! No charatkterek mam...
Angie własnie, Kingunia w żłobku?? jak tam sobie radzą z jej jedzeniem??
Margana udanej imprezki dziś!!! Bawcie się dobrze! Tak, mamy razem urodziny
Oby z Natusi była grzeczniejsza dziewczybka niz ze mnie...
Nooo kochane nadrobiłam
mam nadzieję że żadnej nie pominęłam. U na leniwie dziś. Mloda ok 4 wstała na cyca, potem ok 6, usnęłysmy razem, potem odlożyłam ją do łóżeczka i jeszcze pokimała troszkę. Wstałymy po 8 a tata się jeszcze wylgiwał.
Wczoraj miałam gości (moi rodzice, brat z dziećmi). Dostalam super prezent od Emilki - na fb wrzuciłam fotkę a dla nieposiadającyh kont na fb napiszę tylko że to recznik z haftem "kochana ciocia"..wzruszyłam się
) Dzisiaj chyba teście wpadną, chocia powiem Wam szczerze ze już mam trochę dosyć tych imprez. ostatnie dwie niedziele to uodziny Mai, wczoraj moje, dziś znów a jutro mojego chrześniaka. Masakra, strasznie mi się nie chce.
Maja teraz jeszcze śpi, ja ide się opluskać, wlosy umyc i pewnie gdzieś wyruszymy. Mma ochotę na jakąś wycieczkę ale już troche późno...
aaa zapomnialabym- pytalyście o zdrówko Mai.A więc nic się jej nie dzieje. Wtedy co pisąłam kilka razy kaszlnęła i tyle. Wlaśnie wymysliłam zey na basen się wybrać... trochę sie boję no ale jak tak na to patrzc to musiałabym ją w kloszu zamknać...
Miłego dnia moje kochane