reklama
kupiłam raz jogurciki bobovity i jak przeczytałam skład to zobaczyłam, ze to sama chemia![]()
no wlasnie ;-)
wiec jako ze juz spotkalam sie wiele razy z AntyDanonkowa opinia to przeanalizowalam ich sklad dokladnie. Jak dla mnie to jedno i to samo danonki co i jogurciki dla niemowlat wiec ja wole zaoszczedzic i kupuc najzwyklejsze jogurty.
Jakby przeczytac sklad MM tez moznaby dojsc do wniosku ze to sama chemia wiec wg mnie ona jest po prostu wszedzie
Margana
Fanka BB :)
Witam mamuśki:-)
Wiecie co, Natusia sie zrobiła taka, ze jak wejdę z nią gdzieś do sklepu to zaczepia wszystkich ludzi i sie do nich uśmiecha
I zawsze musi "pogadać" z panią kasjerką
Nawet w parku ludzie sie za nią oglądają, a ona sie cieszy :-)
No i zaczyna sie wspinać po meblach. Masakra jak to teraz szybko wszystko idzie. Tyle czasu była cisza, a tu nagle wszystkie nowe umiejetności, jedna za drugą. I jeszcze do tego zęby
winki współczuję kryzysu! Oby jak najszybciej minął! No i zyczę spokojnej i bezpiecznej podróży!
ankusch hehe, juz sie przyzwyczaiłam, ze mówisz do mnie margaryna
Wcale mi to nie przeszkadza:-)
helenka super, ze jestescie w domku. Oby choróbsko szybko przeszło!
angie to gratuluję lepszego spania Kingusi! Oby tak dalej:-)
Wiecie co, Natusia sie zrobiła taka, ze jak wejdę z nią gdzieś do sklepu to zaczepia wszystkich ludzi i sie do nich uśmiecha

No i zaczyna sie wspinać po meblach. Masakra jak to teraz szybko wszystko idzie. Tyle czasu była cisza, a tu nagle wszystkie nowe umiejetności, jedna za drugą. I jeszcze do tego zęby

winki współczuję kryzysu! Oby jak najszybciej minął! No i zyczę spokojnej i bezpiecznej podróży!
ankusch hehe, juz sie przyzwyczaiłam, ze mówisz do mnie margaryna

helenka super, ze jestescie w domku. Oby choróbsko szybko przeszło!
angie to gratuluję lepszego spania Kingusi! Oby tak dalej:-)
Gola84
Fanka BB :)
Heloł 
myszunia - zdjęcie wymiata!!!! Ale super pamiątkę z imprezy po uroczystości będzie miała Wasza kukunia! a pierwszy Pan z prawej normalnie mój guru!!

U nas było dokładnie tak samo jak młoda nauczyła się sama siadać, siadała w nocy, przez sen , ciągle się podnosiła
Czemu 8ki do usunięcia, brakuje miejsca w buzi? Czy bolą Cię dziąsła?
Margana - gratulujemy postępów. Polish też zaczepia ludziska, nawet baby w US - za kilka dobrych lat już pewnie taka uśmiechnięta do nich nie będzie
angie - też nie wiedziałam, myślałam, że w IRE to tak jak w Anglii zakupowy raj
Fajnie sobie rano wstajecie 
Sabinko - jakie Wy fajowskie żarełka dla bobików tam macie
Ja nawet nie zauważyłam, że Ankusch na margaryna do naszej Margany wali
hehe
U nas Polcia zaczyna pomału raczkować, ale wstaje diabełek nasz kochany - dziś dwa razy w łóżeczku no i kiedyś o mnie, marudna jest strasznie - chyba idą dolne dwójki, dziś miała ochotę siedzieć ze mną i ciągle zawodząc wołała mama, mama - a ja musiałam skończyć obierać ziemniaki i nie miałam jak jej wziąć.
Byłyśmy dziś u pradziadzia, posiedziałyśmy na kocyku, zjadłyśmy pomidorówkę, dziadzio w 7 niebie! Tak bardzo cieszą Go nasze wizyty!
Idę umyć ciało
i poczytam sobie jeszcze
dobranoc dziewczyny:*
myszunia - zdjęcie wymiata!!!! Ale super pamiątkę z imprezy po uroczystości będzie miała Wasza kukunia! a pierwszy Pan z prawej normalnie mój guru!!

Margana - gratulujemy postępów. Polish też zaczepia ludziska, nawet baby w US - za kilka dobrych lat już pewnie taka uśmiechnięta do nich nie będzie
angie - też nie wiedziałam, myślałam, że w IRE to tak jak w Anglii zakupowy raj
Sabinko - jakie Wy fajowskie żarełka dla bobików tam macie
Ja nawet nie zauważyłam, że Ankusch na margaryna do naszej Margany wali
U nas Polcia zaczyna pomału raczkować, ale wstaje diabełek nasz kochany - dziś dwa razy w łóżeczku no i kiedyś o mnie, marudna jest strasznie - chyba idą dolne dwójki, dziś miała ochotę siedzieć ze mną i ciągle zawodząc wołała mama, mama - a ja musiałam skończyć obierać ziemniaki i nie miałam jak jej wziąć.
Byłyśmy dziś u pradziadzia, posiedziałyśmy na kocyku, zjadłyśmy pomidorówkę, dziadzio w 7 niebie! Tak bardzo cieszą Go nasze wizyty!
Idę umyć ciało
dobranoc dziewczyny:*
Witam wieczorową porą :-)
Gola, dzięki
lada dzień i Pola będzie raczkować po całym domu, Liwa pięknie już wstaje w łóżeczku ale nie potrafi sama z pozycji stojącej usiąść 
Helenka dobrze że Was już wypuścili ;-)zdrówka dla małego życzę
Margana to super że Natalka tak radosna i do każdego uśmiechy śle
nie wiem co jeszcze komu miałam pisać a
Wszystkim najlepszego dla dzieciaczków z okazji 9 miesiąca dużo zdrówka:-)
;-)
u nas jutro znowu prądu nie będzie od 8.00-14.00 w zeszłym tyg. też nie było oszaleli oni czy co
będę musiał sobie jakąś robotę wymyślić co by jakoś to przetrwać,

muszę coś na komary kupić dla Liwi strasznie jest pogryziona u nas tyle tego dziadostwa lata a nad ranem to już standard bodajże od tyg. lata, brzęczy i gryzie ja w sumie też jestem cała pogryziona nerwa mam strasznie na te komary

znalazłam takie plastry czy któraś z Was może miała
wysłałam m do apteki u nas na wieś ale nie było nawet nie wiedziały że coś takiego jest będę musiała do miasta się wybrać 
Verco - Plastry na komary dla niemowląt i dzieci
Spokojnej nocki co by bobiki dały się wyspać
:-);-)

Gola, dzięki

Helenka dobrze że Was już wypuścili ;-)zdrówka dla małego życzę

Margana to super że Natalka tak radosna i do każdego uśmiechy śle

nie wiem co jeszcze komu miałam pisać a
Wszystkim najlepszego dla dzieciaczków z okazji 9 miesiąca dużo zdrówka:-)

u nas jutro znowu prądu nie będzie od 8.00-14.00 w zeszłym tyg. też nie było oszaleli oni czy co

muszę coś na komary kupić dla Liwi strasznie jest pogryziona u nas tyle tego dziadostwa lata a nad ranem to już standard bodajże od tyg. lata, brzęczy i gryzie ja w sumie też jestem cała pogryziona nerwa mam strasznie na te komary

znalazłam takie plastry czy któraś z Was może miała

Verco - Plastry na komary dla niemowląt i dzieci
Spokojnej nocki co by bobiki dały się wyspać

U nas dzis lato zogoscilo, podobno jutro tez ma byc, wybieramy sie z Kinga odwiedzic Filipka od Mikado to pewnie spacerek zaliczymy.
Gola, Margana, Kinga narazie tez wszystkich zaczepia i sie usmiecha ;-)
Gola, Anna w Dublinie moze jest lepiej ale Ire to nie Anglia, ;-) w Polsce duzo lepszy wybor wszystkiego. Gola gratulacje dla Poli za postepy.
mycha zdjecie rewelacja:-)
Gola, Margana, Kinga narazie tez wszystkich zaczepia i sie usmiecha ;-)
Gola, Anna w Dublinie moze jest lepiej ale Ire to nie Anglia, ;-) w Polsce duzo lepszy wybor wszystkiego. Gola gratulacje dla Poli za postepy.
mycha zdjecie rewelacja:-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Hej Dziewczyny.
Wybaczcie, że nie poczytam, ale Młody od wczoraj daje tak popalić
Pierwszy raz mieliśmy tyle pobudek w nocy, czyli chyba 3
I to nie, że budzi się i płacze, tylko budzi się, wstaje, stęka, coś po swojemu krzyczy, jęczy... Rzuca się po łóżeczku... Podejrzewam, że zęby, bo 2 kolejne w drodze
I wiecie co? Dzisiaj wstałam o 7:30
Szok dla wszystkich 
mirelka, my mamy opaski nasączane przeciwko komarom i fajnie się sprawdzają
Takie coś BUGSLOCK opaska przeciw komarom komary ODSTRASZACZ (2524166475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Można zapiąć na rękę, na nogę, na wózku gdzieś przymocować
Mnie wiecznie komary zżerały, a jak mam tą opaskę to nic mnie nie rusza
No i nie jest toksyczna, można używać u dzieci 
Idę sprzątać...
Wybaczcie, że nie poczytam, ale Młody od wczoraj daje tak popalić

mirelka, my mamy opaski nasączane przeciwko komarom i fajnie się sprawdzają

Takie coś BUGSLOCK opaska przeciw komarom komary ODSTRASZACZ (2524166475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Można zapiąć na rękę, na nogę, na wózku gdzieś przymocować

Idę sprzątać...
Chorujemy 
Maciek juz kilka dni a teraz i mnie zlapal kaszel.
Wczoraj jeszcze mielismy gości i pozno poszlismy spac, wiec rano bylam nieprzytomna.
Jak kuba zasnol o 7 rano to i ja razem z nim a maciek bajki ogladal
Dziewczyny bralam udzial w konkursie rossman na pieluszki Babydream i nie wygralam ale każdemu wywylali kupon rabatowy na 20% na pieluszki nowe Babydream Fun & Fit.
Wazny do 20.08.
Jesli ktoras chcialaby skorzystac to piszcie mi na priv bo chetnie oddam ten kupon. Mama w domu 3 paczki pieluch wiec nie potrzebuje ;-)
Pieluszki kosztuja chyba 29zl za paczke normalnie.
kto pierwszy napisze ten lepszy
Maciek juz kilka dni a teraz i mnie zlapal kaszel.
Wczoraj jeszcze mielismy gości i pozno poszlismy spac, wiec rano bylam nieprzytomna.
Jak kuba zasnol o 7 rano to i ja razem z nim a maciek bajki ogladal
Dziewczyny bralam udzial w konkursie rossman na pieluszki Babydream i nie wygralam ale każdemu wywylali kupon rabatowy na 20% na pieluszki nowe Babydream Fun & Fit.
Wazny do 20.08.
Jesli ktoras chcialaby skorzystac to piszcie mi na priv bo chetnie oddam ten kupon. Mama w domu 3 paczki pieluch wiec nie potrzebuje ;-)
Pieluszki kosztuja chyba 29zl za paczke normalnie.
kto pierwszy napisze ten lepszy

reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
nimfii - zdrówka dużo dla Was
Ja dziękuję, nie skorzystam z oferowanego kuponu, wolę Dady
Ale dziwne, bo ja też brałam udział w tym konkursie i nic mi nie wysłali 
Chyba jednak dobrze jest wstawać wcześniej - minęła 10, a ja już mam mieszkanko ogarnięte, psa po spacerku, włosy umyte, Mati za niecałą godzinkę zje zupkę i mam nadzieję, że zaśnie ;-)

Chyba jednak dobrze jest wstawać wcześniej - minęła 10, a ja już mam mieszkanko ogarnięte, psa po spacerku, włosy umyte, Mati za niecałą godzinkę zje zupkę i mam nadzieję, że zaśnie ;-)