Dzień dobry kochane
martttika - mam tę pieluszkę i mam do niej 2 wkłady jak są przesiusiane, to wkładam tetrę
Aneczka - Wasza Zosia rzeczywiście ruchliwa i dobrze - niech mama wie, że dziecko jest
nimfii - trzymam kciuki, żeby wyjazd wypalił, dzieciaczkom i Wam też bdb to zrobi
PS ja mam otulacz właśnie taki misiowy w motyw tygrysi , heh
Pieluszka u nas się super sprawdza
myślę, że będziesz zadowolona, muszę zamówić 2 kolejne, bo mam tylko jedną - a to mało
maggipka - u nas duużo piciu schodzi, cycuś teraz też często w ciągu dnia z 6 razy - tak było np wczoraj, a tak to woda, herbatka i czasem soczek bobofrut rozcieńczony wodą, choć w upały najlepsza sama woda i herbatki, koopki takie to raczej dlatego, że mała już inne rzeczy je nie samo tylko mleczko, przyuważ jeśli myślisz, że za mało pije malutka ile sika
Kochane Polcia kaszle i ma katarek, byłam z nią na dyżurze (przerażona, bo prócz temp kiedy wyszły na 5ty dzień 4 górne zębole) ani razu nie była przeziębiona , nie miała kataru , o kaszlu nie wspomnę), temp w ogóle nie miała 36,6. Pan doktor osłuchał ją, zajrzał do pyszczka - jest lekko przeziębiona, gardło blade, czyste. Dostała wapno do picia, kropelki Zyrtec, syropek Prawoślazowy i witaminkę C. W nocy spała niespokojnie, bo męczył ją katarek i kaszel, wczoraj był taki suchy krtaniowy - dziś już mokry - więc chyba lepiej, bo powinien się odrywać - musiała ją załatwić klima w aucie, bo jechałam na krótki odcinek do dziadzia i ona była zgrzana , zaraz chłodniej , zaraz znowu wysiadłyśmy na patelnię, bu