reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Sabrina ja nic nie dostałam, nawet nie wiedziałam, że taka grupa istnieje :-) ale przyznam, że miło by było :tak:
Pracuje nad tym kochana zebyscie sie tam wszystkie znalazly ale jak juz pisalam ja tam wladzy nie mam.

_____
No i teraz zapytanie do was dziewczyny co mam zrobic bo pisalam do julieet juz dawno o nowych dziewczynach zeby im zaproszenia wyslala (kiedys jeszcze mi odpisywala a teraz dupa,normalnie cisza) i jak widze to ich nie wysyla a mi nawet nie odpisuje na priwy :baffled:

reklama
hej Maminki
aneczka,onanana wszystkiego najlepszego dla waszych Dziewczynek :*
angie powodzenia na kontraście, trzymam kciuki &&&&&&
Gola czekamy na wieści jak po chrzcinach:-)
ssabrinaa ja tez nie dostalam żadnego zaproszenia a szkoda bo tam na spokojnie można umieścić zdjęcia nasze
U nas dzis pogoda do bani ale mam nadzieje ze się co jeszcze poprawi bo chcemy na spacerek wyruszyć, perspektywa siedzenia cały dzień w domu mnie przeraża:crazy:
Ja rozmyślam nad zupa bo drugie mam na szczęście z wczoraj. Kurde jakiegoś lenia dzisiaj mam taka przymulona coś jestem. Zuzia ukalda się do drzemki ale coś nie może zasnąć i ciągle coś tam dyskutuje do swojego misia:-) Od 4 dni wprowadzam gluten i jak narazie jest ok.

Katerinka, jechaliśmy 2 raz do Paryża, poprzednio we 2, teraz w 5 osób (nasza 3 i dwójka znajomych). Wynajęliśmy apartament 2km od centrum żeby nam było wygodniej z małym (wygodniej i taniej niż w hotelu). Poprzednio jak byliśmy to ciągle łaziliśmy, 30km dziennie a teraz to raczej w konkretne miejsca jechaliśmy metrem. Ja lubię bardzo wszystko planować, nie lubię jechać tak daleko w ciemno, jestem typem dobrego organizatora to i całą wycieczkę zaplanowałam.

Onanana,
my też lubimy rowerować, ja kupuję wózek charriot (na e-bayu za 1600zł chyba, nówka, w sklepie za 5500zł :-D) wózek do roweru, na rolki i jako spacerówka, przecież nie musimy się ograniczać nigdzie z maluchami, nie? ;)

Ja od rana na nogach i sprzątam dom, jakoś mnie wzięło, syf razi po oczach mocniej niż zawsze :-p Filipek mi trochę przeszkodził, obudził się i cysia teraz to nie za bardzo mogę się ruszyć z miejsca :-D
Mój A. ma koniec urlopu to pojechał do pracy ale za tydzień wziął sobie na długi weekend i ma 9 dni wolnego wtedy, znowu czas razem, ach, jak nam to było potrzebne :-D

asia333 jak tylko znajde jakies rozwiazanie to na pewno dostaniesz zaproszenie ;-) a co do pogody to u mnie jest juz chyba od tygodnia tak kiepsko ze az ciezko wyjsc miedzy przerwami deszczowymi :no: co przestanie padac a my sie zbieramy na spacer to juz zaczyna padac na nowo a i grad sie u nas pokazal :crazy:
ponko super ze sie wam wyjazd udal i wiadomo takie dni razem zawsze pomagaja ;-):-)

Ssabrina a nie można gdzieś "do góry" napisac żbey zmienili uprawnienia?? Nie wierzę że nie ma takiej opcji??

Ponko trochę drogo jak dla nas za taki wózior niestety:-( Super że wyjazd taki udany!!

Witam mamusie

onanana Wszystkiego dobrego dla córeczki na te 6 miesięcy, leci czas prawda, też bym miała stracha jak by mi się tak auto gdzieś rozkraczyło w ciemnej ulicy
AniSm gratulacje na ten pierwszy ząbek
angie trzymamy kciuki za Kingusie
mim powodzenia na szczepieniu dla Grzesia
Aneczka Wszystkiego dobrego dla Zosi na 5 miesięcy
Agutek fajnie że siostra spodziewa się dzidziusia nowe życie w rodzinie zawsze cieszy, gratulacje dla siostry
Ponko super że wyjazd zaplanowany tak się udał

u nas też różne z tą pogodą na razie jest słonecznie ale jeszcze zimny wiatr wieje :wściekła/y:

Miłego dnia kochane dla Was i dzieciaczków :-)

onanana dzieki kochana ,juz napisalam do administratorki zapytanie czy jest taka mozliwosc bo wkoncu mam 10 dziewczyn ktorym by sie przydalo dac dostep do grupy a nie ma jak.

reklama
Do góry