katerinka mezczyzni nie zrozumieja co my czujemy gdy musimy dziecko zostawic z kims innym Oni jako tatusiowie czesto i od samego poczatku zostwiaja nas - mamy z dzieckiem w domu gdy ida do pracy , tak wiec dla nich to jest norma. Ale przyznam ze przy starszym synu tak wlasnie sie czulam jak opisalas - zawsze mialam wyrzuty sumienia gdy z kims zostawac tzn z moja mama Ale przy mlodszym juz nie mam tego dylematu. Raczej ciesze sie gdy jest opcja by ktos inny popilnowal dzieci. Juz nie czuje niepokoju gdy niemowlak zostaje pod opieka innej oosby (przy czym wychodze tak na max 2-3h zeby nakarmienie zostalo juz w mojej kwesti, albo mojego meza)/
Lozeczko obnize jak mlody zacznie sie dzwigac do siadania, albo jak zobacze ze stara sie podciagac o szczebelki. Na razie nic takiego nie ma miejsca wiec jest na najwyzszym poziomie. I nam tak wygodniej
maggipka na poczatek do rozszerzania najlepiej jabluszko albo marchewka i kleik kukurydziany oraz kaszki mleczno ryzowe.
Od niedawna Maciek zaczol zabawiac Kube :] Fajnie sie na nich patrzy. Mlodszy zapatrzony w starszego brata. wystarczy Kube polozyc obok Macka i jest cisza i spokoj. mMaciek sie bawi swoimi zabawkami, a nieraz przyniesie Kubusiowi grzechotke....
Fajnie, oni maja swoje ulubione zajecie a mama troszke spokoju
Lozeczko obnize jak mlody zacznie sie dzwigac do siadania, albo jak zobacze ze stara sie podciagac o szczebelki. Na razie nic takiego nie ma miejsca wiec jest na najwyzszym poziomie. I nam tak wygodniej
maggipka na poczatek do rozszerzania najlepiej jabluszko albo marchewka i kleik kukurydziany oraz kaszki mleczno ryzowe.
Od niedawna Maciek zaczol zabawiac Kube :] Fajnie sie na nich patrzy. Mlodszy zapatrzony w starszego brata. wystarczy Kube polozyc obok Macka i jest cisza i spokoj. mMaciek sie bawi swoimi zabawkami, a nieraz przyniesie Kubusiowi grzechotke....
Fajnie, oni maja swoje ulubione zajecie a mama troszke spokoju