AnnaJ007
Fanka BB :)
moniaaal a może coś Ci zostało bo mi się dziś obiadu nie chce gotować???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to kochana poprosimy o przepis do naszej ksiazki kucharskiej na pewno nie jedna z nas sie skusi ;-)Heh dziekuje dziekuje bardzo Kurcze, az mi glupio ze sie tak chwale A te potrawy sa narawde proste w przygotowaniu i chyba dlatego tak sie udalo... szczegolnie Wam polecam tego lososa w ciescie francuskim, no banalne a przepyszne.
AnnaJ no nie zostalo za wiele, ale mysle ze losos ze szpinakiem chyba jeszcze jest Zapraszam
Winki o wlasnie, mi wczoraj caly makijaz splynal gdy sie uwijalam przy podawaniu i w ogole... Ale ogolnie mialam kosmos dzien, heh, i tak dobrze ze zdążyłam sie uczesac i pomalowac Aaaa.... uwielbiam zupe serowa
Moja Ania po wczrajszych imprezach wymeczona na maksa, juz druga drzemke sobie uciela teraz... a dzisiaj jedziemy do pediatry i kolejna dawka super obiadku za 300 zl. NIemozliwie drogie te szczepionki ;/
Aaaa.. ja to nie wiedzialam nawet ze takie pokrowce istnieja !!! Ekstra, chyba zamowie, bo parkujemy wozek w salonie i po spacerach klopot jest straszny