reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

reklama
angun - no tak, jej to smakowało, a przynajmniej nie robiła problemu z jedzeniem. Potem próbowałam jej dać Bebilon Comfort na problemy brzuszkowe, ale tego nie lubi - wypluwa smoczek. Póki co ja wciąż karmię piersią,a MM stosuję tylko w sytuacjach awaryjnych

Kati - kochana jak bede w Poznaniu ( bede od poczatku kwietnia do 11) to moze wyskoczymy gdzies na Stary z dzieciaczkami na kawke? Zazdroszcze tego kina ,tu nie ma opcji z zieciaczkiem ,wiec zostajw tylko opiekunka.

Moniaal -szacunek kobieto za menu. Jestem pod wrazeniem. My jak zapraszamy wieksza ilos osob to niestety zamawiamy jedzenie. Ostatnio bylismy w 6 i postanowilam sama ugotowac. Losos z pieca ,zimniaki i szparagi + zupa serowa. Jezu ,aby podac wszystko na raz ,cieple i ladnie wygladajace. Latalam spocona jak glupia.

Gola ,niuniunia - okropienstwo to bloto. Wspolczuje szorowania wozkow i butow. Gola ja tez raz zostawilam mojego Ugga w blocie. Potem sechl i sechl. Ja mam ochraniacze na kola, niestety zakupione tutaj ( cena :szok::szok::szok::szok:) po czym identyczne znalazlam na Allegro.

UNIWERSALNE OSŁONY OCHRANIACZE NA KÓŁKA DO WÓZKA (2106094146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Gola ,ten link co kiedys nie moglas otworzyc ,to lusterko do samochodu ,aby widziec bobika. O wiele fajniej tak sie prowadzi. Montujesz to na rzepy i sprawa zalatwiona.

Lusterko samochodowe do obserwacji dzieci, REER (2179542705) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Angie -trzymam kciuki ,aby wszystko poszlo tak jak trzeba.

My dzis mamy wizyte U PRAWDZIWEGO LEKARZA o 16. (mam juz dosc ulewania Olinka ,mam stresa ,ze cos ma w brzuszku nie tak). niestety po wizycie nie oczekuje niczego specialnego ,bo lekarz go pewnie obejrzy i powie fin pojke ( fajny chlopak).
U mnie sloneczko choc zimno, ale po niedzieli ma byc cieplej ,wiec u was pewnie od przyszlej srody bedzie cieplej.

Milego dnia ,uciekam na spacerek z kolerzaneczka co ma mala coreczke ( 7 mies) wciaz ciezka jak slonik.

Hej maminki :-)
U nas nocka ok i poranek tez,Sami dal pospac az do 9 :-D teraz lezy w lozeczku i opowiada na calego :-D
Pogoda jest beznadziejna u nas juz w nocy zaczelo padac i tak pada dzisiaj od rana tez :eek: dobrze ze wczoraj bylismy dlugo na swiezym powietrzy bo dzisiaj to kicha totalna nie wyjdziemy :tak:
moniaaal obiad zrobilas pierwsza klasa!!!!! smakowicie brzmi i pewnie jeszcze lepiej smakowalo:tak:
onanana kochana,prosze sie nie zalamywac,zaczelas dopiero chodzic na ta zumbe a to juz jest ten pierwszy krok do lepszego ''Ty'' a juz niedlugo zobaczysz jakies pierwsze efekty,zobaczysz ;-)
winki powodzenia u lekarza,oby cos wam wiecej powiedzial niz tylko''fajny chlopak''.....milego spacerowania ;-)

nimfii ja dziś od 6 nie śpię, i od dziś nie kładę się na drzemkę o 8 razem z małą :no: bo potem jestem tak wyspana, że wieczorem nie mogę zasnąć i siedzę do 1, a rano nie dam rady wstać!
mirellka w alfie, ale podobno półki prawie puste :szok:
angun ja nic nie upolowałam :confused2: ale namawiam męża aby mnie zabrał za miasto na zakupy do mojego ulubionego sklepu wtedy robię zakupy na wiosnę i lato, a potrzebuję wymienić z pół szafy :tak:
onanana nie przesadzaj bo z ciebie ładna babeczka :tak: ja jak się cieplej zrobi to też na siłownię i na zumbę się zapisuje też z koleżanką, która chce wrócić po porodzie do formy
moniall masz z czego być dumna, tyle roboty odwaliłaś, gratulacje, aż głodna się zrobiłam
winki to ten lekarz prwdę ci powie, bo z Olinka jest fajny chłopak ;-)

u nas dziś dzień marudy :confused2:od rana bunimy sobie i nic nie jest w stanie nas zadowolić :no:

Heh dziekuje dziekuje bardzo :) Kurcze, az mi glupio ze sie tak chwale ;) A te potrawy sa narawde proste w przygotowaniu i chyba dlatego tak sie udalo... szczegolnie Wam polecam tego lososa w ciescie francuskim, no banalne a przepyszne.
AnnaJ no nie zostalo za wiele, ale mysle ze losos ze szpinakiem chyba jeszcze jest :) Zapraszam :)
Winki o wlasnie, mi wczoraj caly makijaz splynal gdy sie uwijalam przy podawaniu i w ogole... Ale ogolnie mialam kosmos dzien, heh, i tak dobrze ze zdążyłam sie uczesac i pomalowac :) Aaaa.... uwielbiam zupe serowa :)

Moja Ania po wczrajszych imprezach wymeczona na maksa, juz druga drzemke sobie uciela teraz... a dzisiaj jedziemy do pediatry i kolejna dawka super obiadku za 300 zl. NIemozliwie drogie te szczepionki ;/

Aaaa.. ja to nie wiedzialam nawet ze takie pokrowce istnieja !!! Ekstra, chyba zamowie, bo parkujemy wozek w salonie i po spacerach klopot jest straszny

Ostatnia edycja:
moiniall ja po spacerze jak jest mokro to pakuje wózek do wanny i myję kółeczka :tak: bo my też parkujemy w salonie lub Lenki pokoiku :tak:

Heh dziekuje dziekuje bardzo :) Kurcze, az mi glupio ze sie tak chwale ;) A te potrawy sa narawde proste w przygotowaniu i chyba dlatego tak sie udalo... szczegolnie Wam polecam tego lososa w ciescie francuskim, no banalne a przepyszne.
AnnaJ no nie zostalo za wiele, ale mysle ze losos ze szpinakiem chyba jeszcze jest :) Zapraszam :)
Winki o wlasnie, mi wczoraj caly makijaz splynal gdy sie uwijalam przy podawaniu i w ogole... Ale ogolnie mialam kosmos dzien, heh, i tak dobrze ze zdążyłam sie uczesac i pomalowac :) Aaaa.... uwielbiam zupe serowa :)

Moja Ania po wczrajszych imprezach wymeczona na maksa, juz druga drzemke sobie uciela teraz... a dzisiaj jedziemy do pediatry i kolejna dawka super obiadku za 300 zl. NIemozliwie drogie te szczepionki ;/

Aaaa.. ja to nie wiedzialam nawet ze takie pokrowce istnieja !!! Ekstra, chyba zamowie, bo parkujemy wozek w salonie i po spacerach klopot jest straszny
No to kochana poprosimy o przepis do naszej ksiazki kucharskiej :-D na pewno nie jedna z nas sie skusi ;-)

margo mysmy mieli kiepski dzien wczoraj,od samego rana synek marudzil i dzieki ladnej pogodzie spedzilismy duzo czasu na swiezym powietrzu bo chociaz tam pospal ladnie ale cale szczescie dzisiaj jest ok bo pogoda kiepska jest wiec nawet szansy na spacer nie ma :tak:

reklama
AnnaJ mnie sie wlasnie kurczak caly odmraza,potem wrzucam do piekarnika i z ryzem bedziemy jedli,szybkie bo praktycznie przy tym nic nie trzeba robic a Ja dzisiaj lenia mam bo pogoda dobijajaca jest :tak:

Do góry