HEJ Dziewczyny !!! Ja po weekendzie wrocilam do szarej miejskiej rzeczywistości ... ;/ chociaz i tak nie jest zle, bo slonko momentami niesmiało na mnie zaglada wiec od razu lepiej sie zyje
A i caly tydzien mamy chate wolna, bo tesciowie wyjechali na narty
juhu
Ania wlasnie wybrala drzemeczke, wiec nastukam tutaj cos moze
Gola moi rodzice mieszkaja w beskidzie żywieckim, ale pod babia górą
Fajne okolice, chociaz przyznam, ze jakos nidy ni lubilam wedrowek gorskich, do zakopanego tez maja blisko - 50 min samochodem
andzelika - ale uczta dla Alanka, heh. Ja juz nie moge sie doczekac, jak zobacze gdy moja corcia wsuwa cos innego niz mleczko
obfotografuje pierwszy posilek na pewno
w ogole mam w planie sama robic jej 'sloiczki', kupilam juz nawet takie male pojemniczki na przecierki, bede gotowac, miksowac i zamrazac, a potem tylko wyciagac przed jedzeniem, bo ceny tych gotowych powalaja ;/ do tego, zawsze moge poprosic mame, zeby mi gdzies 'wiejskiego kuraka' czy krolika od kogos kupila i mysle, ze to bedzie zdrowo i o niebo taniej, jarzynki juz mam kupione pomrozone latem, przez moja mame ;p pomyslala o wszystkim i od sasiadek nakupila buraczkow, marchewek, pietruszek a nawet ziemniaki, ze o owocach nie wspomne
no coz, moze ma racje i faktycznie jak jest okazja to lepiej na poczatku dawac takie, kt nie sa sztucznie nawożone itd.
kati nie ma co tak rozpaczac z powodu jednego ciasteczka, czy chwilowego zalamania, wiadomo, ze fajnie byc konsekwentnym... ale moze zbyt restrykcyjna jestes dla siebie?? ja zamienilam slodyczne na suszone owoce (jablka moj faworyt) i zaczelam sie ruszac, od razu mi lepiej sie zrobilo, chociaz przyznam ze nigdy wczesniej tego nie lubilam ;p
W ogole dziewczyny co do brzuszka - ja codzien go smaruje, ale tylko zwyklym balsamem (bo tych ujedrniajacych jest tyle, ze nie moglam sie zdecydowac), troche cwicze i staram sie nie przygladac mu za bardzo
kurcze mijaja dopiero 4 mce laseczki !!!! Nie wiem jak wy, ale ja po porodzie mialam skore prawie po kolana, wiec naprawde ciesze sie,z e teraz mi wyplywa tylko na spodnie ;p No co prawda takie penelope po porodzie to wygladala i tak jak laska, no ale jakbysmy mialy taiki sztab specjalistow i kosmetykow to wygladalybysmy jesce lepiej
angun - ja mam tak samo, zadnego filmu nie moge doogladac, z tym ze ja zasypiam zwykle po 5 minutach
Katerinka teraz napewno bym nie zapalila, a kiedys to bym powiedziala ze nie mam ognia bo mi sie zapalara zepsula ;p P no chce przynajniej w to wierzyc
Pamietam jak raz, w takiej zaawansowanej ciazy pilam piwko bezalkoholowe w knajpie z ogrodkiem, ale przelane bylo do kufla, to mnie jedna babeczka zwyzywala od najgorszych, przez plotek sie nachylila i mnie za reke zaczela szarpac, a ja jak ta traba dalam soba poniewierac, bo bylam w takim szoku ze mnie zatkalo, dobrze ze kelnerki i moja psiapsiula zaregowaly
Ja mam tak samo ze swoim chlopem, jak on gdzies chce isc to mi po prostu mowi ze idzie, a ja musze pytac, gdy chce na fitness, w dodatku dwie gdziny to za duzo
Aaaaa... jak Ty mu pozwalasz do siebie mowic grubasku? kurcze, jakby mi tak moj facet powiedzial, to bym go chyba w leb zdzielila ;/ ja to mam tak, ze jak mysle o sobie pozytywnie, ze wygladam dobrze itd to od razu tak jest... haha, no ale inni, szczegolnie moj chlop, nie moze mi mojego nastawienia psuc
Kurde, ale si enapisalam, eh no chyba przesada to juz jest
milego dnia Kobietki !!!