reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Niuniunia ja jak nie czuje dziecka przez 3-4 godziny to już panikuje, pobudzam go,żeby znać dał. Na Twoim miejscu już dawno byłabym na IP dla swojego spokoju. Tak jak piszą, LEPIEJ DMUCHAĆ NA ZIMNE. Nie czekaj, jedź!

reklama
Ja sie zastanawiam co tam u naszej Bryszki?? juz po terminie u niej a i dawno sie nie odzywala,ciekawe czy juz tuli swojego synka czy jeszcze w dwupaku??
mirelka no to zaciskam kciuki kochana &&&&&&&&&&&& i moze juz niedlugo utulisz swoja kruszynke ;-)

mirelka, niuniunia Powodzenia dziewczyny!!! Trzymam &&&&& za Wasze szpitalne wizyty...

Kati Córcia faktycznie udana, prześliczna:tak: Co do znieczulenia to miałaś podpajęczynówkowe...Ja też takie miałam przy pierwszym CC i teraz też raczej takie wezmę, bo nie chcę mieć cewnika w kręgosłupie brrrr...Fajnie, że szybko doszłaś do siebie i że w szpitalu Wam pomagali...Mam nadzieję, że ja też będę zadowolona, już mnie powoli łapie stresiol, no jeszcze tylko dwa dni...:szok:

Odpocznę tylko po obiedzie i zadzwonię do gina. On jest dziś na oddziale więc bedzie kazał mi się pokazać tam. Mam dziś takie dziwne bóle na dole brzucha ale one pojawiają się tak raz na 3-4 godz. A wczoraj miałam na wkładce taki dziwny śluz gęsty taki galaretowaty w takim dziwnym kolorze jakby bardzo jasna kawa z mlekiem ale pojaawiło się tylko raz i w takiej średniej ilości, nie jakoś bardzo dużo ale też nie mało. to mógł być czop???

Niuniunia20 tak to odchodzi ci czop ;] może odpaść od razu lub kawałkami.. Trzymam &&&&& by było wszystko ok

A ja wierce się jak głupia, bo mały wciska mi się w kanał rodny i czuje się jakby mi gwoździa wbijano ;/ mógłby przynajmniej worek owodniowy przebić to bym być może jutro miała go w swoich ramionach:-)

reklama
Do góry