reklama
AniaSm
Fanka BB :)
hej mamuśki :-)
ale dzisiaj naskorbałyście ,miałam co nadrabiać
witam wszystkie nowe zafasolkowane :-)
u mnie dzisiaj kiepsko bo Kuba nie chciał iść na drzemkę tym samym nie mogłam sobie troszkę odsapnąć ani tym bardziej usiąść przy kompie bo staram się przy nim nie używać , na szczęście weekend więc D będzie w domku to mnie trochę odciąży przy małym więc sobie odpoczne :-)
ale dzisiaj naskorbałyście ,miałam co nadrabiać
witam wszystkie nowe zafasolkowane :-)
u mnie dzisiaj kiepsko bo Kuba nie chciał iść na drzemkę tym samym nie mogłam sobie troszkę odsapnąć ani tym bardziej usiąść przy kompie bo staram się przy nim nie używać , na szczęście weekend więc D będzie w domku to mnie trochę odciąży przy małym więc sobie odpoczne :-)
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Witam sie wieczorkiem
Oczywiscie witam wszystkie nowo przybyle forumowiczki no i wielkie gratulacje oczywiscie ;-)
Super,nasze grono coraz wieksze,coraz wiekszy ruch sie robi pare godzinek mnie nie bylo i juz tyle mam do czytania :-)
Ze spaniem to u mnie nawet az za dobrze,wnocy spie jak skala no a pobudki tez nie za wczesnie kolo 9-10 a dzisiaj troszke porobilam w domu i zlapalo mnie jakies takie zmeczenie i musialam se zrobic drzemke bo oczy mi sie same zamykaly Ja sobie tez obliczylam termin na kalkulatorze na necie i wychodzilo mi na 20-21 listopada ale wiadomo jak to czasem bywa :-) czasem przyjdzie wczesniej a czasem pozniej
Oczywiscie witam wszystkie nowo przybyle forumowiczki no i wielkie gratulacje oczywiscie ;-)
Super,nasze grono coraz wieksze,coraz wiekszy ruch sie robi pare godzinek mnie nie bylo i juz tyle mam do czytania :-)
Ze spaniem to u mnie nawet az za dobrze,wnocy spie jak skala no a pobudki tez nie za wczesnie kolo 9-10 a dzisiaj troszke porobilam w domu i zlapalo mnie jakies takie zmeczenie i musialam se zrobic drzemke bo oczy mi sie same zamykaly Ja sobie tez obliczylam termin na kalkulatorze na necie i wychodzilo mi na 20-21 listopada ale wiadomo jak to czasem bywa :-) czasem przyjdzie wczesniej a czasem pozniej
mary-beth
Fanka BB :)
Kochane, ja lecę już na jakiś filmik i przytulić się do mojego M. Kurczę, jak on słodko mnie po brzuszku teraz głaszcze!
Sabrina - no to mamy blisko terminy, ale oczywiście na USG okaże sie dokładniej! :-)
Lotka - dzięki za miłe słowa! :-)
AniaSm - mam nadzieje, że weekend miło Ci minie! A co do mojej wizyty, to czekam jednak do 7.04.
AniaWroc - ja też za 3 tyg. wizyta! :-)
Życzę Wam dobrej nocki i miłego weekendu! :-)
Sabrina - no to mamy blisko terminy, ale oczywiście na USG okaże sie dokładniej! :-)
Lotka - dzięki za miłe słowa! :-)
AniaSm - mam nadzieje, że weekend miło Ci minie! A co do mojej wizyty, to czekam jednak do 7.04.
AniaWroc - ja też za 3 tyg. wizyta! :-)
Życzę Wam dobrej nocki i miłego weekendu! :-)
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj dzień pełen załatwiania spraw i latania po rodzince. Oczywiście mama musiała się już wygadać paru osobom, ale muszę jej wybaczyć, bo taka podekscytowana chodzi :-) Mnie mdli całą dobę, nie wiem co mam robić, picie miętki już mi się obrzydza powoli... niedługo i na to zacznę reagować wymiotami... heeeh, jeszcze 1,5 mca I trymestru, mam nadzieję, że jakoś to wszystko wytrzymam
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ponko na te twoje mdlosci proponuje zaopatrzenia sie w herbatke imbirowa moje kolezanki polecaly ja,bo podobno pomaga walczyc z mdlosciami :-)
mary-beth super,bedzie nam razniej ale widze ze AniaWroc jest na tym samym etapie co my ;-)
mary-beth super,bedzie nam razniej ale widze ze AniaWroc jest na tym samym etapie co my ;-)
Ostatnia edycja: