mary-beth - gratuluję udanych zakupów...mam nadzieję, że teściowa była pomocna
Z kazdym dniem czuje coraz wieksze oslabienie, zmeczenie
Teraz nogi bola mnie juz tak, ze naprawde ciezko sie chodzi. Przedwczoraj marzylo mi sie aby caly dzien posiedziec w domu, a wczoraj spedzilismy dzien na swierzym powietrzu, jednak nie mialam sily zeby wstac z ławki i pospacerowac. Tyle ile musialam chodzic to ograniczylam do minimum, a i tak miesnie nog nie daly mi spac. I jeszcze skurcze lydek lapia mnie coraz czesciej
Zaczynam na powaznie rozplanowywac remont, no bo przy takim stanie rzeczy wszystko w domu zrobie 10 razy wolniej.... Ech a tak malo czasu zostalo....
Oj, biedna jesteś z tymi nogami. A jak Ty łykasz ten magnez? Tabletki najlepiej się wchłaniają kiedy są brane w trakcie posiłku i popijane wodą. W innym wypadku przelatują przez organizm i nic z nich nie ma.
ehh tez mi sie chcialo wyjechac do deszczowego kraju
U nas wcale dużo lepiej nie ma
Mam pytanko liczycie już ruchy???
i mam jeszcze pytanie czy waszę brzuszki tez jakby przestały rosnąć??? wcześniej to z dnia na dzień się powiększał a teraz mam wrażenie że od dwóch tyg wogóle nie rośnie aż się martwię.....
Mam nadzieję, ze pobyt na wsi był udany. Bryszka, nie liczę ruchów, ale małego czuję prawie cały czas. Tak jak piszą dziewczyny, są dni kiedy jest spokojniejszy.
A brzuch rośnie mi cały czas...po ubraniach to widzę i troszkę rozeszłam się w biodrach, bo nie wchodzę we wszystkie rzeczy :-(. W ogóle się okrągła robię
Angun - zjadłabym gołąbki
Baw się dobrze, miłego wieczoru życzę
Madzia - strasznie niskie ciśnienie masz, ja też jestem niskociśnieniowcem i gin poradził mi, żeby rano filiżankę rozpuszałki sobie wypić....i wiesz...pomaga mi, czuję się lepiej, nawet jeśli to tylko autosugestia ;-).
Na humor chyba nic nie poradzimy, też czasem mam takie schizy i nastroje wisielcze, że aż później mi wstyd przed samą sobą....staram się jednak tłumaczyć sobie, że to chwilowe, że hormony, leżenie w łóżku itd....i czasem słońce zaczyna jaśniej świecić. Always look on the bright side of life
Monty Python - Always Look on the Bright Side of Life - YouTube
Witajcie dziewczynki wlasnie wrocilam od lekarza i nie mam zbyt dobrych wiesci tzn. mam troche malo wod plodowych bo AFI 6,5 cm a norma jest od 5-20 cm wiec niby sie mieszcze ale ledwo i lekarz kazal pokazac sie za tydzien i wtedy sprawdzimy co dalej czy sie polepszy czy pogorszy i zdecydujemy co dalej ewentualnie a tym robic troszke sie wystraszylam ale modle sie zeby okazalo sie za tydzien ze wszystko jest ok.
Kruszynka śliczna. A wodami się nie martw, odpoczywaj, pij dużo. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Póki co nic złego się nie dzieje.
Hej Dziewczyny, ja po miesiącu wakacjowania w końcu jestem w domu i co za tym idzie na bb.
Witam po wakacjach. Mam nadzieję, że jednak wypoczęłaś i było fajnie