Hey dziewczynki, ale nadrukowałyście, a tylko wczoraj mnie nie było
odwiedziłam ciotkę i jakoś tak później kregosłub mnie bolał, że nie miałam siły siedzieć przy kompie, a dziś też jedziemy znów do znajomego zobaczyć mieszkanko nowe no i muszę coś jego córusi kupić, bo pierwszy raz ją zobacze urodziła się w grudniu tamtego roku, zastanawiam się nad sukieneczką
]
A ja wczoraj miałam taką zachcianke, że pofarbowałam się pierwszy raz w życiu na mocny kolor "OWOC GRANATU" to taki rudzielec jestem z lettko poświatą czerwonego zawsze byłam blondynką także dla nie których znajomych to szok
Wczoraj właśnie miałam numer, bo gada moja mama z wujkiem i ja tak stoję i mało mówię w końcu mija prawie 10 min i się rozgadałam, a on wujek patrzy na mnie i mówi: Andrzelika to ty??? Haha przez 10 min stał koło mnie i myślał, że jestem znajomą ciotki
dopiero jak zaczełam mówić to poznał mój głos jaja jak nie wiem, mówi, że bardzo się zmieniłam i nie jestem blondynką i taka kobitka już ze mnie
Rockova- masz rację są tacy ludzie co patrzą nachalnie, czy się przytyło, czy jest się w ciąży, żeby powiedzieć całej ludzkośći o nowej plocie
A są tacy co odwracają głowy w sklepach i udają, że nie widzą brzucha byle nie przepuścić. Taki świat głupi...
Ssabrinaa- wiem coś o tym z facetem gorzej niż z dzieckiem jak zachoruje
onanana- trzymam kciuki żebyś zmieściła się w kurtke po ciąży
nie raz jest okazja coś kupić a później może tego nie być też bym tak zrobiła jakby mi się coś spodobało.
agutek79- u mnie też dzieć kopie na maksa, aż brzuch skacze, a czasem jak mąż dotknie to cisza, ale mój ma takie ciepłe ręce i może odczuwa coś dzieć innego, bo jak ja trzymam ręce czy pukam do niego to kopie ile wejdzie, a wczoraj mój gadał do brzucha i nagle cisza w brzuchu i po chwili kop takie skupienie mały miał
Gola84- a u nas znów wody miało nie być ja napuściłam do kąpania i ogółem, a woda leci cały czas i teraz mam wszystkie garki z wodą szkoda.
Nie przejmuj się kredytem trochę odsapnij i ciesz się wyjazdem
będzie dobrze.
Kasiente- pewnie, że wszystko będzie dobrze ja znam mamy co miały cukrzyce ciążową i dzieci są zdrowe. Ja idę jakoś przed 10 sierpnia na glukoze.