reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dziś dostałam łyczek dobrych informacji... mój kiero wrócił dziś z urlopu i dzwoniła do Wa-wy do naszych kadr okazuje się że bez problemu mogę otrzymać promesę zatrudnienia tylko mój RTM musi o to wystąpić ;) Teraz muszę czekać aż on wróci z urlopu ;) i złożyć podanie o paszport bo do kredytu potrzeba dwóch dokumentów ze zdjęciem a ja tylko D.O. dysponuję ;D mam nadzieje że się uda stąd wyrwać na swoje i wreszcie zacząć żyć spokojnie bez nerwówki i wiecznej kłótni i słuchania wyzwisk
Prośba...
Potrzymajcie jeszcze trochę kciukasów w mojej intencji co?????
Dziękuję

Dla Wszystkich Pań Ań i Hań 100000000 lat!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bryszka to ja już zaczynam trzymać kciukasy za Ciebie;***

Dziewczyny mam pytanie chciałabym kupić sobie taką koszulkę z napisem "wychodzę latem..." tylko się teraz zastanawiam czy wziąć z napisem wychodzę zimą czy jesienią? Bo w sumie mam termin na koniec listopada to się teraz nad tym zastanawiam...

Niuniunia weź "zimową " bo koniec listopada to w zasadzie zima u nas w kraju... a i śniegu już może być wtedy ....

Bryszka ja już kciuka zacisnęłam az się sama uśmialam z siebie hehe.. życzę Wam kochana aby to marzenie posiadania własnego M się spełniło!!!!!! Wiem o czym mówisz pisząc o tych wyzwiskach itd., ale w koncu zaświeci Wam słoneczko ( jedno już masz w brzuszku) i będziecie mieć ten swój kawałek nieba:-D

kasiente dzięki za odpowiedz..a przed obciążeniem miałam 65.3 pomyliło mi się :-D
a to i tak dosc niska....co gin na to?

Ssabrinaa, Ponko jeszcze nie tak dawno martwiłam się, że nie czuję kopniaczków, a teraz mała szaleje też cały czas i z każdym dniem czuć, że te ruchy są coraz silniejsze, gin mi nie mówił ile cm ma maleństwo tylko wagę podał, a jak u Was?
no u mnie pomierzyl glowke, obwod brzucha i nozke i mu srednia wyszla ze onad te 700g, i liczy bo sprawdza czy dziecie dobrze przyrasta. A to i tak srednia orientayjna. Skoro ty taka szczupla jestes to powinien ci gin pod koniec ciazy juz w III trymestrze kontrolowac wage dziecka, zebys uniknela nieporozumien.

Witam pięknie :)

kasiente - jeśli masz możliwość finansową, polecam accu chek - to chyba najczulsze glukometry i weź od lekarza receptę na paski. Bez recepty są drogie, a szybko schodzą, z receptą kosztują chyba 1zł, w każdym razie niewiele. I naprawdę bądź spokojna, wiele dzieci widziałam, których mamy przechodziły cukrzycę ciążową i były zdrowe jak rybki :)
tak ja sie nie martwie, tylko uznalam ze im szybciej zadzialam tym lepiej da mnie i dziecka:) a co do glukometru i paskow to wiem ze sa na recepte i mozna nawet za free dostac:) zobaczymy jak z glukometrem o od ciotki cukrzyczki moge dostac a czasem nawet rozdaja za free wiec nie ma problemu;)

Ssabrinaa i mama nadzieje ze przyszla synowa bedzie mogla być mi wdzięczna za takie wychowanie synów :tak: Ja przyznam ze mam zal do teściowej ze tak rozpiesciła syna :-(
ooo ja tez synusia zamierzam przygotowac na dobrego chlopaka:)

Dziś dostałam łyczek dobrych informacji... mój kiero wrócił dziś z urlopu i dzwoniła do Wa-wy do naszych kadr okazuje się że bez problemu mogę otrzymać promesę zatrudnienia tylko mój RTM musi o to wystąpić ;) Teraz muszę czekać aż on wróci z urlopu ;) i złożyć podanie o paszport bo do kredytu potrzeba dwóch dokumentów ze zdjęciem a ja tylko D.O. dysponuję ;D mam nadzieje że się uda stąd wyrwać na swoje i wreszcie zacząć żyć spokojnie bez nerwówki i wiecznej kłótni i słuchania wyzwisk
Prośba...
Potrzymajcie jeszcze trochę kciukasów w mojej intencji co?????
Dziękuję

Dla Wszystkich Pań Ań i Hań 100000000 lat!!!!!!!!!!!!
Bryszka kochana, trzymam z całej siły&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Ty za nas też!!

Golcia Deal:tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wrocilam od diabetologa....i mam mieszane uczucia. Powiedzial ze skoro mam cukier na czco idealny to nie ma mowy o cukrzycy...a po obciazeniu wychodzi ze mam nietolerancje glukozy i moze to byc zwiazane z tarczyca...i mi zlecil badania tsh, ft3,ft4 i cukier na czczo za dwa tygodnie......no i nie wiem co myslec, z jednej strony jasne fajnie zalecil mi diete zbilansowana 5-6 posilkow malych dziennie, i spoko, uspokoilam sie.

Ale z drugiej strony jednak chyba pojade jutro do przychodni diabetologicznej, przyszpitalnej i sie dowiem co i jak...i moze powiedza jak mam weglowodany dobierac i wowczas moge dzialac z pania dietetyk. Dziwne.

Do góry