Jutro wybieram się na badania także kciuki mile widziane co bym tej glukozy nie zwróciła
jezu ja dzis powtarzalam z 75g, matko jakie to beznadziejnie slodkie...masakra!!!!! a chcialam limonke kupic ale w kerfurze na wadze limonki nie pokazywalo wiec olalam i stwierdzilam ze te 5 minut wytrzymam. Bo to w ciagu 5 minut trzeba wypic.
Ale lepiej sie czulam teraz niz po 50g i juz nie czulam zeby cukier mi tak skoczyl. No ale za godzine jade odebrac wyniki to zobaczymy. W weekend odpuscilam slodycze. No poza latte z cukrem
Bryszka tez sie juz ostatnio zastanawialam co z nia i pisalam na ogolnym no ale nikt nic nie wie a nie pamietam czy dawala jakis namiar na siebie czy nie,tak samo
ptencer sie juz dawno nic nie odzywala.
nimfii no a z facetami to juz tak czasem bywa i na to nic nie poradzimy
No ale pamietam jak Ja bylam chora to moj tez robil kolo mnie i wyreczal mnie ze wszystkiego wiec mysle to juz tak ma byc i ma dzialac w dwie strony zawsze
:-)
No wlasnie tez sie zastanawialam co z Emy i Ptencer!!!!! Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje i sie szybko dziewuszki odezwa.
My w piatek pojechalismy na Mazury. Najpierw do Brodnicy, bo moj maz musial pojezdzic ze swoim przedstawicielem, to sobie po lumpach pochodzilam i pokupowalam pare drobiazgow dla siebie i malego
A potem podjechalismy w kierunku jakiego lekarza a ja przyuwazaylam KOMIS!!! a tam wozki uzywane a do tego okazalo sie ze to lumpex!!! BYLAM W NIEBIE!!!!! Wozki praktycznie nowki jeden taki 3w1 kosztowal 400zl a fotelik do tego 80zl!!!! BOSKI! W ogole taki porzadny niezniszczony wozek 2w1 mozna kupic juz za 200zl! Pompowane kola gondolka, z ceratka przeciwdeszczowa i torba. SUEPR!! No i bodziaki kupilam kaftanik i zaplacilam cale 8zl! BOSKO! Jesli nie kupie wozka od kumepli to mojego meza zmusze zebysmy jak najszybciej chociaz do nas do komisu podjechali
Potem zladowalismy w Olsztynie i okazalo sie ze znajomy w lesie znalazl psa- jak sie potem okazalo jest to 3 miesieczny szczeniak charta angielskiego! Jezu jaki extra pies! Jaki grzeczny spokojny, slodki. Gdybysmy sie dziecka nie spodziewali to bysmy od razu go wzieli do siebei! To sa takie extra psy ze szok!!!
Tak wyglada Pako bo imie juz dostal
Zobacz załącznik 375353
Zobacz załącznik 375354
W piatek pogoda jeszcze byla fajna i bylo cieplo wiec zwiedzilismy starowke w Olsztynie i stiwerdzam ze jest EXTRA!!!!!!
W sobote pojechalismy do Ostrody ale lalo okropnie bylo zimno iec siedzielismy w kanjpach, popijalismy herbatke i jedlismy
Za to wczoraj zrobilo sie mega sympatycznie, cieplutko i juz sobie posiedzielismy nad jeziorkiem przy kawce i opalalismy buzie
potem podjechalismy na obiad do mamy znajomej i w rezultacie w domu bylismy po 20stej
Zmeczeni na maxa, ale wypoczeci i zadowoleni
A dzis niestety pobudka o 7mej bo na 7:30 na glukoze, 2h garowania na czczo, 3 cofki od tego slodkiego:d ale nie zwrocilam
no i jak pisalam za godzine jade odebrac wyniki, wiec mam nadzieje ze cukrzycy nie bedzie
Po 50tce mialam cukier ponad normie, 166jednostek, wiec gin dal na 75. Ale po godzinie a wlasnie mama znajomej, ktora jest ginekologiem, nie poleca robienia 50g z powtorka po godzinie bo to raczej cukier nie zdazy opasc i jest to niemiarodajne. Poza tym przed badaniem trzeba byc na czco przynajmnije 12h! i zjesc ostatni posilek przed najpozniej o 20stej.
No powiem wam ze wczoraj jadlam na kolacje przepyszne sushi!!!! BOSKIE!!!! Zapiekane w tempurze
jestem zachwycona
z tym ze na krewetki mam uczulenie bo potem mnie cala buzia szczypie i gardlo