reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Dziewczynki zegnam sie na tydzien bo uciekam do lasu ,nad jeziora. Nie bedzie netu - nawe w iPhonie.
Pogoda cudowana. Pogłaszczcie brzuszki..
Trzymajcie sie. Pa

reklama
Gola fajnie spędzony czas :) Super :)

Bryszka - powodzenia na rozmowie, żeby się udało!

winki baw się dobrze, odpoczywaj, regeneruj siły :)

Witam Mamusie :)
Dziś wyjątkowo długo spaliśmy...jestem w szoku, że udało mi się pospać dłużej. Też mam problem, byle co mnie wybudza :(

W łóżku z nudów wzięłam się za haftowanie, robię małemu obrazek gobelinowy, jak skończę to się wam pochwalę. Mojemu Szymusiowi w ciąży dwa takie zrobiłam, teraz chyba nie starczy mi cierpliwości. Tak więc, czytam dwie książki, z synem regularnie gramy w karty :),haftuję, mam Was, allegro, jakiś film się obejrzy i tydzień leżenia zleciał, zostało jeszcze 11 dni do wizyty. Jeszcze, żeby kręgosłup tak nie bolał :(, a wczoraj zaczęło jeszcze kolano...czuję się jak emerytka w sędziwym wieku :)

Życzę miłej niedzieli :)

Gola ja mojemu chrześniakowi też kupiłam w tesco "krówkę karolinke" bardzo lubi ta książeczkę , ba zna ja na pamięć, ma 4 lata i czytać jeszcze nie umie, więc zawszę znajomym wciskamy kit że umie czytać.a my jak mu czytamy i specjalnie zmieniamy tekst to nas poprawia:)
kiedyś jak był jeszcze bardzo mały i co kolwiekbyś nie napisała na kartce to czytał to jako tesco, więc też znajomym wkręcaliśmy że umie czytać, pisaliśmy tesco i mówiliśmy by przeczytał:)
ale on sam z siebie bystrzak, ile razy coś wykombinował, że nas zatykało:)dzieci są bardzoo pomysłowe

Aneczka dobry myk z tym wkręcaniem, że mały potrafi czytać - uśmiałam się ;-)
winki wypoczywaj ile wlezie:)
U nas też dziś sennie, ja sobie leżałam cały czas (do teraz)czytałam gazety o dzieciaczkach i oglądałam Pamiętniki Wampirów. D. pojechał z moim ojcem na ryby, mama leży u siebie, jamnik - cukrzyk w swoim kojku:)
PS agutku kupiłam wczoraj w Smyku poduszkę - wielką fasolkę - kojec pisze na niej z MotherHood, chyba masz taką samą - rewela! Dziś wstałam jak nowo narodzona!:)

Andrzelika1989 - Ale to jest fakt, że się odwracają i mają gdzieś. Najbardziej kwiczę, jak idę przez miasto i patrzę na ludzi zza ciemnych okularów. Wówczas widać ciekawskie spojrzenia - czy za dużo zjadła, jest w ciąży, czy choruje. Mam ubaw z nachalnie patrzących :)

Swoją drogą - wreszcie jestem happi że wreszcie w Poznaniu świeci słońce i można sobie połazić. Niedługo urlop, więc będę miała trochę czasu na swoje przyjemności, chyba, że mnie stresik zeżre :rofl2:

Co za dzien :-( do rana zimno i pochmurno.
Chłopaki rano byli ma spacerze, a ja siedze w domu caly czas. Teraz pada deszcz wiec zaraz urzadzimy rodzinne ogladanie filmow przy pizzy ;-)

Zrobilam dzis powidla z jablek ze wsi - to przysmak Macka. Poza tym obiad i reszte dnia leze do góry brzuchem :-D Musze oszczedzac nogi bo mam coraz wiecej pajączków i widocznych żył. Wyglądaja okropnie, no i uczucie mega cięzkich nóg.

reklama
Hej brzuchatki :-)
Widze ze nawet w niedziele produkcja trwa :-D U nas dzisiaj sliczna pogoda cieplutko no to wzielismy i pojechalismy na male zakupy i kupilismy syneczkowi troszke ubranek,jestem zadowolona bo w koncu cos u nas rusza z wyprawka :-D jutro wkleje w odpowiednim watku ;-)
A druga sprawa to mam sytuacje awaryjna moj A. sie przeziebil i zle sie czuje a to w takiej sytuacji to facet jak jest chory to tak jakby miec w domu male dziecko,tu to jeczy i steka i wszystko kolo niego trzeba robic,no ale co sie nie robi dla chorego:-)

Do góry