hej listopadowe rybki
))
nimfi- zazdroszczę maszynki do waty podaj adres będe codziennie na tą przyjemność uwielbiam ja
)))) zawsze gdzie jest możliwość zakupu biorę podwójną taka moja słabość !!!! kochana nie przejmuj się że rzeczy na Tobie nie leżą ,ja tak mam od paru miesiecy i się pogodziłam już z tym ,jak schowałam głęboko to w co się nie mieszczę ,to niewiele tego mi zostało z bielizną naczele
ale spoko jesteśmy w 6 mc ciąży i już nie da się tego zmienić widziałam w galerii Twoj brzuszek jest śliczny i zgrabny !!!!
winki- witam rodaczkę z Poznania miłego pobytu trochę lipna pogoda ale od soboty ma być lepiej jakie sklepy Ci polecili w poznaniu , bo mi się wydaje że tak jakośmało jest u nas na polnej w pati i max jest duży wybór ale trochę drogo ,zwłaszcza rzeczy, w swadzimiu masz dość fajny bobo market. Często można fajne kąski upolować za mniejszą kase w tk maxx na malcie ,ja sterylizator z butelką tommy tippy zamiast 120zl kupilam za 64zl fajne ''pierdoły'' mają tam , mam w planach jechać do faktory outlet w luboniu tam też ponoć jest parę sklepów w których można coś kupić- ja narazie poszukuję z mężem wózka ale te gondole małe są
bryszka fajniusi tenTwój bobasek przy suwaczku
mirelka z moim L4 to jest tak że na papierku mam najniższą średnia, a robie na procent wiec zus nie da tyle co zarabiam tylko tyle co na papierze wiec lipa zresztą dłuższa nieobecność powoduje utratę klienteli na którą pracowałam latami - jakbym była na stanowisku panstw. biurowym itp gdzie płacą stałą pensje i wykazują dokladnie tyle ile zarabiasz to może dałabym sobie spokuj z pracą ale w moim zawodzie byłoby ciężko a dzidza kosztuje , trochę już męczy mnie stanie ale jeszcze daje rade a życzliwość klientów dodaje mi sił
(zobaczymy jak długo jescze bo są dni b.cięzkie)
ponko dobrze że jest oki po wizycie a te babsztyle trzeba pilnować bo przy takiej ilości pacjentów one są zakecone i pewno działają rutynowo ja mam w sierpniu iść do szpitala na 1/2 dnia na badania właśnie glukozę, krew, mocz, usg ,ktg i takie tam wiec przejrzą mnie na ''wylot'' ja zapoznam się ze szpitalem gdzię będe rodzić wiec nawet się
cieszę a jutro USG 4D już nie mogę się doczekać jak zobaczę moją malutką Krysie tryzmajcie kciuki kochane )) buzialki