B
Bryszka
Gość
A ja na moim L4 mam o 600 zł więcej niż bym dostawała siedząc w pracy nie wyrabiając planów sprzedażowych... a tak właśnie mają teraz moi współpracownicy... ostatni rok był dość dobry zawsze były jakieś premie czasem było to 300 zł do podstawy a czasem 2500 zł i tak jak policzyli mi średnią do L4 to bardzo mi się opłacało iść na zwolnienie ;D Ale tak się dzieje tylko wtedy gdy pracodawca odprowadza wszystkie składki od wypracowanej premii, niestety większość pracodawców daje podstawę a resztę "pod stołem" i potem taka marna średnia wychodzi, mnie też to jest na rękę z tego względy że teraz chcemy się starać o kredyt i gdyby te moje premie były "ukryte" to na moją podstawę roweru na raty by mi nie dali a tak to jest cień nadziei że spojrzą przychylniej.
Dziś pierwszy dzień zjadłam obiadek ;D a tak to tylko jogurty i papki jestem mega szczęśliwa !!! i odstawiłam apap ostatni wziełam wczoraj o 17 i od tej pory sie trzymam ;D
Dziś pierwszy dzień zjadłam obiadek ;D a tak to tylko jogurty i papki jestem mega szczęśliwa !!! i odstawiłam apap ostatni wziełam wczoraj o 17 i od tej pory sie trzymam ;D