Dziewczyny czym można wyczyśćić szklaną szybę od kabiny prysznicowej?
Zrobiły mi się takie plamy chyba od kamienia prosiłam meża żeby lał szyby zimną wodą po prysznicu na koniec, ale zapomninał jak nie byłam w ciąży myłam ją co dwa dni i lśniła, ale jest duża, a nie chcę kombinować z jej myciem no i mąż ją zapuścił mi aż nie mogę na nią patrzeć.
A ja wczoraj beczłam jak głupek, bo pierwszy raz mój mąż jechał tak szybko w trase, wyjechał wczoraj o 20, noc spędziłam sama, nigdy tak nie było, poza gdy byłam w szpitalu, ale to wtedy on płakał za mną
jesteśmy jakoś tacy nie rozłączni martwię się o niego tyle wypadków jest, pojechał do warszawy meble rozwozić i dopiero dziś dojechał, a musiał jeszcze drzemke uciąć, bo jeszcze długa jazda przed nim i rozwózki, zawsze byłam czuła a teraz masakra płakać tak,a inne to by się cieszyły, że same zostają ja wcale, ale wiem, że musi jak to powiedział dla nas, mamy trochę długów, a on się tym martwi, bo chcę spłacić do listopada i biedny 24godziny w trasie szkoda mi go...
Anek82- ja nie biore żadnych witamin i moja ciotka też,ani koleżanka a są w ciąży, lekarz jeśli ma się dobre wyniki to mówi, że nie ma takiej potrzeby
witaminy są w jedzeniu.
2mycha1- to miałaś przygodę, ludzie powinni pomyśleć nie które kobiety mają ciąże zagrażoną i co na stojąco ma je cząsać po autobusie, wogóle powinni ustąpić tak naprawdę my możemy poprosić o miejsce i kierowca autobusu powinien o to zadbać, ale co się człowiek będzie prosić, mi wszyscy mówią, że wyglądam jak bym za miesiąc miała rodzić, a i tak nikt mi nigdzie nie ustępuje tylko właśnie się odwraca i udaję, że nic nie widzi, jeden pan na poczcie mnie przepuścił, a te kwoki stały młode i w średnim wieku i nic, a miałam tylko do wysłania list także 2 min a one opłacały rachunki korona może bym im z głowy spadła jakby ustąpiły, podziękowałam panu dwa razy, a byłam taka zmachana i spocona, bo była gorączka i jechałam od lekarza autem, wyglądałam ledwo co, ale co tam.
agalodz- nie długo twój maluch też będzie śmigał
każda ciąża jest inna dzidziuś też zależy to od jego aktywnośći, a ty masz coś chyba z łożyskiem o ile pamiętam także przy tym długo możesz czuć słabo ruchy i mało nie martw się ważne,że dzidziuś zdrowy.
ponko- zależy od dni może dzidzi jest dobrze w tym miejscu i mniej się rusza lub lettko.
Ja akurat nie mam problemów z ruchami małego, bardzo mnie kopie i często i dość mocno, bo zawsze widać po brzuchu każdy kopniak, ale u koleżanki były takie ruchy ok 28 tyg po brzuchu, a u mnie już tak samo ciotka mówiła, że pierwszy syn był grzeczny, a teraz jest w ciąży i ten bardzo daje o sobie znać to zależy.
winki- to dobrej drogi i spokojnej do Polski
smerfetka- gratuluje córki
niuniunia, martus.ja- powodzonka w poniedziałek na wizycie