reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

AniaSm- ja właśnie kiedyś tak robiłam i wystarczyło, ale teraz kabina jest tak zapuszczona, że szyby wogóle nie chcą puśćić z kamienia...

reklama
Witam Was w niedzielne popołudnie wczoraj nic nie pisałam nie było kiedy rodzinka się zjechała i tak cały dzień przeleciał dziś piękna pogoda słonecznie może na spacerek się wybierzemy a teraz zmykam skończyć obiadek wieczorem Was poczytam o czym żeście ciekawym wczoraj pisały życzę spokojnej i słonecznej niedzieli:-)
AniaSm witamy w Polsce,życzę słonecznej pogody, smakołyki u mamy to jest to;-)

Andrzelika -jasli macie prostokatna kabine a nie okragla to po kazdym prysznicu my ( kazdy po sobie) sciagamy wode ta sciagaczka gumowa do szyb , tak jak myje sie okna ,albo szyby samochodowe. Teraz w lazienkolwych sklepach mozna kupic takie specialne ,ladne stalowe specialnie do prysznicow. zajmuje to dokladnie 6 ruchow. Przysnic lsni. Nic nie polerujemy ,szorujemy tylko od razu po prysznicu to robimy. Raz na 2 miesiace czyscimy szyby odkamieniaczem do prysznica ,czyli dookladnie cos w stylu cilit bank. Powodzenia.

Hej brzuchatki :-)
Wy tutaj produkcja niesamowita :-D a Ja wczoraj zajety dzien,brak czasu na nic no ale moj A. zrobil mi niespodzianke wczoraj i do restauracji mnie zabral kurcze jak nigdy :-D
AniaSm milego wypoczynku i oby wam pogoda dopisala :-D
Anek nie martw sie tym ze zadnych witamin nie bierzesz bo jak masz dobre wyniki to nie trzeba Ja np biore bo mam slaba morfologie i mam poczatki anemi wiec biore :tak:

Czesc dziewczyny, ja dzis odespalam wczorajszy dzien i dopiero po 11.00 sie obudzilam. pogoda u nas fatalna jakby to listopad a nie lipiec byl i nic sie czlowiekowi nie chce.

AniaSm udanego pobytu w polsce, korzystaj z pogody i kuchni mamy :)

Anek - niczym się nie przejmuj, najważniejsze, że sytuacja opanowana i z dzidziusiem jest w porządku. Ja też żadnej suplementacji nie biorę, przy pierwszym dziecku też nie brałam (mam nietolerancję witaminową) i mam w domu pocieszną, kochaną mądrale :) Także uszy do góry.

mycha - mnie też tylko starsi panowie ustępują miejsca i kobiety w wieku naszych matek....dla reszty jestem niewidzialna.

nimfii - męża uduś! Przynajmniej Ci się lżej na sercu zrobi :)

Wczoraj jeżdziliśmy za wózkami, chciałam zobaczyć co jest...i jestem załamana już kompletnie nie wiem czego chce :( Muszę sobie to przemyśleć :(

mycha az sie zdenerwowałamtą Twoja sytuacją w busie! No co za ludzie! Ja bym na pewno tyle nie wystała i chyba bym po prostu usiadła na podłodze.

nimfii nie dziwie sie, ze Ci sie przykro zrobiło. Faceci czasem na prawdę nie rozumieją czym mogą nam przykrosć sprawić i czego nie wypada robić!

AniaSm życzę miłego pobytu w Polsce!

agutek za to ja jestem raczej zdecydowana na wózek (tylko chciałabym go wreszcie poogladać na zywo!). Natomiast nie wiem co zrobić z fotelikiem. Chciałabym maxi-cosi, ale one są strasznie drogie. Do tego wolałabym z bazą isofix, a tu juz koszty masakryczne! No i nie wiem co zrobić:baffled:

A ja sobie w piątek wieczorem popłakałam, że już połowa lipca, zaraz sierpień i we wrześniu już trzeba powoli wszystko szykować, a my na razie niewiele mamy z wyprawki. I ze mówiłam , ze tak będzie, ze sie nie wyrobimy i w ogóle. A mąż ciągle w pracy siedzi i nie ma kiedy pojeździć po sklepach. Na razie robie zakupy na allegro, ale niektóre rzeczy trzeba by na żywo poogladać. No i chyba jutro pojedziemy do Bajki:-)

Witam przyszłe mamusie ;)

Dzisiaj przez przypadek trafiłam na forum i od razu stwierdziłam, że musze się tu zarejestrować ;)

Moje maleństwo ma przyjść na świat 13 listopada i już się nie mogę doczekać ;) Co prawda jeszcze nie znamy płci dziecka, gdyż na ostatnim USG maleństwo tak się ułożyło, ze nic nie można było zobaczyć ;) Kolejne USG 27go lipca więc może wtedy się uda ;)

Pozdrawiam Was gorąco i napewno będę tu stałym bywalcem ;)

reklama
Jezu ja do was wroce w tygodniu bo ostatnio nie mam czasu. W czwartek mam wizyte u ginka:) zaczynam 25tydzien:) czas zapierdziela:) a brzuchol wielki:) Nadrobie od jutra i bede odpowiadac:) bo Was zaniedbalam z lekka, ale chyba nawet sie nie przejelyscie wiec luzio;)

Do góry