No nic, wracam do was :-)
Zdążyłam już trochę poczytać i mam nadzieję, że nadrobię.
Cocca u nas Artur od kilku dni b.marudny, obstawiam zęby, jest rzucanie się na podłogę i "napady zwiotczenia"jak próbuję go odłożyć... Próbuję nie reagować na takie napady złości. Widac naszed dzieciaki przechodzą teraz taki okres. &&&& za wyniki mamy!
Potworek miło, że zaglądasz do nas częściej i że poukładało się co nieco u was. Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej!
Gola chyba ci nie pisałam, że ja tez jestem pod wrażeniem jaka gadułka jest z Poliszonka, super córunię masz kochana! U nas też zdarzyły się "akty przemocy'-Artik mnie podrapał, aż krzyknęłam i chyba zrozumiał, że źle robi.
Mary- masz rację, że czasem człowiek jak się zmęczy, to od razu mu lepiej- wytwarzają się endorfiny :-) Super, że możesz wymienić te kombinezonki.
Onanana- fajnie, że się gdzieś wybrałaś z kumpelkami! Kochana każdy ma czasem smutny okres. Poczytuj nas i daj znać, jak będzie lepiej. Przytulaski!
Maggipka jak żyjesz, mam nadzieję, że lepiej!
Angie tak to jest z tymi dzieciakami, swoją prawdziwą twarz pokazują tylko przy rodzicach :-) Rozumiem, że martwisz się o wagę Kingi, ale myśłę, że z dnia na dzień będzie lepiej, dobrze, że mleczko lubi. A próbowałaś dawać mleczko z kaszką w butli?
Ssabrina mam nadzieję, że nocki będzą tylko coraz lepsze, może Małego bolał brzuszek, zmieniałaś mu ostatnio coś w diecie, może nowe mleczko? U nas też ostatnio ciężkie nocki, bo Arti miał chyba jelitówkę i budził się co i rusz albo trzeba go było przebierać, bo taki był spocony..
Mirelko-może jednak warto nam powiedzieć co cię drażni?
Nimfii dzięki za namiart ws.promocji w Biedronie, chętnie coś małemu kupię w normalnej, niewygórowanej cenie.
Niunia- rewelacja, że tarczyca sama się naprawiła! A jak Mała zasypia jak kładzie ją tatuś? Może to dobra recepta?
Anus czy ja się kiedys ciebie putałam jaka jest różnica między twoimi dzieciaczkami? Fajnie, że Mariczka tak ładnie zasypia!
Asiu kiedy przeprowadzka??
Kochany Olinku-sto lat w dniu 1 urodzin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 517342
U nas wszystko w porządku, goście urodzinkowi już nas nawiedzili. Mały ma jakiś kryzys i popołudniami jest nie do zniesienia.Oprócz tego biega po całym domu jak szalony :-) Mój J.miał dziś dłutowaną 8, narazie dzielnie to znosi, choć ponoć najbardziej kryzysowy jest 2-3 dzień po zabiegu (opuchlizna).
Cały czas nie wiem co z fotelikiem, dziś kolega dał mi ofertę odsprzedania mi używanego fotela firmy Bebe confort:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BEBE CONFORT fotelik ISEOS TT 9-18kg
mieliśmy brać Maxi Cosi Priori XP a teraz sama nie wiem. Musimy się zastanowić. Generalnie podoba mi się w nim możliwość regulacji szerokości fotelika (pokrętłem).