Dobry wieczór moje kochane mamusie:*
mary - Pola pospała do 12:30 ! Woow 2,5 godziny, rzadko Jej się to ostatnio zdarza, a jak długo Mia??
Ssabrinkoo - widzisz, Pola to typowa baba, albo uśnie i śpi, nawet jak za oknem napierniczają młotami pneumatycznymi, innym razem spadnie mi łyżka w kuchni i się wybudza. Kochana sen o ciąży - zawsze (podobno) ma zwiastować coś dobrego !
Wy już sami w domku?? A powiem Ci, że przeciwieństwa się przyciągają, często te najbardziej udane związki to dwa zupełnie różne żywioły. Ja tak mam z moim chłopem - tylko udany związek to nie jest heh - ironia losu:/
Ale jazda z tymi szczepionkami, ja na pneumo nie szczepiłam, tylko na rota. Nawet nie wiem dokładnie jak nazywała się szczepionka, którą Pola dostała w szpitalu, sprawdzę
Cocca- super pomysł z tymi fotami i miosiorem. Fajny prezent - tak wykładzina i jaki praktyczny
Hejka Niuniunia- gratuluję postępów Wiki - mas zrację, każde dziecko rozwija się w swoim indywidualnym tempie, jak będą mieć po 2-4 lata to już nikt nie bę∂zie gadał, a mój siadł jak miał tyle, a moja tyle, a mój chodził jak tyle. Ja to ciągle powtarzam najważniejszy jest harmonijny rozwój! A czemu jesteś na zwolnieniu, co Ci jest?? Tzn na zwolnieniu, rewirze?
Czy masz urlop??
anus- ofkoz ubrane byłyśmy ciepło, tylko 6 stopni jak wychodziłyśmy , ale zdawało się jakby góra 0 zero było!!! To nocka powinna być u WAs spokojna, jak mała miała drugą drzemkę - u nas się to sprawdza
AnnaJ - dokładnie, wiesz o czym piszę
A powiedz mi kiedy będziesz w PL znowu??
nimfii - fajnie masz, mój chłop to nie trawi wszystkich tych seriali, nie rozumie jak można to oglądać. A ja nie czaje co takiego fascynującego jest w piłce nożnej? Kiedyś oglądałam M jak miłość, ale kiedy to było. Teraz czasem mam talent albo master chef - jak Ty
Aaa no i rodzinka .pl - zaraz uciekam bo chyba leci
A jak już coś oglądam to tak jak Ty i anus - w locie
Laski lece na rodzinkę