reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

maggipka teraz to i mnie zaintrygowalas swoim wygladem :-)
mary beth ja tez jestem uzalezniona od kawy. a jaka najbardziej lubisz? oby Mia odespala nocke.
Gola cos jest z snami, ja malo ktory pamietam, ale mam tak, ze jak mi sie przysni jedna osoba, ktora w ogole nie jest z naszej rodziny, to zawsze tego dnia cos sie dzieje albo zlego, albo dobrego. sny to dziwna sprawa. a sny ciazowe sa ostatnio w ogole na topie na BB. To dobrze ze Polcia dzis twardo spi, udanego dzionka, ubierajta sie cieplo.
ssabrina ​ja tonie lubie samotnych wekendow. jestes dobra, wyrozumiala zonka, bo ja to z tych zolzowatych :-) dobre czasy sie skonczyly. a Ciebie ciagnie do Polski? chociaz na wczasy?
nimfii ale ostatnio przynudzaja w na wspolnej, chyba pomysly sie wyczerpaly.
niuniunia milego urlopowania, a Wikunia pojdzie w swoim czasie.

u nas juz druga drzemka, trzeba sie wziasc za jakas robote. Do wieczorka.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej niuniunia. Na zwolnieniu?Ty chora czy Wika?Pozdrawiamy.

mary beth, anuś ja też jestem miłośniczką kawy. Espresso rzadko pijam, wolę kawy mleczne.Teraz jestem na etapie wybierania prezentu urodzinowego-ekspresu do kawy(na który dość długo już "choruję")...Może któraś z Was coś poleci...coś już tam upatrzyłam(firme) ale modelu to nie wiem...

gola ja też jak sama z dzieckiem jestem to lepiej się organizuję niż jak mam trochę rąk do pomocy:tak:

anus my tak rodzinnie po prostu lubimy sobie poogladac TVN :tak: czyli Na Wspolnej - fakt juz nudne, ale powiem ci ze moj maz oglada to bardziej uwaznie niz ja :sorry: on ni przegapi zadnego odcinka, ja czesto przegapiam albo ogladam polowe. A poza tym filmy wieczorne, czy mam talenty i inne master chefyy :-) Lubie to ;)

Niuniunia A co tam u was slychac?i czyzby i was choroba dopadla ze na zwolnieniu jestes?Pozdrowionka ;-)
anus Ja to chyba bardziej typ samotnika jestem I lubie se posiedziec sama wtedy zawsze moge na spokojnie cos przemyalec albo porobic to co lubie a moj chlop to znowu nie usiedzi na tylku wiec czasem dobrze jest jak se gdzies pojdzie ;-)

Ostatnia edycja:
AnnaJ007 MY MAmy taki
DeLonghi Magnifica Bean to Cup Espresso Coffee Maker / Machine ESAM4200.S 8004399322646 | eBay
Mamy bardzo twardą wode i czesto (co połtora miesiąca) zapala sie lampka, że należy go odkamienić. Ja tez wole kawy mleczne, a moj mąż woli "małe czarne" :-) mielismy kupić na kapsułki, ale kapsułki sa drogie i obliczylismy, ze skoro pijemy srednio 4-5 kaw dziennie to szybko nam sie zwróci, ten ekspres. Uzywamy rok i jestesmy bardzo zadowoleni.
Sabrina TO ciesz sie ciszą i spokojem i zeby Sami dał Ci pospać w nocy.
Nimfii moj maz tak samo, czasami nie uslyszy jednego słowa i przewija zeby zrozumiec, a ja tak w locie zawsze ogladam- jak wszystko

ANUS ano wlasnie ja tez tak w locie ogladam. Zazwyczaj na poczatku serialu szykuje kolacje a potem co chwile mnie ktorys z chlopakow zaczepia :p zreszta nie pamietam kiedy ostatnio jakikolwiek film lub serial obejrzalam w calosci.

Cześć dziewczyny, ja jakaś zmęczona dzisiaj jestem, Franek własnie zalicza 2-gą drzemkę i pewnie za chwilę się obudzi:-( Dostał dzisiaj prezent od chrzestnej (zamówiła, żeby przyszło bezpośrednio do nas, bo mieszka od nas kilkadziesiąt km) super wykładzinę z drogą do pokoju Frankowego:-)
nimfii fajnie, że tyle dzieci u Was, ja niestety jestem najmłodsza w rodzinie i to w sumie dużo młodsza, i pamiętam jak beznadziejnie było, jak były jakieś zjazdy rodzinne, zawsze mnie wszyscy odpędzali (nikt nie chciał bawić się z gówniarzem i Franek będzie miał tak samo...
Angun będziemy się starali ale jeszcze nie teraz:-)
anus można tylko pozazdrościć takiej opieki medycznej! Dobrze, że dzieci już lepiej sie czują.
mirelka straszne ceny u Was za torty:szok: ja też się wkurzyłam, ale ładnie przeprosił, także zostało mu szybko wybaczone;-)
helenka współczuję takich nocnych przebojów. Oby szybko choroby się u Was skończyły!
Gola dlatego, że tak zimno, Franek śpi w takich cieplutkich pidżamkach:-)
Margana ja też miałam dokładnie o to samo pytać, bo Franek 1-sszą drzemkę ma około 11-12:30 a 2-gą drzemkę ma między 15:30-16 i śpi około godzinki. Do spania idzie parę minut po 20-tej.
syl, ja bardzo żałuję, że Frankowi nie zrobiłam fotki od razu jak dostał tego misia i zaczełam dopiero od 3 miesiąca na roczek chcemy mu zrobić taki plakat z tymi zdjęciami, ale to dopiero jak skończy roczek, bo musi być ostatnie zdjęcie:-) potem zamierzam mu robić na urodziny takie fotki;-)
Angie nie mogę się doczekać fotki Kingusi! Jeśli chodzi o rehabilitację, to mój siostrzeniec (autystyk, z lekkim upośledzeniem fizycznym- ma słabe napięcie mięsniowe rąk) ma rehabilitację od lat 2 razy w tygodniu a do tego codzienne ćwiczenia w domu, u niego jest jeden problem on w domu szybko się rozprasza i po ok 10 minutach zaczyna zasypiać ze zmęczenia, dlatego tak ważne są rehabilitacje poza domem.

Oczywiście zanim skończyłam pisać, Franek już zdążył sie obudził, zjedliśmy podwieczorek, czyli skończenie jednego posta zajęło mi prawie 2 godziny;-)

reklama
Witam sie wieczorowa pora :-)
Wkleje wam linka dziewczyny moze was zainteresuje a jest o szczepionce ktora zostala wycofana:
Wycofano dwie szczepionki (szkodliwe) - Polonia - NowyEkran.pl

Cocoa no to niezle dlugo pisalas tego posta Ja tez ostatnio tak dlugo pisze posty bo nie dosc ze z telefonu pisze to mlody wiecznie cos chce. Fajnie ze prezencik juz przyszedl do Frania.

Do góry