Ło matko, ile Wy produkujecie
Przepraszam bardzo, ale do każdego watku się nie odniosę
Ledwo daje rade Was nadrabiać!
Wczoraj bylismy na kontroli u pediatry. Waga 9630g, wzrost ok.73cm.
W szoku byłam, bo myślałam, ze bedzie wiecej ważyć, jakos tak nam sie wydawało, ze grubsza sie zrobiła, a ona w 2 miesiace tylko 300g przybrala. No ale to mnie akurat nie martwi, bo chudzinką nie jest ;-) Zresztą to 50 centyl, więc akurat. Tylko niska jakaś ta nasza Natusia, bo 10 centyl
Chyba po mamusi ;-)
Gola oj biedna Polunia. Dobrze, ze nic sie poważnego nie stało! Natalka też czasami takie rzeczy wyczynia, że nie ma mowy zeby nie przywaliła
maggipka kurcze jaka Ty super ciążę miałaś! Ja to w III trym to prawie nie spałam przez dwa miesiąca tak mnie męczyła zgaga i mdłości, normalnie siedziałam w nocy na łóżku i ryczałam, bo tak mi sie chciało spać, a nie mogłam. Do tego mała mi tak nisko siedziała i gdześ na szyjkę uciskała, ze ledwo chodziłam. Już nie mówiac o nerwach i stresie, bo właściwie od 16tc ciaża zagrozona. A jak leżałam na patologii to tak spuchłam, ze po tygodniu nie mogłam sie wbić w ciuchy w których przyszłam
A powiedz mi, jestes zadowolona z tego maxi-cosi tobi? Bo rozważam jego zakup.
mery-beth współczuję tych kiepskich nocek z krzykami.Oby szybko wszystko wróciło do normy!
anus wiesz co, ja też myślę z sentymentem o tych kopniaczkach, czkawkach i miłych sytuacjach. Ale dla mnie ta ciąża to było zbyt duze wyzwanie i fizyczne i psychiczne:-(
Dużo zdrówka dla Mariczki!
A powiedz mi,jesteś zadowolona z tego maxi-cosi axis? Bo biore go pod uwagę.
Ssabrina to widzę, ze tam u Was to wszystko opiera sie na wysyłaniu listów;-)Oby list szybko doszedł i termin był szybki!
Super, ze autko udało sie naprawić! Masakra była z kosztami czy nie aż tak źle?
A u Samiego to wyglada na ząbi, oby to to było.
niuniunia ty szybko idź do lekarza z tym bólem brzucha! A co do piersi to ja miałam cos takiego jak jeszcze karmiłam i mi sie kanaliki przytykały. Moze tabletki nie do końca podziałały tak jak potrzeba i coś tam zalega? Ciężko tak gdybać, moze lepiej zrób usg?
helenka to trzymam kciuki za pomyślne wyniki tej komisji!!!
ponko super, ze Fifi tak fajnie sie rozwija!
Filipku z okazji pierwszych urodzin duzo zdrówka, radości w zyciu i wielu wspaniałych chwil!!!
onanana oj to mam nadzieję, ze ta temperaturka tylko od ząbków!
A Ty jesteś zadowolona z tego fotelika romer king plus? Bo to trzeci nad którym sie zastanawiam;-)
filipkowamama duzo zdrówka dla malutkiej!
ankusch a te kupki to rzadkie są czy normalne?