reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Gola-he he, moj tez zostawia skarpetki wszedzie, nie moge go tego oduczyc wiec jak gdzies znajde jakas(brudna oczywiscie) to mu ja wkladam do jego szafy niech tam mu smierdzi a nie mi w domu.Raz wszystkie co znalazłam zapakowałam mu do torby od laptopa, niech sie wreszcie nauczy, ze ma kosz na brudy w domu

Dziewczyny moja mala caly dzien spi dzisiaj....ale tylko na mnie i musze ja ziuzac jeszcze

reklama
Hello wpadam i wypadam..
Mała od wczoraj robi małe żółte kupki po trochu nie wiem czemu i do tego jeść zbytnio nie chce ajk zawsze.Niby rączek nie pcha do buzi ani nie marudzi sama nie wiem o co chodzi.Byłyśmy prawie godzinke na spacerze i spała dziś tylko 1h a mi głowa pęka juz tydzień .Uciekam bo juz na kolana sie pcha a bym popisała..miłęgo wieczorku

Ankusch - kurcze, nie wiem co to , pewno ją brzuszek boli, stąd gorszy apety, wiesz, mnie wczoraj tak łeb bolał, że aż mi niedobrze było!

mary-beth - od czasów ciąży nie lubię chłopów!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Filipkowa mama
- dobre z tą torbą od lapka! :-D:tak: Ja to chyba mu kiedyś je na talerzy z obiadkiem podam :wściekła/y:

nimfii , ale kusisz!
Ja mam jakieś jabłka jeszcze z działki, chyba też się skuszę, poszuakm jakiegoś przepisu na necie :);-)

Byłyśmy na poczcie, w pewnym momencie tak zimno się zrobiło, że małej musiałam ubrać rękawiczki, chyba z 5 stopni było i zaczęło mżyć , brrrrr. Na poczcie stałam chyba z 20 kilka minut! Ludu co nie miara, potem na szybko do Rossmana kupiłam młodej skarpetusie ze skórkową podeszwą, za 12,90, a poszłam tylko babci po farbę. Potem mama wysiadła w mieście i razem na nogach wróciłyśmy do domku.

Dziewczyny u mnie pi 16, a ja w piżamie - cos nie halo. Zrobiłam obiad,odkurzyłam, co za dzien, za oknem deszcze, Marika marudka biedna.
Widze, ze nie tylko nas dopadły wirusy :-( mam nadzieje, ze wieczorkiem podpisuje, aczkolwiek dzisiaj czwartek - świeto żelaska i deski do prasowania.

nimfii jak Ty to robisz, że jesteś taka ogarnieta i jeszcze na ciasto masz czas :-) no i smaka mi narobiłas na szarlotke, Kubusiowi smakowało? Buziaki dla Kubusia na 11 miesiecznice.

Hej babeczki :-)
Melduje sie ze jestem ale nie odpisze wam laseczki zbytnio bo z telefonu pisze sie strasznie wolno :sorry2: Mlody wczoraj i dzisiaj ma jakis nie najlepszy humorek,maruda mala z niego jest ze hej nie wiem czemu cos sie zaczal slinic mocniej wiec moze to kolejne zeby mu ida oj sama nie wiem no i mam cyrki z obiadami ehh czy dam mu sloik czy moje ugotowane to jest to samo mlody robi motorki,pluje i bawi sie jedzeniem nie mam sily ani nerwow juz zeby go karmic bo jedzenie jest wszedzie,drzwi,podloga on sam to jest caly w jedzeniu,wlosy itd itd jeden plus u nas ojciec pojechal odebrac nasz samochod bo jest gotowy :tak::-).
Wczoraj naszym znajomym urodzila sie coreczka,pewnie w weekend pojdziemy w odwiedziny no i trzeba nam tez isc na jakies zakupy i cos kupic kruszynce :-)
Wszystkiego Najlepszego Kubusiu,Alanku,Olu w kolejna miesiecznice bobasy ,duzo zdroweczka oraz usmiechu kazdego dnia ;-)
Filipku Wszystkiego Najlepszego w swoje pierwsze urodzinki !!!!
Angun 100 lat kochana !!!!

Wybaczcie dziewczyny ze nie odpisze nikomu ale ciezko was nadrobic ;-)

anus ja dzis sie wyjatkowo obijam :shocked2: az nie przyzwoicie :-D Na spacerze bylismy tylko godzinke bo wialo strasznie a wiec przez reszte czasu siedzenia w domu zrobilam raptem ta szarlotke (Kuba spal, Maciek robil ze mna) i wstawialm ryz do ugotowania dla meza na obiad. Lenia mam dzis strasznego i mi sie nie chcialo robic innego obiadu jak ryzi i sos ze sloika :-D
Ani prania nie robie... sprzatam na okraglo, ale w malym mieszkaniu szybko idzie.
Szarlotka... hmm bo smaki za mna chodza i sie odczepic nie moga....
Mam staraszna ochote na "czarny las" albo "luwr". musze sie w koncu nauczyc je piec bo wydam fortune w cukierni :cool2:
No i tak dzis chlopaki bawia sie same ze soba, a ja sobie posurfowalam troche na allegro szukajac tunik na zime... cos znalazlam wiec jest okej....
Maciek i Kuba umieja sporo czasu bawic sie sami.. az czasem mam wrazenie ze za duzo ;-)

Nie wierzę, jaka cisza na BB ;)

Pola wyrypała - wchodziła i schodziła z papierowych ręczników w opakowaniu i wkońcu ujechała, baaaam buzią o ziemię, rozcięła wargę i dziąsełko na dole , znowu krew i łzy, ale nic poważnego .

Wykąpana, obdoiła dwa cyce , teraz pije wodę i może uśnie, jestem zmęczona, chce m isię spać. Ale dziś drogie koleżanki na tvn style niania idealna i gesslerowa na tvnie - szkoda, że w tym samym czasie niemalże

Idę zrobię sobie harbatę. D pojechał po 11 w trasę, wróci jutro

DOBRANOC kochane:*

nimffi pozazdrościłam szarlotki a ze wszystko miałam to siup do kuchni z młodą i jest;-) I zaraz będzie gotowa ;-)

Mała usneła o 20 rzadko tak sie zdarza a to dlatego że dziś tylko 1h spała piję herbatkę i czekam az szarlotka ostygnie;-)
Dziewczyny dostaniemy zasiłek dziś babka dzwoniła kazała po decyzje wpasc i mój ma dowieść umowę swoją ;-)ehh fajnie tylko teraz aby z ta stancja sie cos trafiło..kurcze co z tego że 400zł dostawac bedziemy jak na pewno droższa stancje znajdziemy i pojdzie na stancje ehh szukam po ogłoszeniach wszedzie drogo..ta stancja trafiła nam sie tania i fajna ehhh szlak mnie trafia już z tą wyprowadzką :wściekła/y:
gola wyluzuj majty ;-);-)może stary miał zły dzień:-)Mnie mój też wkurza czasem ale na niektóre rzeczy przemykam oko.
potworek no nie ciekawa sytuacja u was Oliwka rozkojarzona przez to pewnie ;-)
Ssabrina współczuję humorków Samiego na bank to zębiska oby szybko się pokazały;-)
anus i jak żelazko w ruchu ??

reklama
Hej kochane :* Ja tylko na momencik, jutro z chęcią Wam poodpisuję i zdam relacje z wyjazdu :) Chciałąbym tylko złożyć wszystkim maluszkom obchodzącym dzisiaj miesiączek WSIEEEEGO NAJ NAJ NAJ NAAAAJ :*!!!!!!!!!!! DObranoc :*

Do góry