reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
Gola u nas były beretki fioletowe, szare i jeszcze jakis kolor, ale nie pamiętam (ale raczej nie ecru) Widzę, ze Pola kreuje mode jesienno zimową na BB :-) super te jej geterki. Mnie moj tez wczoraj uk...ił Hrabia tylko herbu mu brak !!!
potoworek dziekujemy. ja ide oddawać głosy, pierwsze poszły z tableta, teraz z kompa :-) a co!!!!
filipkowa mama zuziowa :-) dużo zdrówka dla Was.
syl może to tylko katarek od ząbków. Sol fizjologiczna, masc majerankowa, ja daje witamine c w kropelkach

Gola a nie możesz go czymś walnąć?? nie wiem- patelnią, wąłkiem?? tak na opamiętanie... Tylko wiesz żeby zabolało a wielkiej krzywdy nie zrobiło?? Kurde szkoda z tymi beretkami. na 3-stawy chciałam właśnie jechać. Dla mnie najbliżej:/

potworek a adaptacja z dziecmi? moze ona tutaj chce sie "pokazac" przed rowiesnikami. Czasem dzieci tak maja w grupie - "żeby inni nie pomysleli że ja zrobie wszystko co mi karza".
Innego pomyslu juz nie mam :shocked2:
ale utwierdzam sie w przekonaniu ze najtrudniejsze czasy jeszcze przedemna :p Jak chlopaki beda w szkole :cool2:

Na Kubusiowa 11miesicznice zaserwuje młodemu szarlotke :-D
a niech ma cos od zycia...
ide piec :tak:

Boshhh, już mi lepiej, ale powiedzcie mi , że u Was w domu też pralka żre skarpety?! K...źwa mówię jak do cepa, że to jego wina, bo moje są w komplecie , rodziców i Poli też, tylk oOn jeb rzuci gdzie popadnie i potem ma pretensje. Zaczęło się od głupich, śmierdzących, brzydki skarpet, a kończyło, że tak pojechał, że mam ochotę zamki w drzwiach wymień - kretyn noo!
onanana - mięli tylko szare i najwiekszy rozmiar to ten co ma Pola- czyli 9-12 m-cy jakoś tak , zadzwoń do sklepu, żebyś na darmo nie jechała ;)
anuś - to nawet nie wiedziałam, bo innych kolorków nie było ;) Hehe dobry tekst z tym hrabią, będę tak mojemu mówić :-D
potworek - jak jeszcze pracowałam i dzieciaki do skzoły zaprowadzałam czasem te młodsze, to kurna szok! Normalnie przerwa po to, tak jak piszesz, żeby latać jak z piórem w doopie, lać się, popychać, froterować podłogi sobą, no masakra jakaś, a przerwa ma być niby p oto , żeby se dziecko dychnęło - to dycha ;) heh
Ja też idę głosować, musi być link codziennie, bo inaczej bida ;) A z dzi jest , ale chyba na poprzed, str

nimfii, damy spokój mirelce, dziś się do Ciebie wbijamy na szralotkę :):-)

Jestesmy po spacerze, pogoda suuuper!!! :happy: Sprawy tez zalatwione, wiec mam z glowy! :happy:

Gola - kochana, jeju, no wspolczuje! U mnie tez by chyba patelnia poszla w ruch, jakby mi tak wyskoczyl z pretensjami! Jezuuuu, normalnie jak 5-latek! Chlopy sa durne jednak! :wściekła/y:

Potworek, Anus - dzieki za te termometry! ;-)

Potworek - ide czytac!

gola to szybciutko bo do jutra moze juz jej nie byc :-D
Ciasto w piekarniku....
Poszlam na łatwizne bo jablka mam juz gotowe - moja babcia dala mi sloiki z powidlami jablkowymi....

My też po spacerku, zimo ale co tam nie ma złej pogody są tylko niewłaściwe ubrania:-D:tak: Dziękujemy kochane za życzenia.:tak: Liwia odwala drzmkę i dobrze mam czas dla siebie ona z tymi drzemkami tak w kratkę wczoraj nie było drzemki dziś jest:tak::-D

Mary super że się udało sprawy pozałatwiać:)
Potworku a do kiedy można głosować?:)
Gola nie przejmuj się kochana u nas też takie akcje się zdarzają ech:) ostatnio u nas było spięcie przez tv ze wściekłości schowałam mojemu pada od gier :-D:tak:szkoda nerwów na chłopów oni są z marsa:)
Nimfii oj tak wpijamy się na szarlotkę do ciebie mniam pycha:)

reklama
Mirelka - u nas dokladnie to samo z drzemkami! Wczoraj tylko jedna 1,5 h i za Chiny nie dala sie na druga polozyc, a dzis pierwsza 1 h, a teraz druga juz 1,5 h trwa! :szok:

Do góry