reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

hej kochane!!
Kurde ale mi sie spać chce!! Masakra!!
Własnie poksięgowałam co miałam poksięgować, potem musze posprawdzać z koelżanką i będzie gites:-D
Kurde super mi się robi na 6!! Wstanę rano i pylam do roboty ale już o 13 jestem po pracy! Potem cały dzięń dla Mai. A Maja ostatnio ładnie śpi i budzi się o 4:45 lub 4:50 na cycka, daję jej cycka i wstaję więc robi mi za budzik:-D Czyli spię ciągiem całą noc (5-6 h). Wczoraj znów coś miała stan podgoroączkowy ale jedyne co mi przychodzi do glowy to ząbki, chyba że infekcja jakaś dróg moczowych. Bo ani katarku ani kaszlu nie ma.
Ok lecę Was nadrabiać! Piszecie ostatnio tyle że szok!!
Mary beth Współczuję kiepskich nocek!! Dobrze że dzisiejsza lepiej!!na siłownię!!
Gola niezła jest Pola z tym usypianiem na krześle! Ciocia Monia wygodne krzesełko obczaiła haha Kurde z Ciebie szczęściaraże mozesz bezkarnie wpierdzielić pakę chipsów!! Kurde fajnie że Twójz adowolony!! Oby tak dalej!!
anus jak tam Marika?? Oby jej szybko pzreszło!! Ja już tez sie zastanawiałam nad syrpem z cebuli hehe
Nimfii nie kus tymi ciuszkami;-) Bokserki cały rok można nosić:tak: My w pracy czasem jak se pozamawiamy to hoho a wychodzi fajnie bo koszty przesyłki dzielimy:)) ja zawsze najpierw wyszykuje po ilości spzredanych sztuk, czyli mamy podobny system;-)
Ssabrina oby Sami nic nie złapał od Twojego!!
Katerinka ja już keidyś pisałam a propo fotelików że ten cybex niby najbezpieczniejszy w rankingach itp ale w sklepie nam odradzono- jak wsadzisz dzieckow lato to sie może zagrzać od tego sterypionau.. My mamy Romer king plus. Romer King Plus do 18 kg - Foteliki dla dzieci - Romer King Plus do 18 kg cena od 698.00z� Jestem meeega zadowolona!
potworek kurde wsółczuję Ci tych nerwów z Oliwką! Wiesz, ona sie znalazła w nowej sytuacji, może musi sie oswoić. Nie rozumiem jak dorośli ludzie (były mąż, teściowa) mogą robic dziecku taki misz masz w głowie!! Paranoja!!
magggipka haha ja wczoraj tez pierwszy raz działałam z dynią:-D zrobiłam zupe krem ale szczerze niespecjalnie mi wyszła:-( Ale na pewno jeszcze raz spróuję:tak:
mirelko gdzie te klocki kupiłaś? I ile tam jest szt??
Niuniunia biegusiem do lekarza!! Mnie piersi nie bolą, nadal karmię i wsjo ok z nimi (poza tym ze flaczki).
helenka fajnie że trafiliście na fajnego Pana. Teraz czekamy na decyzję!

Miłego dnia kochane!!

reklama
Dzień dobry:-)

U nas nocka ok. mała tnie komara, pogoda barowa zimno brrrryy:szok:

nimfii
nich się sweterek fajnie nosi
Mary o super że nocka przespana no ale ta akcja wieczorna nie za ciekawa ciekawe o co ten płacz biedna mała:)
potworek idę głosować:tak:
anus jak Marika ?
onanana o kurde strasznie długo Wam się ciągnie ta rozprawa &&&&, będę trzymać w grudniu, miłej pracy:-)

Angun Sto lat,Sto lat niech żyje nam, Wszystkiego dobrego
:tak::-)
images

images

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
onanana ja sie nieraz przymierzam zeby zamawiac z kolezanka :tak: to faktycznie fajna opcja takie zamawianie hurtowe. Z tych sweterkow chce sobie dokupic jeszcze dwa, bo "wyroslam" z wszystkich rozpinanych jakie mialam :-D i zastanawiam sie co jeszcze u nich wziasc, i pewnie postawie na legginsy ocieplane polarem.... Jak mam wiecej czasu to sobie zagldam na liste nie promowanych przedmiotow... Co prawda tam jest stron masakrycznie duzo... ale nieraz taka promocja ze glowa peka :p

ponko
jak na FB ;) sto latek dla Twojego uroczego śmieszka!
Wlasnie mnie oswiecilo ze mamy kilka dzieciaczkow z pazdziernika i ze urodzinki beda jeden po drugim zaraz swietowane :-)

Ponko - 100 lat dla synka!!! Niech Wam zdrowo rosnie!!!

imagesCAMPIU9U.jpg

Nimfi - wszystkiego naj najlepszego dla Kuby w dniu miesiecznicy!

Mirelko - i dla Twojego sloneczka wszystkiego, co najlepsze!

onanana klocki kupiłam w hurtowni z akcesoriami, zabawkami dla dzieci mamy taką fajną w Czechowicach, klocków jest 134szt. :tak:

wiesz ja też 1 zmianę miałam na 6.00, i w domu byłam już po 13stej. lubiłam pierwsze zmiany właśnie za to że tak szybko w domu byłam ale to wstawanie mnie wkurzało po 5.00:szok:
wczoraj byłam u mnie w pracy i dziewczyna która za mnie przyszła na zastępstwo jest w ciąży :tak: jeszcze popracuje ale jak tylko źle się poczuje to idzie na L4, za pewne będą do mnie dzwonić czy wracam a ja jeszcze nie chce wracać do pracy :no:
ponko, fajne że masz prace a w domu uczysz? Wszystkiego dobrego dla Filipka:-):tak:

edit;
Mary o dzięki popatrz zapomniałam o mnin urodzinkach mojej małej żabki:)

Ja również życzę Wszystkiego dobrego dla Kubusia, Oli, Alanka, rośnijcie zdrowo

Ostatnia edycja:
hej kochane!!
Kurde ale mi sie spać chce!! Masakra!!
Własnie poksięgowałam co miałam poksięgować, potem musze posprawdzać z koelżanką i będzie gites:-D
Kurde super mi się robi na 6!! Wstanę rano i pylam do roboty ale już o 13 jestem po pracy! Potem cały dzięń dla Mai. A Maja ostatnio ładnie śpi i budzi się o 4:45 lub 4:50 na cycka, daję jej cycka i wstaję więc robi mi za budzik:-D Czyli spię ciągiem całą noc (5-6 h). Wczoraj znów coś miała stan podgoroączkowy ale jedyne co mi przychodzi do glowy to ząbki, chyba że infekcja jakaś dróg moczowych. Bo ani katarku ani kaszlu nie ma.
Ok lecę Was nadrabiać! Piszecie ostatnio tyle że szok!!
Mary beth Współczuję kiepskich nocek!! Dobrze że dzisiejsza lepiej!!na siłownię!!

Onanana - to i u nas pewnie cos z zabkami, albo jaka inna cholera... :eek: Ale dobrze, ze przynajmniej te 5-6 h ciagiem sie wyspisz! To jednak inna jakosc snu, niz wybudzac sie co 2 h... :oo: A poszlabym nawet dzis na silownie, ale M. w delegacji 500 km stad, wiec nie mam z kim Mii zostawic...

Mary o super że nocka przespana no ale ta akcja wieczorna nie za ciekawa ciekawe o co ten płacz biedna mała:)

Mirelka - nie mam pojecia... Chyba cwaniara wymusza towarzystwo! :eek: Bo jak do niej zagladalam, to darla sie strasznie, ale po chwili juz usmieszki, chec zabawy!... :szok::eek: A jak ja odkladalam, to ze zlosci az sztywniala!!! :dry: Ale mysle, ze to nie tylko to, bo byla bardzo ciepla wczoraj i temperatura spadla, jak podalam jej Nurofen.

I ode mnie dla wszystkich 11-miesieczniaczkow!!! Wybaczcie, ze nie o wszystkich pamietalam...

Nimfii, Andzelika, Mirelka wszystkiego najlepszego dla bobików w ich 11 miesięcznicę ;*;*:*

Ponko Wszystkiego najlepszego dla Filipka ;*;*;*

aec53d8150fae91f12dcaf81055166e8.jpg
Angun jeszcze raz Wszystkiego Dobrego ;*;*;*

Załączniki

• 1934.jpg
    1934.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 24
reklama
witam!
u nas znowu nocka tragiczna, Marika zasnela kolo 8,ale juz od 10 sie krecila,wybudzala. Byla rozpalona,goraczki nie bylo wedlug termometru. z nosy jak z kranu leci, kaszle. wzielam ja do nas,to chwile pospala, pozniej usiadla i klepala Tate po glowie, wkladala mu smoka do buzi, byle tylko nie spac. jak psiknelam sola to rabanu narobila na caly blok, wody wypila chyba z 200ml, dwa razy ja przewilam Teraz sobie drepcze i na chora nie wyglada. dzisiaj mam duzo prac domowych, chyba zadzwonie po jakas Marysie....
onanana lipa z ta rozprawa, niekonczaca sie opowiesc. tak na allegro przesylki sa stosunkowo drogie,wiec lepiej zamawiac hurtem. Super ze Maja tak ladnie sie wczas zbudzila, mozna sie spokojnie doroboty zbierac
mary beth ale Ci Mia wczesnie padla,ciekawe co jej dokuczalo, dobrze ze nurofen pomogl,cokolwiek to bylo?masz termometr do uszka? my mamy z tomme trippe, ale mnie wkurza, zaluje ze nie kupilam brauna, to juz nasz trzeci termometr nie mamy do nich szczescia. ile bym dala za taka przespana noc.
mirelka super, ze nocka ok. dziekujemy za troske, Marika w nocy choruje :-):-):-):-)
nimfii ja tez coraz czesciej kupuje online, brak czasu, w sklepie i tak biore w ciemno bo mi sie mierzyc nie chce i nie wszedzie sa duze przymirzalnie. Marika tez wszystko palaszuje :tak::-(
ponko fajnie ze Filipek sie rozwija. i ze pracujesz. to Filipek dzisiaj roczek swietuje. miliony buziaczkow dla Niego.
​angun duzo szczescia i slodyczy Anus Tobie zyczy.

Do góry