anus0207
Fanka BB :)
bylam w przychodni, Marika ma bardzo czerwone gardlo. plucka,oskrzela i uszko czyste. Dostałam cudowny lek na wszystko czyli calpol no nic musimy to przechodzic
mirelka super klocki, fajna zabawka. ja dzis wieczorem ukladalam z olafkiem, a Marika nam przeszkadzala w sensie rozwalala.
katerinka dobrze zrobilas, jak mial zly dzien to niech sie na Tobie nie odgrywa. najlepiej zeby obiadek stal na stole, dziecko samo sie wykapalo, a my przy tym mamy wygladac jak celebrytki. faceci zawsze kase i rzeczy materialne stawiaja przed naszymi uczuciami. ale Ty nie powinnas sie denerwowac absolutnie.
helenka trzymamy kciuki. powodzonka jutro.
niuniunia zasuwaj do gina. musimy o siebie dbac.
pora na dobranoc, bo Marika znow sie kreci....
mirelka super klocki, fajna zabawka. ja dzis wieczorem ukladalam z olafkiem, a Marika nam przeszkadzala w sensie rozwalala.
katerinka dobrze zrobilas, jak mial zly dzien to niech sie na Tobie nie odgrywa. najlepiej zeby obiadek stal na stole, dziecko samo sie wykapalo, a my przy tym mamy wygladac jak celebrytki. faceci zawsze kase i rzeczy materialne stawiaja przed naszymi uczuciami. ale Ty nie powinnas sie denerwowac absolutnie.
helenka trzymamy kciuki. powodzonka jutro.
niuniunia zasuwaj do gina. musimy o siebie dbac.
pora na dobranoc, bo Marika znow sie kreci....