Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa... Mężowi już zapowiedziałam wczoraj wieczorem że rano robię test, ponieważ zapowiadała się kolejna nocka z problemami w zaśnięciu uznałam że on też niech się martwi (cieszy/zastanawia-niepotrzebne skreślić).
Wygląda na to że się cieszy ale też zastanawia np gdzie my to dziecko położymy spać
Oświadczył że z autem spoko, bo do doblo zmieszczą się trzy foteliki, dopiero przy 4 będzie trzeba kupić vana
, ale oczywiście Patrycji oświadczył że będzie miała braciszka
Ja mu powiedziałam że jak sobie zrobił chłopca to będzie miał
Kiedyś słyszałam żartobliwy tekst (a`propo tego czy facet ma synków czy córeczki) że jak się ma formę na bułeczki to bagietka nie wyjdzie 
Byliśmy w galerii, T oglądał podekscytowany prześliczne chłopięce ubranka w H&M, kapitalne mają kombinezony na Patrycję zimowe dwuczęściowe-babcia (teściowa)zapowiedziała się że jej kupi.
Mała biegała po Bonarce, oglądała fontannę, zaczepiała ludzi siedzących na niej (podchodziła i tykała palcem a jak ktoś nie zwracał uwagi to pokrzykiwała), znalazła karuzelę i z pół godziny po niej chodziła
Wracając do głównej tematyki wątku: moje dziecię zrobiło dziś niespodziankę -zaczęło się o 23 gdzie zbudziła się na samo przytulenie-bez karmienia-ale akurat przerwała dorosłym przytulanki w niemal kulminacyjnym momencie
ale w nagrodę potem spała do 6 na 1 karmienie, potem o 8 niby nie chciała już spać ale polulała przy cycu do 9 
A cieszyć się naprawdę to zacznę jak będę już wiedział że wszystko jest dobrze...
Wygląda na to że się cieszy ale też zastanawia np gdzie my to dziecko położymy spać

Byliśmy w galerii, T oglądał podekscytowany prześliczne chłopięce ubranka w H&M, kapitalne mają kombinezony na Patrycję zimowe dwuczęściowe-babcia (teściowa)zapowiedziała się że jej kupi.
Mała biegała po Bonarce, oglądała fontannę, zaczepiała ludzi siedzących na niej (podchodziła i tykała palcem a jak ktoś nie zwracał uwagi to pokrzykiwała), znalazła karuzelę i z pół godziny po niej chodziła

Wracając do głównej tematyki wątku: moje dziecię zrobiło dziś niespodziankę -zaczęło się o 23 gdzie zbudziła się na samo przytulenie-bez karmienia-ale akurat przerwała dorosłym przytulanki w niemal kulminacyjnym momencie

A cieszyć się naprawdę to zacznę jak będę już wiedział że wszystko jest dobrze...