reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

katerinka- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ale się zestresowałam...byłyśmy po Filipa w przedszkolu autem i już wracamy, jesteśmy pod blokiem a tam mamy taki parking, ze można jechać z dwóch stron ale jest ciasno i jak trzeba się minąć to jedno aut musi zjechać na bok i przepuścić drugie no i jedziemy i widzę, że z przeciwka jedzie auto, które powinno mnie przepuścić ale się nie zatrzymuje więc ja staje a ta baba jedzie dalej- zatrzymała się na chama 10 cm od mojego auta, ona miała telefon w łapie a dziecko wiozła z przodu bez fotelika i pasów i dziecko tak przyrżnęło głową, że hej. Na to szedł sąsiad i kazał jej jechać z tym dzieckiem do szpitala bo to różnie

reklama
Hello hello

Moje dziecię zafundowało mi dziś sen do 8.30!! No z małą przerwa na cycka o 6.30, ale i tak to rekord. Oby stał się codziennością :-)

Potem zawiozłam Małą do babci, żeby zabrała ją na spacerek, a jak na rehab, kręgosłup mi padł. Odzywa się bycie byłym sportowcem :-)

No i sezon rękawiczkowy rozpoczęty, wiało jak cholera więc dałam babci rękawiczki, żeby Małej na spacer ubrała. Taka była nimi zafascynowana, że nawet nie ściągała. Mała, nie babcia :-)

Lecę zaraz na fitness tyłkiem potrząść trochę :-)

katerinka - gratki nowego bobika :-)

gola, mirelka - no właśnie o to wieczorne szczotkowanie mi chodzi, bo ja też wprowadziłam wieczorne szorowanie ząbków, ale przecież zaraz potem pije mleczko. Więc to bardziej dla nauki i wprowadzania nawyku.

angie - dbaj o siebie!!

angun - ja też mam kombinezon na zimę, kupiłam po ostatniej zimie na wyprzedażach, tak na zapas. To dobry sposób, by kupić coś dobrego w dobrej cenie.

KATERINKA od rana mialam przeczucie ze nam to napiszesz ;-) po tym co ostatnio pisalas dwie krechy jak nic. Raczej nie pomylkowe ;-) bo kolejny test z rzedu. To nic ze tamte byly jasniejsze krechy. Gratuluje!

hej dziewczyny ja tylko na chwile. właśnie Zośka została zaproszona na urodziny do 5-latki.macie pomysł na prezent,ogólnie bym coś wymyśliła, gdyby nie fakt że przed chwila kuzynka dzwoniła, a urodziny jutro:szok:.

nadrobie później, ale widze że dzidzia nam się nowa szykuje Katerinka gratulacje

katerinko - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::-D:-D

Kochana, tak jak piszą dziewczyny, pierwszy szok zaraz minie , to wieeelka radość!!! Aż mi tęskno za brzuchaczem! Gdyby tylko sytuacja u nas była inna za 6mcy - najdalej rok też bym się zaczęła starać o drugą dzidzię!!! Któraś z mam pisała - biegiem po malunie skarpetusie i przekaż wspaniałą nowinę tatusiowi! To będzie bobo na czerwiec, lipiec ?:)

Dziewczyny, aż m isię łezka w oku zew wzruszenia zakręciła - przecież dopiero co my testowałyśmy, czekałyśmy na pierwsze wizyty u gin, chłopy tego nigdy nie zrozumieją! Ach, dla mnie ciążą to najwspanialszy okres w życiu!

reklama
Do góry