reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

potworek mam podobne podejscie co Ty tez staram sie ustawic mlodego jak broi jak nie trzeba albo jak probuje mi walczyc z telewizorem to zaraz reagujemy wiadomo dla mlodego to jest pewnie jeszcze wieksza frajda bo nie moze tego a tamtego wiec pewnie tez dlatego jeszcze bardziej pragnie tego dotknac itd no ale mysle ze wlasnie od najmlodszych lat trzeba probowac uczyc zachowania :tak: wspolczuje Ci kochana problemow ze swoim ex,szkoda slow na takie cos bo powinnien miec troszke wiecej oliwy w rozumie jesli chodzi o zachowanie dziecka i tego na co moze jej pozwalac no ale widac ze on chyba probuje ja kupic tym ze wszystko jej wolno ehh moze jeszcze zmadrzeje facet.
mary-beth ​no to czekamy niecierpliwie az Ci wena wroci kochana ;-) Ja tez mam czasem takie dni ze nie mam ochoty na pisanie itd mam nadzieje ze Ci to szybko minie ;-)

Katerinka GRATULUJE !!!!! no to super kochana ale jesli na poprzednich byly cienie kreseczek a teraz jest lepsza kreska to mysle ze nic nie falszuje i bedziecie miec bobika kolejnego,super ze sie wam udalo tak szybciutko i bez stresu przy tych Twoich problemach.Trzymam kciuki za wizyte u lekarza &&&&&

reklama
potworek mysle ze nie chodzi o wiek a raczej o checi bo jakby chcial sie zmienic to by sie zmienil ale pewnie tak mu jest wygodniej,szkoda tylko ze takie ma podejscie do wychowywania corki bo jakby mial inne na pewno byloby wam wszystkim latwiej i lepiej no i lepiej na pewno dla Oliwki no ale coz sa ludzie i ludziska kochana ;-) mam tylko nadzieje ze Oliwka w przyszlosci zrozumie i ze nie wolno robic wszystkiego czego by sie chcialo.

Katerinka Gratulacje :-)aaaa Pati będzie miła braciszka albo siostrzyczkę ;-)
gola używam zasypki alantan plus ale tylko gdy jest dupinka czerwona ale to rzadko..ale ci Poliszon pospał wow.Szkoda że bryka się nie sprzedała byłoby pare dobrych złotych ;-)
Ssabrina fajnie że lekarz tak wami się zajoł potraktował was poważnie teraz aby się potwierdziło że to nic groźnego ;-)
mary niech szybko wraca wena ;-)Mnie głowa już boli od czwartku jestem nie do życia.
potworek z rana zagłosowąłam;-)ale jaja z tą twoją oliwką :-D

Miałyśmy z Martynką odwieść tatę do pracy i pojechać do mojej mamy a ta koza mała spać z rana nie chciała i usneła o 12 i w końcu mój kolegę poprosił aby go podwiózł a nam auto zostawił i jak mała wstanie zje zupkę i jedziemy:-)Nudy mamy jak mąż w pracy wczoraj koleżanka wpadła po 16 posiedizła z nami do 18 a dziś my wyfruniemy z chaty.

potworek mysle ze nie chodzi o wiek a raczej o checi bo jakby chcial sie zmienic to by sie zmienil ale pewnie tak mu jest wygodniej,szkoda tylko ze takie ma podejscie do wychowywania corki bo jakby mial inne na pewno byloby wam wszystkim latwiej i lepiej no i lepiej na pewno dla Oliwki no ale coz sa ludzie i ludziska kochana ;-) mam tylko nadzieje ze Oliwka w przyszlosci zrozumie i ze nie wolno robic wszystkiego czego by sie chcialo.

Myślę, że ona już rozumie, bo powiedziała, że ona do tata to może ewentualnie na wakacje pojechać, bo jej dobrze z nami ;-)
Tylko mi bardziej chodzi o to, że jej ojciec chcąc odegrać się na mnie, robi krzywdę dziecku. I tyczy się to zarówno wychowania, jak i alimentów :sorry2:

Katerinka ale wiadomosc, GRATULUJE, powodzenia u lekarza.

Ssabrinaa fajnie ze lekarz rzeczowy i skierowal do specjalisty. No i wspolczuje tych problemow z autem. Ja musze sie z moim wybrac na sewis, pewnie kilka stowek znow peknie, ale jak chce my nadal jezdzil jak jezdzi to niestety trzeba dbac.

My dzis bylismy z Kinga na kontroli w szpitalu, wlasciwie to nie wiem po co, pobrali jej krew, zwazyli, dietetyczka powiedziala ze waga ok i do domu. Pytalam sie o ta biegunke to powiedzieli mi ze jezeli do jutra sie nie ureguluje to mamy pobrac probke do badania. Ale dzisiaj w nocy i rano juz bylo lepiej wiec mam nadzieje ze sie unormuje.
Ja za to dalam popis w szpitalu. Siedzialam przy Kindze jak jej pobierali krew, strasznie ja meczyli, nie umiel sie wkuc w zyle, cieplo tam bylo a ja czuje ze mi coraz cieplej, niedobrze i slabo. wyszlam do poczekalni ale nie mijalo, prawie zemdlalam, juz mialam ciemno przed oczami, nawet nie mialam sily zawolac pielegniarki, na szczescie tesciowa zauwazyla ze cos nie tak i szybko wezwala pielegniarke a ja juz jej powiedzialam ze chyba zaraz zemdleje. Szybko pomogla mi dojsc do pokoju obok na lozko i otwarla okno to mi przeszlo. Niezly popis dalam. Dalej jestem przeziebiona, w nocy czulam sie fatalnie, dzis troszke lepiej. Juz nam wystarczy tych chorob w domu.

No i tesciowa jutro juz wyjezdza to trzeba bedzie sobie radzic samemu.

ankusch a to Ci Martynka wywinela numer hehe fajnie ze macie autko to wyfruniecie sobie gdzies pozniej bo najgorsze to jest kiszenie sie w chacie co Ja przynajmniej mam najczesciej no ale jak tylko pogoda pozwala to wyfrowam z gniazda ile sie da :-D
potworek no to najwazniejsze ze Oliwka rozumie i wybiera jednak ta lepsza droge a on w przyszlosci odczuje to swoje postepowanie i odgrywanie sie.
angie no to dobrze ze malutka sie juz lepiej czuje oby jej to szybko przeszlo co by sie juz nie meczyla,a Ty kochana kuruj sie ile mozesz i korzystaj puki tesciowa jeszcze jest,wygrzej sie we wyrku zdroweczka zycze.
Moj szkrabik spi nadal,ciekawe do ktorej bedzie spal jeszcze :-)

Ostatnia edycja:
katerinka Wow to super nowina, rozumiem, ze nie jestes gotowa, ale ten szok minie i bedzie radosc. Idz do lekarza, pozniej po mini skarpetki, ktore wreczysz Tatusiowi, chyba ze juz wie?

ide karmic moje Dzieciaczki. u nas dzis 15stopni, slonko,bylismy w parku lesnym, Olaf sie wybiegal, Marika naogladala wiewiorkow. a mi nogi w parku zostaly bo ich nie czuje. odezwe sie wieczorkiem mam nadzieje.

reklama
Katrinka GRATULACJE KOCHANA TAK WIDOCZNIE MIAŁO BYĆ, SUPER TYLKO SIĘ CIESZYĆ I ODLICZAĆ DNI DO NARODZIN MALUSZKA:tak::-) Mężowi już powiedziałaś;-) powodzenia u lekarza
Ssabrina no to fajnie że macie skierowanie do szpitala
Gola oj sprzeda się prędzej czy później jak nie ten kupiec to inny się znajdzie
Ankusch miłej wizyty u rodziców, fajne że m autko zostawiła mój to od 3tyg mnie uziemił i jestem bez auta:wściekła/y:
Angie zdrówka dla ciebie kochana:tak:
Potworek jutro zagłosuję, przypomnij się z rańca ok.

Spacerek zaliczony słoneczko fajnie świece:tak: ale wieje jak w kieleckim:szok: głowa mnie boli od tego wiatru:crazy:

Liwia tnie komara oj u nas z tą 2 drzemką to różnie wczoraj nie było 2 drzemki dziś jest:-D

Miłego dnia

Do góry