Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
potworek mam podobne podejscie co Ty tez staram sie ustawic mlodego jak broi jak nie trzeba albo jak probuje mi walczyc z telewizorem to zaraz reagujemy wiadomo dla mlodego to jest pewnie jeszcze wieksza frajda bo nie moze tego a tamtego wiec pewnie tez dlatego jeszcze bardziej pragnie tego dotknac itd no ale mysle ze wlasnie od najmlodszych lat trzeba probowac uczyc zachowania wspolczuje Ci kochana problemow ze swoim ex,szkoda slow na takie cos bo powinnien miec troszke wiecej oliwy w rozumie jesli chodzi o zachowanie dziecka i tego na co moze jej pozwalac no ale widac ze on chyba probuje ja kupic tym ze wszystko jej wolno ehh moze jeszcze zmadrzeje facet.
mary-beth no to czekamy niecierpliwie az Ci wena wroci kochana ;-) Ja tez mam czasem takie dni ze nie mam ochoty na pisanie itd mam nadzieje ze Ci to szybko minie ;-)
Katerinka GRATULUJE !!!!! no to super kochana ale jesli na poprzednich byly cienie kreseczek a teraz jest lepsza kreska to mysle ze nic nie falszuje i bedziecie miec bobika kolejnego,super ze sie wam udalo tak szybciutko i bez stresu przy tych Twoich problemach.Trzymam kciuki za wizyte u lekarza &&&&&
mary-beth no to czekamy niecierpliwie az Ci wena wroci kochana ;-) Ja tez mam czasem takie dni ze nie mam ochoty na pisanie itd mam nadzieje ze Ci to szybko minie ;-)
Katerinka GRATULUJE !!!!! no to super kochana ale jesli na poprzednich byly cienie kreseczek a teraz jest lepsza kreska to mysle ze nic nie falszuje i bedziecie miec bobika kolejnego,super ze sie wam udalo tak szybciutko i bez stresu przy tych Twoich problemach.Trzymam kciuki za wizyte u lekarza &&&&&