reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
dziewczyny super, że spotkanie wypaliło i było extra udane!!:-) Zazdroszczę Wam babeczki :-) A zdjęcia rewelacyjne:-) Fajne te nasze dzieciaczki:yes::yes: Na następne (jeśli będzie gdzieś bliżej :-p) piszę się na 1oo%!:tak::tak::tak:

Dziewczyny super ze spotkanie sie wam udalo i szkoda ze pogoda wam nie dopisala ale widac ze i tak super zescie spedzily razem czas a zdjecia rewelka i te nasze bobiki jak sie fajnie razem bawily :-) Zazdroszcze i to bardzo wam takiego spotkania ;-)
filipkowa mama wyslalam Ci zaproszenie do grupy zamknietej ;-)

Laski - było super, a ja mam dość w moją Polish dziś chyba diabeł wstąpił!!!!
oananana - wyobraź sobie kochana, że całą drogę spała w aucie, obudziłą się pod blokiem iznowu cyrk!! Wyje, łazi za mną , wstaje o moje nogi , ciągle chce cycka?! Po raz kolejny w tym tygodniu pytam kto mi dziecko podmienił?;)
Filipkowa mama, angie, oanana - dziękuję - Wszytskie bobisławy są świetne, ja wrzucę fotki , ale mi bateria padła w aparacie, zdążyłam zrobić spaghetti z Polą u nogi, dziś przechodzi samą siebie, a mi się chce starsznie spaaaać;)

Jeszcze raz dziękujemy za super spotkanie u cioci onanany

Dziewczyny foty obejrzałam i widać, że spotkanie superaśnie wypadło. Dziewczynki fajnie rządziły, widać też, że Polishonek dziś nie w sosiku, ale każdemu może się zdarzyć gorszy dzień;-)A mamuśki wyraźnie też się fajnie dogadywały. Super dziewczyny, że zaliczyłyście takie spotkanie, strasznie wam zadroszczę!!!!!!

A my byluiśy w CH, mąż kupił mi fajną jesienną kiecuszkę w Mohito, sam siętroszkę obkupił w Reserved. Trochę nam zeszło, ale u nas pogoda tez dziś do bani i maga ulewa więc nic straconego, że spacerku nie było.
Miłego wieczorku maminki!

Hejka!!
Ja tak na chwilę bo dalej walcze z papierami !!
Super , że spotkanie Wam się udało fotki rewelacja!!!
Ja też się piszę na spotkanie za rok może być w Łodzi lub gdzieś indziej!!Tylko co Wy na to , że na weekend i wszyscy z mężami i rodzeństwem byłoby wesoło!!!!!!

Chyba wolałabym spotkanie z samymi laskami, ale to Wy decydujcie ;-) Z reszta jeszcze jest czas :-)

Uśpiłam swoją marudę i wkoooońcu wieczór :-)
Gola mój też ma takie dni, że wciąż mi na nogach wisi, a weź wtedy coś w domu zrób?!:szok: Dobrze, że takie humory mają swój koniec:tak:

hejka:)
Alma - jasne, że może być, z resztą niektóre z nas mają więcej niż jedno dziecko i to naturalne, że będzie nas więcej, kto będzie chciał to z chłopem, kto nie to nie ;) Dużo Ci jeszcze zostało pisania do awansu??
martttika- Pola kilka dni temu też dawała popalić, ale dziś przeszła samą siebie, zmęczyła mnie okrutnie ;)
Angun - super, że zakupy się udały, też by m isię przydały - tak żeby się odchamić i odstresować ;)

Młoda wykąpana, cyca dostała i padła po 20 tej, też zaraz wskakuje pod prysznic isię kładę, bo nie wiem jaka nocka przede mną...
Buziaryyy:*******

Czesc kochane moje babinki!

Wybaczcie, ze malo mnie, ale wczoraj bylismy z M. na koncercie i dzien szybko nam zlecial, a potem juz pojechalismy, zas dzis pospalismy do... 11.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Mia spala dzis u dziadzia, wiec wykorzystalismy mozliwosc! :tak:

Ooooohhhh, jak ja Wam zazdroszcze spotkanka! Ciesze sie, ze Wam sie udalo spiknac i mam nadzieje, ze kiedys i ja dolacze. Widze, ze sa juz plany na zlocik, ale nie doczytalam czy sa jakies konkretne propozycje.

Milego wieczorku Wam zycze! ;-)
I do jutra!

Anek - doczytalam - kochana, styrasznie mi przykro... :sad: Bardzo Wam zycze, zeby wszystko sie ulozylo jak najlepiej dla Ciebie i malutkiej! Tule z calego serducha!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mówię do mojego G., że planujemy spotkanie w dużym gronie, za rok... A on do mnie - chyba zlot czarownic :szok::-D Głupek :-D
Moje zdanie jest takie, że jak planować - to na weekend. Zawsze można znaleźć jakiś tani nocleg, może jak nas się dużo nazbiera, to dadzą nam zniżkę :-D A jak coś to jedna nasza koleżanka, niejaka mycha :-p, mieszka w Łodzi to się wszystkie do niej wbijemy i będziemy warstwowo spać :rofl2::-D:-p
Taki zlot da się zorganizować, tylko trzeba zabrać się do tego szybciej, nawet już zimą myśleć kiedy, gdzie, na ile, za ile.
Ja tam nie będę miała za bardzo wyjścia i będziecie musiały znieść oprócz mnie i Maluta moją Oliwkę i G. :-p Psa Wam odpuszczę :-D

Do góry