U nas nocka ok. Tylko moje dziecie coś z jedzeniem zaczyna szwankować
Tak jak nigdy problemów z tym nie miałam to teraz mam
Nie wiem co jej sie stało, ale je sporo mniej niz wcześniej i nie chce w ogóle kaszek ani deserków
A wszystko zawsze tak pieknie zjadała. Obiadki jeszcze je, ale też mniej niż kiedyś. Dzis np. zjadła rano normalnie mleko 300ml, na II śnadanie pół bułki i pół banana, na obiad słoiczek 100g, na podwieczorek dwa srednie jabłka. Podejzewam, ze na kolację zje normalnie mleko. W zyciu tak mało nie jadła, nie wiem o co chodzi
helenka no moja mała też tak niziutko leżała w brzuszku, ale ja miałam pessar od 18tc, wiec była bezpieczniejsza. I całe szczeście, bo gdyby nie on to bym urodziła w 26tc jak mi sie skurcze zaczęły.
Fajnie, ze dzis nocka była ok. A rehabilitantka miała rację. To na prawde Twoja zasługa, ze Olus jest taki sprawny i tak fajnie sie rozwija!!! To Ty chodzisz z nim do lekarza, na rehabilitację i cwiczysz w domu. I wierz mi - nie kazda matka by tak robiła!
Ssabrina super, ze nocka ok. A jak dzis katarek Samiego?
Mycha to fajnie, ze Ci sie praca podoba. Moja Natalka też tańczy jak tylko usłyszy muzykę. Super to wygląda:-)
Gola oj współczuje kiepskiej nocki! Ale dobrze, ze Polcia dzis w lepszym humorze. Za dzis to mi dziecko podmienili;-)
nimfii super, ze sie wyspałas. Gratulacje dla Maciusia!
mary-beth to fajnie, ze u okulisty wszystko dobrze. Mam nadzieję, ze uda sie uniknać operacji. A mozesz mi powiedziec czemu Mia nosi okularki, bo gdzieś mi chyba umkneło?
No i bardzo dobrze, ze dostaliscie skierowanie do alergologa. Z alergią nie ma co chodzic do pediatry. Życzę szybkiej i udanej wizyty.
onanana fajnie, ze poszliscie sobie do kina:-)