reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witajcie Moje Kochane,
dawno mnie nie było ale zaczęłam tą pracę i jakoś nie miałam czasu zajrzeć... na nic nie mam czasu :/
ale praca mi się baaaardzo podoba, na razie jestem na takiej niby praktyce więc to jeszcze nic pewnego,ale fajnie by było jakby mnie zatrudnili :-) myślałam ze będzie ciężko mi masować i robić te wszystkie zabiegi bo miałam trochę przerwy a wiadomo że jak się nie praktykuje to się zapomina... ale po pierwszym tyg wszystko mi się przypomniało :)... w czwartek masowałam takiego przystojniaka że hoho :-p:-p

muszę Was ponadrabiać trochę.... ale z tego co tak na szybko wyczytałam:

onanana zdrówka życzę dla taty i dużo siły :tak:

dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania,fajnie macie :tak:
a co do wakacyjnego zlotu ja jestem jak najbardziej na TAK super byłoby sie spotkać w większym gronie
Angun świetny pomysł z tą Łodzią :-D:-D mi pasuje nawet baaaaardzo :)

jeszcze Wam napiszę szybko co u Nadii:
ma 8 zębów :szok::szok:, gada jak katarynka, i jak tylko usłyszy jakiś rytm(nie koniecznie melodia,może być klaskanie,gwizdanie,pukanie) to zaczyna tańczyć... normalnie układy choreograficzne już sobie układa :-D

Jeszcze Wam napiszę żebyście jutro trzymały kciuki bo jedziemy z moim D. na testy sprawnościowe i z wiedzy ogólnej do Policji (tzn mój D. startuje nie ja :p) więc kciuki są wskazane, no i to będzie moja pierwsza dalsza podróż samochodem jako kierowca więc się trochę stresuje :p. jeszcze rodzice moi przyjeżdżają żeby zostać z Nadią więc muszę cały dom wysprzątać dokładnie bo mama zrobi mi pewnie test białej rękawiczki :-):-p.

idę Was trochę podczytać póki mój mały szatan śpi
Miłego dzionka :**

reklama
hej:)

A ja tam byłam i się świetnie bawiłam!!!!:-D Ale mi się zrymowało:-) Widzę, że jestem pierwsza dziewczyny:)
A więc pogoda nam nie dopisała i ze spotkania w Tychach nici ale ciocia onanana była taka kochana i zaprosiła zaprosiła nas do siebie na kawke. Ale fajne te nasze forumowe ciocie i ich bobiki!!!
Dziewczyny są bardzo fajne i sympatyczne, rozmawiało mi się z nimi rewelacyjnie mimo, że wcześniej się nie znałyśmy!!A dzieci przecudowne.Nasza bohaterka Kingunia- taka mała kruszynka, w ogóle nie widać po niej tych wszystkich złych przeżyć jest taka grzeczna i wesoła no i bardzo rozgadana:)
Maja to bardzo grzeczna dziewczynka, która bardzo lubi tańczyć:)
No i Pola trochę onieśmielona widokiem tylu cioć i dzieci ale spała w samochodzie w drodze więc wiadomo jak to jest:)
Ciocia onanana nas pięknie ugościła a na koniec jeszcze Maja rozdała koleżankom prezenty.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuje za to spotkanie:*

Filipkowamama super że spotkanie się udało i jesteś zadowolona, fajnie że onanana tak Was ładnie ugościła miło z jej strony na pewno było sympatycznie i rozmów nie było końca:tak:

Hej kochane!!
To i ja wtrącę swoje 3 grosze hihi
Niestety pogoda nam nie dopisała ale cieszę się że dziewczyny zgodziły się przesunąć "imprezę" do mnie:tak:
Słuchajcie, dziewczyny są zajebiaszcze!! I te małe i te duże!! Mamuśki takie że hoho! Laski jak nie wiem i naprawdę bez kitu Wam mówię że zdjęcia nie oddają ich urody! każdej jednej bez wyjątku! Wszystkie trzy zgrabniochy jak nie wiem, piękne włosy (wszystkie trzy!) no cud miód i orzeszki!!!
Co do lasek tych mniejszych to ochów i achów by mi brakło!!! Urodowo każda przepiękna! Włoski rosną, ząbki rosną i dziewczynki ogólnie rosną hehe mądre i sprytne te nasze laseczki!! Ja jestem zachwycona Kingunią!! dziewczyny, jaka to jest gaduła!!! Nie nie uwierzyłybyście! Jest przekochana! No i mama ubrała jej modne bryczesy! szał ciał! Zuzia kolejna ślicznotka! Grzeczna i bardzo towarzyska! Zaraz z Mają znalazły wspólny język, oraz musiały się dzielić paczką flipsów bo jak się okazało są takimi samymi żarłoczkami:-D Polunia prześliczna!!! na zdjęciach wygląda na większą dziewczynkę ale w rzeczywistości jest drobniutka ( w porównaniu do Mai), która w ogóle z tego całego towarzystwa jest największa...). Niestety była niedospana i zabawa z koleżankami średnio ją interesiła ale jest równie kochana jak reszta dziewczynek. Wszystkie dzieciaczki bym schrupała!!!

także podsumowując dziewczyny na przyszły rok robimy zlot! Bo na serio, wierzcie mi warto jak nie wiem. Tyle o sobie wiemy nawzajem a takie spotkanie nie jest ani nudne ani jakieś sztuczne no normalnie extra!

łał dziewczyny strasznie się cieszę no i zazdroszczę no i pozdrawiam z druiego końca Polski, niestety... Onana ty to równa babka musisz być, no ja chyba też bym oszalała jakbym te nasze bobiki na żywo zobaczyła, niby pierwszy raz a przecież takie już znajome. Wrzucać mi zdjęcia natychmiast!

A u nas deszcz, ale zdążyliśmy wyskoczyć szybciochem na zakupy i spacer, teraz Igor śpi a ja nadrabiam netowe zaległości. Buziaki/

dziewczyny ja wam tez zazdroszczę spotkania, ja przed chwilą mojemu mówiłam, że w przyszłym roku piszę sie na zlot:-D no i bobiki beda też fajne, chodzące, gadające
Anek wszystkiego dobrego dla Zosi

Niestety fotek mamy malutko:-( Zaraz postaram się wrzucić linka do zdjęć na zamknięty ale naprawdę ja mam tylko 16...
syl dziękuję za takie mile slowa.. nie wiem czym sobie zasłużylam..

Ostatnia edycja:
Dziewczyny tak ogolem poczytalam was :-) nie mam czasu poodpisywac bo jak to w sobote zaleglosci sprzatania i takie tam. Wlasnie sobie smaze placki ziemniaczane i pisze do was z telefonu.

Fajnie ze wam sie udalo spotkanie. Nie ma nic fajniejszego od spotkania w gronie mam z maluchami w tym samym wieku ;-)

reklama
Super, że spotkanie udane :-)
Koniecznie na przyszły rok trzeba zorganizować zlot!! :tak:

Oblookałam fotki - zazdroszczę! Widać, że spotkanie udane. Dzieciaki słodziaki, mamusie laseczki :-) Rewelacja :-)

A nie pamiętam czy dawałam Wam link do całkiem nowego bloga, jak dawałam to wybaczcie, jak nie dawałam - to proszę:

Ostatnia edycja:
Do góry