reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hejka!!
ja tak na chwilę bo zaraz idę usypiać Koriego.
Gola jeszcze piszę plan rozwoju bo moja Pani dyr. jest skrupulatna i ciągle czegoś chce i trzeba poprawiać, a że jest nas 5 osób to ma porównanie z innymi no i każdy ma mieć coś innego zaplanowane jak tak dalej pójdzie to sobie w tym roku odpuszczę to!!!

Potworek
ma rację taki zjazd trzeba wcześniej planować no bo niektóre musicie zaplanować urlopy.
Mój T. nie odpuści takiej imprezy i nie puściłby mnie samej - zresztą ja tak daleko sama samochodem sie nie wypuszczam!!Myślę , ze faceci się dogadają i może być super!!!A tak jak któraś pisała jak czyjś nie będzie chciał to nie musi!!!
Mycha niech się rozgląda za jakimś zajazdem lub większym gospodarstwem agroturystycznym w pobliżu Łodzi!!
A może na Mazurach????
Znam taką miejscowość Zgon ( niedaleko Spychowa)tam są fajne domki nad jeziorem tylko trzeba by było wcześniej tam zarezerwować !!!!Wcale nie drogo a daja i pościel i łózka więc tylko turystyczne dla małych.Fajne bo to baza noclegowa dla kajakarzy na ich trasie.

reklama
Dzien dobry!

Wpadam zyczyc Wam milego dzionka!
My po 10 zbieramy sie na pchli targ - 2 razy w roku jest organizowany taki pchli targ z rzeczami dla dzieci, wiec moze cos upoluje dla Mii. :-)
Dzis moj robaczek tlukl sie od jakiejs 6! :zawstydzona/y: Do 8 ja przetrzymalismy, a potem ja zeszlam z nia na dol, a M. dosypia, bo bidak wstawal do niej sporo! :zawstydzona/y:

Potworek - hehe, ciekawe, co Mycha na to! :laugh2:

A jesli chodzi o spotkanko, to co sadzicie o Poznaniu? U mnie mozliwosci beda nieco ograniczone ze wzgledu na lot, ale postaram sie dopasowac, bo bardzo bym chciala Was spotkac! :tak: Dla mnie sa takie mozliwosci: Lublin, Warszawa, Wroclaw, Gdansk, Poznan. No, ale to tylko tak dla informacji. :tak:

Milej niedzieli!

Dzień dobry :)))
potworek - hehe, psiura też możesz wziąć , jak wszyscy to wszyscy ;)
Alma - masakra, nie wiedziałam, że z tym tyle zachodu! Powodzenia, trzymam kciuki&&&&&&
mary-beth - wczoraj mieliśmy 5 rocznicę ślubu , mama dała nam bilety na Kombii - nie moje klimaty, ale trzeba będzie iść ;) Nie mogę tylko przeżałować, że nie byliśmy w Rybniku na Gunsach - ale z kasy nas miesiąc wcześneij wypłukało - już takiej okazji pewno nie będzię :-((( Wy z Twoim M. w ogóle fajnie sobie czas spędzacie, ale wczoraj pospaliście! Wooow :) Zazdroszczę!!!!

Nocka do doopy, 4 razy karmiłam!!!!!!!!!!!!!!! Za to Pola dziś jak nowo narodzona, tryska humorem - wróciło moje dobre, poczciwe dziecię , hehe ;)

Zjem jajecznicę na świeżych grzybkach i ruszam do DD:)

Wczoraj cos wam pisalam ale mi post zniknol :eek:

fajnie ze spotkanie mam sie udalo. nie ma to jak spotkac sie w gronie mam ktore maja dzieci w tym samym wieku :tak:

Wczoraj napisalam na FB w stausie co by bylo mi dane pospac tej nocy jakos normalnie i udalo sie tak jak chcialam - do 7 rano i tylko 3 pobudki w nocy.
Wreszcie wyspana i w dobrym nastroju :)

A przed chwila jeszcze Maciek mi doprawil dobry nastroj :)
Mamy na jego koncie pierwsze samodzielnie przeliterowane slowo - WĄSY.
juz tak z tydzien trenuje na laptopie edukacyjnym i w koncu mu sie udalo... heh nie ma co proste slowo sobie wybral :-p
Fajna sprawa ten laptop edukacyjny. Maciek sie z ni nie chce rozstawac... a nauka sama mu wchodzi do glowy bez trudu.
Takze polecam Wam... gdziez za rok dla maluchow. On dostal go wlasnie na 2 urodziny od cioci.

Golcia wszystkiego najlepszego dla Was na te 5 latek przede wszystkim dużo miłości i zrozumienia!!!!
mary-beth i jak wyhaczyłas coś na pchlim targu wczoraj?
Babeczki jeszcze tutaj napiszę że bardzo Wam zazdroszczę tego spotkania ale miło Was było zobaczyć choc na zdjęciach:-) moze faktycznie udało by się zorganizować taki zlocik forumkowy:-) Dzieciaczki cudowne!!!
Moja Zuzia wczoraj przechodziła samą siebie chyba jej te zęby dają w kość bo gryzła juz nawet łożeczko, przed spaniem dałam jej nurofem bo juz tak ją męczyło i dzieki niemu przespała ładnie, aż dziwnie tak nie wstawać w nocy (oczywiście żartuje). Nawet spoko pogoda jest takze pózniej pewnie spcerek rodzinny zaliczymy :)

potworek dawaj i psa! Masz takiego fajnego zwierza, że chętnie i go poznamy:-p;-) Mogę mu przywieźć śniadanie w postaci mojego kota "Ryśka":-D Taki "zlot czarownic" fajna sprawa :-) alma dla mnie Mazury to w ogole strzał w dychę, bo blisko :tak::rofl2:

Witam się :-)

oj fotki na zamkniętym a ja nie mam dostępu :no:oj szkoda że nie mogę się tam dostać Ssabrinka tyle razy mi zaproszenie wysyłała ale coś blokuje dostęp nie wiem czemu :szok:

Gola Wszystkego dobrego na 5 rocznice ślubu a ty DD często odwiedzasz ?
gola asia333 moja mała też wczoraj miała zły dzień nawet przy gościach pokazała na co ją stać brrrry
Mary miłych łowów na pchlim targu a jak wizyta u okulisty, pediatry?
Angun fajnie że zakupy się udały i dla siebie coś kupiłaś też planuje kupić coś dla siebie bo już nie pamiętam co kiedy coś sobie kupiłam wszystko dla Liwii kurtka zimowa i buty to mój plan zakupowy
Alma powodzenia w pisaniu

moja mała wczoraj jak już pisałam miała zły dzień siedziałyśmy przy laptopie i zaczęła uderzać w klawiaturę i w efekcie wyrwała 3 klawisze(dwa się dało włożyć 3 klawisz windows ułamało się coś i mamy lukę ech szkoda mi bo nie lubię mieć coś nad-niszczone) m się zezłościł co ja to robię ech miałam już dość a tu jeszcze goście mieli przyjść i mała też dokazywała :szok:

Za spotkanie jestem za i fajnie by było jak by w miejscu spotkania był fajny plac zabaw dla dzieci no i trza się zabrać za rezerwacje dużo wcześniej tylko jak mama się tym zajmie:tak:

idę włoki wysuszyć co by na spacerku jako wyglądać :tak:

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki ;)

mam mega zaległości;/ u nas powolutku i do przodu. Wika zasuwa na podłodze jak mały motor (czyt. raczkuje)... wstawiłam upragnione zdjęcia z chrzcin z czerwca.

Widziałam zdjęcia ze spotkania ale Wam zazdroszczę.... \

Onanana jak się ma Twój tata po operacji?

Nimfii jak Twoja teściowa?

Gola wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu;*
Uciekam do pracy buziaki...

A jeszcze miałam coś pisać susząc włosy mi się przypomniało, znajomi co wczoraj u nas byli mają 2 synów ( 6lat, 11,5miesiąca) no i znowu jest w ciąży tym razem wpadka dzidziusia spodziewają się 16 grudnia będzie prawdopodobnie dziewczynka:tak:

reklama
Babulki, a gdzie te fotki ze spotkanka, bo chyba mnie ominelo?

Mirelka - dziejuje, ze pytasz! W koncu chyba zapomnialam Wam napisac... U okulisty OK, okularki sie sprawdzaja, kontrola ok. lutego i wowczas dowiemy sie wiecej, czy bedzie potrzebna operacja. Zas u pediatry ZASKAKUJACO dobrze! :szok: Dostalismy skierowanie do kliniki alergologicznej! Chyba nie sadzilam, ze kiedys zdarzy sie cud i dostaniemy to skierowanie, ale jakos sie udalo! :zawstydzona/y: Poza tym nadal jedziemy na Nutramigenie, a gdzies po Swietach znow bedzie prowokacja najprawdopodobniej (tzn. kilka dni bedziemy podawac Mii zwykle mleko, by zobaczyc, czy na nie zareaguje... :sad:). No i zmieni nam sie pediatra, bo ta nasza idzie na macierzynski - jupiiii! :laugh2:

Asia - ten pchli targ jest dzis i kolo 10.30 wybywamy. Mam nadzieje, ze upoluje fajne rzeczy! :tak:

Gola - wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!!! Wspolczuje nocki, kochana... Moze zabki ida lub co innego meczy Pole... :sorry:

Zmykam suszyc wloski i niedlugo jedziemy na pchli targ. Milego poranka! ;-)

Do góry