reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej maminki :-)
U nas nocka jakas dziwna,mlody spal niespokojnie od 3:30 a o 4 dalam mu butle i juz nie chcial spac :baffled: gadal i cos opowiadal w ciemnosciach az do 5 :sorry: potem juz probowalam go uspac bo zaczal troche marudzic zasnal po 30 minutach glaskania i kolysania w lozeczku :confused2: Nocki sa juz dosc chlodne tak samo poranki,czuc ten chlod juz powoli nadchodzi.
onanana autko jest juz sprawne i jezdzi na szczescie udalo sie je naprawic duzo tanszym kosztem i te czesci co chlop kupil na zlomach byly sprawne no bo inaczej chyba bym go musiala udusic jakbysmy musieli wydac znowu kupe kasy na to auto.A Sami z tym spaniem nad ranem u mnie w lozku a raczej na mnie to mu zostalo jak byl chory to tak bylo mu najwygodniej no ale juz nie jest kruszynka jak na samym poczatku wiec tylko glowa i tulow leza na mnie reszta gdzies wisi :-D
Trzymam mocno kciuki za operacje taty &&&&&&&&&
ankusch ale fajny dzionek mieliscie oj a Martynka ile frajdy musi miec z tyloma zwierzakami :-) Gratki kolejnego zabka ;-)
martttika no to trzymam kciuki co by ten guzek zeszedl i zeby nie byl potrzebny kolejny antybiotyk.
Niunia zdroweczka dla Wikuni oraz Wszystkiego Najlepszego za kolejny miesiac za wami ;-)
Nimfii wspolczuje takich nocek,mam nadzieje ze szybko przejdzie mu takie kiespkie spanie.Powodzenia z ta praca chlopa no i wiadomo lepsza kasa ciagnie zawsze za soba jakies konsekwencje czyli pewnie wiecej godzin w tygodniu ale moze nie bedzie az tak zle.
winki u nas tez sa takie otwarte przedszkola i tez mam zamiar sie wybrac z mlodym :tak:
Wszystkiego Najlepszego lasencja,spelnienia wszystkich marzen i samych szczesliwych dni kochana !!!!

reklama
Gola, onanana -ja wstepnie jestem na tak- w sobote to na 100% moge a w piątek zalezy o ktorej godzinie czy moj zdazy z pracy wrocic
Gola kochana z checią bym Was zabrała ale problem w tym, ze jak moj mnie zawizie to bedzie nas 4 osoby bo Filipa tez musimy zabrac- niestety nie mamy tu zadnej rodziny wiec nie ma z kim zostac a nawet juz myslalam zeby podjechac po Was do Jworzna ale GPS nie zaktualizowany a z moja orientacja w terenie to dupa

Hej kobitki u nas leje od nocy, świata nie widać. Olek marudził w nocy chyba z 5 razy na picie wstawałam jeść nie chciał, pierwszy raz od nie pamiętam jak długiego czasu musiałam go przewijać w nocy. Jadł o 22 i 5.30. Może na pogode był taki marudny.
Ja wczoraj byłam na rozmowie w aptece szpitalnej, narazie dupa może będą przyjmować od stycznia, zresztą wszędzie gdzie pójdę mówią że w tym roku już nie. W jednej aptece spodobałam się właścicielom i może pójdę do nich ale od kiedy też nie wiadomo, narazie mam kuronia do stycznia. Ale to taka nędzna kasa ze szok.
Olek ma 82cm i waży 11,5kg :) Dziś jest rok jak wylądowałam w szpitalu z porodem przedwczesnym, naszczęscie zatrzymali, ale to było cieżkie 5 tygodni.

Dzień dobry

onanana trzymam &&&&&& za tatę będzie dobrze :tak:
onanana gola oj ja naprawdę nie dam rady z przyczyn od mnie nie zależnych, miłego spotkania, plotkowania :tak:
gola. potworek, nimfii oj strasznie wam współczuję nocki u nas też takie były nawet nie chcę o nich wspominać buuu
Nimfii trzymam @ za pracę m na pewno podejmiecie słuszną decyzję
potowrek powodzenia w zwalczaniu nałogu,
niunia zdrówka dla Wikusi i Wszystkiego najlepszego na 10 miesiąc oj tak leci czas
Mary powodzenia na prawku właśnie jak to u Was wygląda ?
Winki superancko macie z tym przedszkolem zazdroszczę a ty masz dziś urodzinki bo onanana życzenia składa jeśli tak to również Wszystkiego Najlepszego 100lat:))
Ankusch kurde no nie ciekawie z tym mieszkaniem jeszcze w
takim okresie zimowym i to stąd ten dołek ale na pewno coś szybko znajdziecie a u teściów nie możecie zamieszkać ?gratuluję kolejnego ząbka
Marttika oby małemu szybko to przeszło i nie musiałaś się martwić

u nas nocka od pukać ok. w sumie to od dłuższego czasu mała śpi jak zabita od ok.19.30 do różnie dziś pospała do 6.30:tak:

ja przed chwilą skończyłam wypełniać papierów do zasiłku nawet nie było tak źle ale to dopiero wierzchołek góry lodowej jeszcze trzeba jechać do US, ZUS. lekarza, pracodawcy jeśli się uwiniemy do końca września to za wrzesień wypłacą za zaległe miesiące nie wypłacają i za pewne jest tak wszędzie bo to by było coś nie tak że w innych miejscowościach wypacają na pewno są jakieś przepisy i tego się trzymają :tak:

pogoda już coś się popsuła słoneczka nie ma :no::rofl2:

Miłego dnia kochane

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane!
Wpadam tylko napisac,ze trzymam &&&&&&& za Twojego tatke Onanana!

Najlepsze zyczonka dla Wikuni Niuni i dla Winki,swietujcie dziewczyny swoje rocznice,male i duze!!!

potworek wiec lacze sier z Toba w bolu.... Ja juz mam ochote zwariowac, bo nie wiem czemu moje dzieci musza stwarzac w kolko jakies problemy jedzeniowe :eek: Najpierw pomyslalam ze go gardlo boli podczas kaszlu, to nie dawalam sokow ktorych kwasy owocowe moglyby podraznic. Dalam slodki kompocik z gruszek to wypil z 10ml, ale lepsze to nic nic. No i teraz kombinuje i czekam na jakies olśnienie w tej sprawie :rofl2:

Ssabrina oj tak Martynka uwielbia byc na wsi całkiem inny klimat i tyleee zwierząt ale ma zaciesz :-D:-DWspółczuję nocki.
mirelka niby teście nas od ślubu wołają do siebie ale ja nie chcę :no:Tam mój mąż byłby ciągle ganiany w pole itp a poza tym wkurza mnie ten fakt że tam mieszkają 4 domy po kolei bracia teścia i ich dzieci i jak jakieś goście do nas to i tamci od razu wbijają a oni jak robią coś to nas nie wołaja a my tam sami nie chodzimi.A pozatym jak to na wsi każdy o wszystkim i o każdym wie a ja tego nei lubię..Chyba że zrobić całkiem inny wiazd i od tyłu chałupy by się odgrodził..To może bym się zgodziła ale auto bym już musiała mieć bo do miasta bite 30min.
Oj to czeka cię trochę załatwień..my czekamy od gości dziś na tel czy da nam tę umowę?! jak nie to duupa nie wiem co bedzie.
onanana kciuki do taty daj znac jak juz bedzie po co i jak?!!

Ssabrinaa - łączę się w bólu i współczuję nocki :baffled:

helenka - trzymam kciuki, żeby udało się z pracą :tak: Olek duży mężczyzna już :-)

mirelka - to fakt, tych papierów jest tona... ja nadal omijam wzrokiem, ale w końcu muszę się za to zabrać :sorry:

nimfii - ja Malutkowi soków żadnych nie dawałam. Albo herbatka i to mniej sypię niż napisane na opakowaniu, albo woda. Mam nadzieję, że w końcu się przekona :sorry:

ankusch - nie dziwię się, że nie chcesz obok teściów... Ja tak po sąsiedzku mieszkałam obok byłych już teściów i nigdy nic dobrego z tego nie wynikło :-p

My po wizycie u lekarza. Malut lekko zaziębiony, nocne wrzaski i pobudki mogą być spowodowane zapchanym noskiem + zębami, bo kolejny w drodze... Ale tylko kropelki do nosa i wapno, na spacery chodzić jak najbardziej. Także pozostaje nam czekać, aż wrzaski miną...

Dziewczyny mój Tata ma raka. Otwarli go, dali jakiś obieg dodatkowy żeby jadł i zamknęli. Podobno bardzo źle to wygląda. Nic wiecej nei wiem. jadę do mamy zaraz.

reklama
Do góry