W
winki80
Gość
Onanana- przytulam. Teraz musicie byc silni.
Kurde, kolejny rak na forum:-(
Kurde, kolejny rak na forum:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdasz na pewno
Mary - beth - jak u WAs wygląda egz. na prawko?
Mary a na co Mia ma alergię?? Chyba przeoczyłam
Bylam wczoraj o przedszkolu otwartym ( dzięki Mary-Beth )
Wyglada jak normalne przedszkole z sala do malowania, z sala z zabawkami, z sala do zabaw wodą. Są tam dwie panie które prowadzą w jednej sali jakieś zajęcia. Dziecko musi byc z rodzicem i jak chce to dołącza sie do zajęć a jak nie to bawi sie w innej sali. Wczoraj było tam masa dzieci. Wiekszosc maluch jak Oli( Nawet mlodsze) bo starsze chodza do normalnych przedszkoli. Byliśmy dwie godziny. Oli trochę niesmialy, ale chce tam czasem pochodzić by sie przyzwyczaił innych dzieci. Bedzie potem łatwiej w marcu. I to wszystko za darmo.
Milego dnia kochane. Ja mam nadzieje ze mój bedzie miły.
Mary powodzenia na prawku właśnie jak to u Was wygląda ?
Dziewczyny mój Tata ma raka. Otwarli go, dali jakiś obieg dodatkowy żeby jadł i zamknęli. Podobno bardzo źle to wygląda. Nic wiecej nei wiem. jadę do mamy zaraz.