syl84
Fanka BB :)
gola - tak, sprzedaliśmy siedzisko spacerowe i gondolę, własnie ja na mutsy już bym się nie zdecydowała, generalnie nie byłam jakoś super zachwycona, chociaż spacerówki nawet nie użyłam ani razu, ale ze stelaża średnio. No i te gabaryty, teraz wózek spokojnie zmieści się do różnego rodzaju bagażników, a mutsiak był spory, no i przynajmniej mój mimo pompowanych kół prowadził się masakrycznie (3rider), może przez te trzy kółka, chyba jakaś pomroczność mnie dopadła że zdecydowałam się na trójkołowca,
Wiesz tego, który mam nie prowadzi się jakoś super lekko, może dlatego, ze przed nim miałam jeszcze jedo bartatinę na paskach, która prowadziło się dosłownie jednym palcem nawet pod górkę, ale jak dla mnie też była za duża.
W każdym razie przez to wszystko wiem niemal wszystko w wózkach (oczywiście w półce mnie ineteresującej).
Wiesz tego, który mam nie prowadzi się jakoś super lekko, może dlatego, ze przed nim miałam jeszcze jedo bartatinę na paskach, która prowadziło się dosłownie jednym palcem nawet pod górkę, ale jak dla mnie też była za duża.
W każdym razie przez to wszystko wiem niemal wszystko w wózkach (oczywiście w półce mnie ineteresującej).
Ostatnia edycja: