Onanana myślę, że Majunia złapała jakiegoś wirusa. Jeśli wymioty będą się utrzymywały lub pojawi się biegunka, spróbuj ją dopajać, w aptece są specjalne soczki Hippa do nawadniania (ORS na bazie marchwi i kleiku ryżowego), możesz jej podać jako następny stały posiłek właśnie kleik ryżowy ale w malej ilości. Jeśli stanie się płaczliwa, gorączka będzie utrzymywała a skórka uszczypnięta nie będzie się rozprostowywać, to jedź z nią do IP.
Mam nadzieję, że przejdzie Maluszkowi!!
Ankusch ja byłam z Małym na pogrzebie, wcześnie pochodziłam po dworzu i ładnie spał w wózku. Nie bał się nawet salw honorowych, także jeśli czujesz, że powinniście pójść, to jedź, najwyźej wyjdziesz z kościoła czy cmentarza.
U nas pogoda ładna, czekam aż Mały się zbudzi z drzemki i jedziemy do rodziców pod miasto. Miółego dnia dzieczyny!!
Ps.Dzięki za odzew w sprawie słoików Babydream.
Mam nadzieję, że przejdzie Maluszkowi!!
Ankusch ja byłam z Małym na pogrzebie, wcześnie pochodziłam po dworzu i ładnie spał w wózku. Nie bał się nawet salw honorowych, także jeśli czujesz, że powinniście pójść, to jedź, najwyźej wyjdziesz z kościoła czy cmentarza.
U nas pogoda ładna, czekam aż Mały się zbudzi z drzemki i jedziemy do rodziców pod miasto. Miółego dnia dzieczyny!!
Ps.Dzięki za odzew w sprawie słoików Babydream.