Ano ja wlasnie podpisalam papiery na urlop wychowawczy na 3 lata, a wiec poki co nie musze sie martwic o powrot do pracy... Ale dziewczyny bardzo wspolczuje Wam ktore musza a nie chca wracac do pracy. To strasznie smutne ze w polsce nie mozna pozwolic sobie na inne rozwiazania problemu. Takie 5-6 miesieczne dziecko jest takie malutkie, a kiedy mamy sie nimi nacieszyc jak nie teraz. Wg mnie przynajmniej do roku powinna byc mozliwosc podjecia urlopu macierzynskiego, no ale... jestem tylko szarym czlowiekiem, kto sie bedzie liczyc z tym zdaniem - chyba nigdy nie dozyjemy takich czasow
A poza tym z ta kiepska pogoda jakos nastroj mi sie psuje....
Ostatnio wszystko idzie nie po naszej mysli i z czego tu sie cieszyc, jak nawet wyjsc z domu nie ma jak bo pada calymi dniami, a tak bym chciala siebie i dzieci wyciagnac na świerze powietrze zeby nie myslec o problemach :/
A poza tym z ta kiepska pogoda jakos nastroj mi sie psuje....
Ostatnio wszystko idzie nie po naszej mysli i z czego tu sie cieszyc, jak nawet wyjsc z domu nie ma jak bo pada calymi dniami, a tak bym chciala siebie i dzieci wyciagnac na świerze powietrze zeby nie myslec o problemach :/