reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

A u nas pogoda taka niepewna jest,chmurska takie wisza ze az bedzie strach wyjsc mi na miasto ale folie wezme ze soba coby Sami byl zabezpieczony no a Ja hmm :sorry: nie widze pchania wozka oraz trzymania parasolki tak jak mi moj A. doradzal jakby padalo :confused2: on chyba musi przejsc jakis test z wozkiem w deszczu i parasolka i ciekawe czy zmieni zdanie potem :-p
Sami zasnal jakies 30 minut temu ale bylo marudzenie w lozeczku oj :confused2:
Gola super ze zaproszenia sie podobaja,a pochwal sie jesli dasz rade ;-)

reklama
witam.

Drukujecie niesamowite ilości....
Ledwo daję radę...
My byliśmy na basenie i na zakupach i Tymek wyjęty z fotelika i rozebrany!!! nadal śpi!!!!

U nas tez pogoda kiepska...tzn. słonko swieci ale wiatr wieje mało głowy nie urwie i zimmny strasznie...

Chcę żeby było ciepło!

Witam mamusie

AnnaJ007 ja też chcę żeby było ciepło u nas dalszy ciąg brzydkiej pogody deszcz pada od wczoraj, jest zimno Gola fajnie by było jak by od jutro zrobiło się cieplej u nas ma być jutro nawet -1 i zapowiadają deszcz z śniegiem, fajnie że zaproszenia doszły ja też wręczałam jakoś tydz. przed uroczystością to już była tylko formalność bo już wszyscy wiedzieli o uroczystości ja też dziś z wczorajszego rosołku robię pomidorową uwielbią tą zupkę,
Anek oby twojemu B się nie odwidziało oby jego poprawa przyniosła Wam dużo szczęścia:tak:

moja mała od 12stej ucina sobie dopiero pierwszą drzemkę, w nocy spała ładnie od 19.30 do 9.00 pobudka na jedzonko o 6.00

O CAMILIA też czytałam dobre opinie i to właśnie chcę zakupić na ząbkowanie nie mamy jeszcze nic w aptece a już pora się zaopatrzyć :tak:

Miałam jeszcze pisać bo trochę mnie zaciemniło jak to jest z urlopem za 2012 czy należy się cały czyli u mnie 26 dni jak zamierzam po zaległym urlopie skorzystać z urlopu wychowawczego

Miłego dnia :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć Kochane
wpadam na chwilkę,nie nadrobię Was niestety :/
coś nam się pokopało z internetem i jestem odcięta od świata :( korzystam teraz z neta u siostry

wpadłam żeby zakomunikować że znaleźliśmy mieszkano tylko 100zł droższe od tego i co najlepsze nowe mieszkanie jest w bloku naprzeciwko tego co teraz mieszkamy :)
tak nam się super trafiło :-) jestem mega szczęśliwa że już nie będziemy musieli się przepychać z tamtymi ćwokami
przeraża mnie tylko wizja pakowania tego wszystkiego... no ale jakoś musimy dać radę i w końcu będziemy mieć spokój
niestety na razie zniknę na jakiś czas z babyboomowego życia :-:)-( bo nie opłaca nam się już na starym mieszkaniu internetu zakładać, ale wrócę do Was po przeprowadzce tzn po 1 maja :tak:
trzymajcie się Kochane i trzymajcie kciuki żebym się szczęśliwie zapakowała z tym naszym całym majdanem :)

2mych1 fajnie że udało Wam się z mieszkaniem w końcu będziecie mieć spokój od tych ludzi, bezproblemowej i szybkiej przeprowadzi życzę, czekamy na relację już po;-):tak:

mycha super że z mieszkaiem się udało!!!

mirelka możesz wykorzystać przed wychowawczym całe 26 dni urlopu za 2012 rok i pamiętaj że możesz wziąć po tym jeszcze te 2 dni opieki nad dzieckiem!!!

Ja mam Camille i bobodent...nie wiem czy działają:baffled:

mirelka jako ze ja bylam w tamtym roku na urlopie wychowawczym, a w tym roku na macierzynskim (22tyg) to kierowniczka mi powiedziala ze przysluguje mi urlop wypoczynkowy za ten czas ktory spedzilam na urlopie macierzynskim. Dostalam urlop wypoczynkowy od 2.04 do 20.04. Od 21.04 bede juz na wychowawczym rowne 3 lata :)

Hej mamuśki:-D
Nie wiem co to Maja ma za dziwny katar bo wczoraj popołudniu już było spoko, w nocy też a dziś rano troszkę musiałam jej ściągnąć. Mam nadzieje że nic się nie rozkręci.
Młoda wstała o 5, zjadła i poszła spać. Pokimałyśmy prawie do 9. kocham Ją hehe:-):-) Za to w dzień nie chce franca spać:-(
Miałam jechać do pracy porobić rozliczenia ale pojadę chyba pod koniec tygodnia. dziewczyny ja za 3 tyg wracam do pracy!! Nie wiem jak ja wytrzymam bez mojej glizdy cały dzień:-:)-:)-(
Gola super że zaproszenia takie fajne. pochwal nam się!! Co do krzeselka to już pisałam że dla mnei to nie problem tam zaglądać. Z tym moim mi się serio udało bo dałam za niego 190zł ( na necie od 460 zł znalazłam) a jest w super stanie a np ten chicco co teraz tam stoi to widzę że można dostać na necie od 320 zl a tam używka za 160zł.
mycha bardzo sie cieszę że udało się tak szybko i niedaleko znaleźć mieszkanie!! To też kawalerka czy większe?? super kochana!!!!!

reklama
Do góry