reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

margana - no tak, czyli po macierzyńskim zwolnienie, potem, zaległy urlop i dopiero do pracy. Daj znać, jak już będziesz miała zwolnienie, zobaczymy czy pediatra wypisze i co na to w pracy.

reklama
hej ja tylko na chwilę, bo to co sie dziś zdarzyło przechodzi ludzkie pojęcie. Ktoś podpierdzielił nam stelaż od wózka! A niech go...Zeby jeszcze cały wózek, ale stelaż to już tylko na złom się przyda, za 5 zł pewnie. I to nie w nocy tylko w środku dnia! Od urodzenia dziecka trzymaliśmy stelaż na klatce bo mieszkamy wysoko i tak byklo wygodnie, ehh no to się skończyło. No teraz musimy wydać kasę i kupić jakąs spacerówkę, bo do gondoli nasze dziecko i tak już się prawie nie mieściło. Krew mnie zalewa po prostu, no i kasa - to jest jakaś masakra.

Może macie jakieś sugestie co do lekkiej spacerówki?

poszukaj gdzies stelaza.....nam caly wozek podpierdzielili:/// musialam nowy kupic ale wydalam na nowy 380zl:))) wiec spoko:) wozek nowy:))) a wozek trzymam w bagazniku samochodu....masakra zeby dziecku takie rzeczy robic:///

Halo

Dziecko moje dzis w dzien spalo pol godziny na spacerze z tatusiem .. i to wszystko. Juz nie daje rady. Zazwyczaj spi z przerwami na 2 -3 godz . Dzis nic. Oszaleje. Ciagle chce na rece. POMOCY!!!
ja dzis mam to samo....z tym ze moj mlody wkurzal sie na wszystko bo wszystko chcial lapac, smakowac a bnie dawalo sie jakos...i wrzask, ryk histeria i awantura...i tylko noszenie na raczkach i ogladanie swiata...masakra....

maggipka ok, dam znać co załatwię. Ale jeśli chodzi o to co na to w pracy, to co ma być? Wyśle L4, zaznaczą i już:-) No i potem urlop i być moze wezme 4-5 mies. wychowawczego, ale to jeszcze nie jest pewne!

Witam!

My dziś mieliśmy mieć szczepienie i wizytę na 9 ale się spóźniliśmy 15 minut i nas już nie przyjeli...bo ludzi poumawianych dużo...no i teraz się spóźniliśmy z mojej winy...no i korki były na drodze...

Co do prowadzenia auta z lusterkiem to ja nie mam takowego.Jak jadę sama to sadzam Tymka w foteliku z przodu(poduszkę wyłączam) a jak jedziemy z mężem to Tymek sam z tyłu siedzi...
a ja mlodego z tylu trzymam i jak jedziemy razem i jak sama jade...daje mu jakies zabawki, teterke, koniecnzie smoczek i z reguly spi.....najpierw mialam schize ale teraz jakos jestem spokojniejsza i jest git:) tylko co jakis czas sie odwracam na swiatlach albo w korku i sprawdzam czy maly ogarnia;)))
Witajcie kochane nie ogarniam tego wszystkiego i nie mam czasu Was nadrobic niestety ale bede sie starac.Biegam z małym na rehabilitacje rano popołudniu z soba i tak cały dzien zlatuje mały chodzi spac o 19 wstaje o 5:-DMielismy wizyte u neurologa i pani powiedziała ze dla nas to ostatni dzwonek musze zmienc osrodek rehabilitacji mały jest mocno w tytle głowa ciezka o siadamiu nie ma narazie mowy nawet sie na boki sam nie przekreca ale jestem dobrej mysli ze dojdziemy do wszystkiego ze dogonimy rowiesnikow ze bedzie dobrze..Całuje wszystkie mamusie i dzieciatka.
trzymam mocno za Was kciukasy:) na pewno malutki nadrobi:))

niuniunia - no właśnie o to mi chodzi, poza tym - polacy nie mają luzu w sobie i dlatego wypada to drętwo

katerinka - czy to ty pisałaś, że chodzisz na basen na kartę Multisport? Gdzie chodzisz? Co prawda jesteś z innego miasta, ale może u siebie też znajdę takie miejsce
ja tez mam karte multisportu. Wejdz sobie na benefitsystem.pl i poszukaj w swoim miescie basenow:))) tam jest caly wykaz partnerow:)))

dziewczyny nadrobiłam Was w całości:-D a teraz zmykam spać bo rano brykam na zumbe z bratową, małą muszę wyszykowac bo mykam jutro do mamy, bo małżon jedzie na pogrzeb swojej babci, ja wiadomo nie będę z 3,5 mc dzieciątkiem jeździć na takie uroczystości, zresztą kobietę raz pare lat temu widziałam.no a ja zadowolę się w tym czasie towarzystwem rodzinki, bo i siostra mojej mamy ze śląska do nas zawitała, a juz z rok nie widziałam
ojej zumba jest BOSKA!!! bylam pierwszy raz we wtorek:))

hej kobity, nie mam totalnie czasu na neta!
Przepraszam, ze na szybk o iw skrocie i , ze nie odpisze kazdej z Was
anek - najwazniejsze ze tata ma sie duzo lepiej! zdrowka i buziaki dla Niego :-D
onanana - olej ta laske, ludzie zamiast mozgu maja czasem dwa orzeszki ( no czasem ping pongi ;-)
syl - chamstwo i jeszcze raz chamstwi , wiem jak sie czulas jak bylam w 7 czy w 8 m-cu ciazy to mnie okradziono i z kasy i z Iphone`a 4 ki ktorego sprzedawalam :-( a kaska miala byc na meble dla Poli :-/ Tak jak laski pisza, juz teraz spacerowka jakas parasoleczka, wiem ze ludzie bardzo chwala Maclareny ale to wydatek ponad tysiac zl...

Dziewczynki ja wczoraj po dnia z Polą i moją mamą w Silesii w K-cach, musialm kupic se spodnie i prezent dla dziewczyny brata - dzis jedziemy na Ligote do nich.
Kupilam 4 pary spodni dla siebie - cygaretk iczerwone, miętowe, rruki jakby brzoskiwniowe takie pudrpwe i jeansowe ryrki szare i bluzke z krotkim rekawkiem i pierwszy raz od ciazy nic nie kupilam Poli - Jej dwa tyg temu na super wyprzedazy w FH nakupowalam. Pola bardzo grzeczna, spala 2,5 godziny w centrum , ale jak ja karmilam to walnela taka kupe ze ja pod kranem myc musialam. W uacie od razu mi zasnela jak wracalysmy.
Nimfii - udanej imprezki :)

reklama
hej laski!

Syl ten wózek jest fajny, lekki i wygodny w prowadzeniu WÓZEK SPACERÓWKA ACTIVE NEW ESPIRO BABY DESIGN 24h (2173424575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. moje siostry go mają, sama go też prowadzałam w ciąży jeszcze i mi się podoba. Współczuję kochana tej kradzieży wózka, co za CHAMSTWO!!!!!

Tort był pyszny;) mój mężulek mówi, że był przepyszny. Impreza w miarę (tylko towarzystko zbyt sztywne), Wiki spać nie chciała tylko ciągle się rozglądała...

Do góry