reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
Hej kobitki;)

u nas pogoda ponura, ja zbieram się za sprzątanie bo o 16 jedziemy na 1 urodziny chrześnicy męża;) tort już gotowy oto moje dzieło;)
S5025759.jpg

oby był dobry....

W wątku moja dzidzia już ma... wrzuciłam zdjęcia swojej zdobyczy wiosennej dla małej;) Wczoraj byliśmy z mężem po sklepach polatać trochę ogólnie to nic ciekawego nie było... mała teraz sobie drzemie a ja uciekam sprzątać bo muszę jeszcze skoczyć do sklepu po odżywkę do włosów, którą wczoraj głupia zapomniałam... i siebie wykąpać i ogarnąć żebym wyszła do ludzi jak człowiek a nie zooombie;)

Miłego dnia kochane! ;)

U nas dzis maly remont w mieszkaniu, w kuchni...

Maciek jedzie do babci, a ja z Kuba ulatniam sie na dlugiii spacer :) Piekna pogoda u nas :-)

Nie ma nic gorszego niz platac sie po domu gdy maz cos wierci, majsterkuje, bo zwlaszcza jak u nie idzie za dobrze to sie zlosci i atmosfera w domu nie do zniesienia, wiec byc wtedy na polu :-D

hej dziewczyny:-)
Nie dalam rady Was nadrobić teraz ale tylko się melduję że u nas dobrze. Wczoraj byłam z kumpelami i psiapsiółą na wychodnym z okazji dnia kobiet. Wypiłam dwa drinki bezalkoholowe i stwierdzam że bylo mi to bardzo potrzebne. jedynie pewna dziewczyna mnie w wc zapytała czy ejstem w ciąży (tak sądziła patrząc na moj brzuch). Zrobiło mi ie przykro no ale przecież dobrze wiem jak wyglądam:-(). Wróciłam do domu o 1, posiedziałam jeszcze i poszłam spać o 2.
Zaraz jedziemy z Mają na basen:-)
Miłego dnia laseczki:-D

Niuniunia jaka zdolniacha z Ciebie śliczny torcik zrobiłaś:-) z chęcią bym skosztowała:-)
onanana kurde co za nietakt ze strony tej laski jak można wogóle tak wyjeżdżać z pytaniem nawet jakbyś była w ciąży to co jej do tego:confused: co za laska wrrrrrrrr
nimfii powodzenia w remoncie,zostaw męża samego jak będzie się wkurzał to bynajmniej nie na Ciebie;-)
Kati jejku jakie to dziecko biedne jakoś nie widać przyjemności na buzi u niego:-( ludzie faktycznie juz takie rzeczy wymyślaja ze głowa mała.
U nas dzisiaj piękna pogoda dlatego zaraz ma wpaść do mnie koleżanka i mykamy na spacerek:-)

onanana nie martw się ja też jeszcze mam brzuchol jak w 3 mc ciązy kumpela pewnie nie pomyślała - ja też jakoś już schudnąć nie mogę co zacznę dietę to chwila słabości i wszystko szlag trafia :(( jest mi też przykro bo już mam dość czucia się grubą dlatego min.na basen nie pójdę wyglądam okropnie a waga nawet nie drgnęła mam dolina a i tak ciężko mi się zmobilizować nawet inwestycja w dietetyka guzik dała :( jestem z Tobą :blink:
niunia torcik śliczniutki no masz talent

Hej maminki :-)
U nas nocka ok tylko jedno karmienie o 3 :-D a teraz Sami spi,pozniej idziemy na jakis spacerek,bo wczoraj przez ta moja glowe to nigdzie nie poszlismy,dzisiaj nadal boli ale tylko troche i nie wiem czemu mnie tak boli,kurcze no i najgorsze jest to ze boli mnie tylko po jednej stronie glowy nie cala:sorry:
martttika wspolczuje Ci kochana,u nas od 2 dni na razie cisza z remontem u sasiada ale cos czuje ze czekaja na jakies czesci itd i znowu zaczna wiercenie i walenie mlotkiem wkrotce:tak:
onanana co za babsztyl,jakbys byla to i tak to nie jest jej interes czy jestes czy nie i bylo to bardzo w zlym guscie zadawac takie pytania:tak: kochana,nie przejmuj sie tym,chodzisz na zumbe i juz niedlugo beda efekty,tylko trzeba czasu kochana ;-) Milej zabawy na basenie kochana ;-)
Niunia Ty to masz reke kochana,otworz interes,piecz torty bo widac ze idzie Ci to jak nic,super torcik i wyglada smakowicie ;-)

reklama
Dziewczyny, nie ogarniam!!!! Dziś B. przyszedł do nas z samego rana zająć się Zosią a teraz robi dla mnie obiad a dla mojego taty właśnie podał do stołu!:szok: Ten chłop ma chyba rozdwojenie jaźni... tym razem pełen pozytyw:)

Gola - tato czuje się już bardzo dobrze. Te nowe leki świetnie działają. Do kardiologa dostał termin na... sierpień. Będziemy szuka prywatnie.

Niuniunia - kobito jakie Ty dzieła cukiernicze tworzysz - szacun.

Ssabrina, Martika - współczuję Wam remontów u sąsiadów, oby szybko skończyli.

Nimfii
- udanego spacerku a mężusiowi udanego remontu.

U ans nocki są już spokojne. Byłam wczoraj u kontroli z Zosią i lekarka powiedziała, że dziecko zdrowiutkie:) Coś tylko moja mała zapomniała, że rano śpi się do 7:30:eek: i od kilku dni wstaje ok. 6 rano... Chyba przygotowuje mnie do wczesnego wstawania do pracy.

Ja dziś zaplanowałam wielkie sprzątanie, bo przez to moje przeziębienie, lejący się katar i bolącą głowę cały tydzień niczego nie sprzątałam i się narobiło... Jak na razie ogarnęłam kuchnię i wymyłam podłogi. Ale skoro mam dziś "pomocnika" do Zosi, to pewnie porobię wszystko co trzeba.

Humor mi dziś dopisuje jak nigdy... Udanej soboty laseczki :***

Ostatnia edycja:
Do góry