helenka1986
Fanka BB :)
winki80 Nasz Oluś to też Aleksander Pierwsze imię które nam wpadło jak tylko test wyszedł pozytywny, nawet nie wiedzieliśmy wtedy co będzie, innej opcji nie braliśmy wogule pod uwagę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wiem kurcze(((Winki czyli wizyta tak jak się spodziewałaś Rośnie Wasz szkrab, rośnie Co do rozpoznawania to Maja na bank nas poznaje. Do mnie się cieszy chyba najczęściej. Do D. jak wróci z pracy np często od razu ale czasem się zastanowi chwile a jak usłyszy głos lub zobaczy jego minę (ona uwielbia jak jej się miny stroi) to zaraz ma zaciesz na buźce.
kasiente no strasznie nas zaniedbujesz:-( Co do bobomigów to nic nie słyszałam na ten temat ale już czytam na necie
kasiente, mój mąż się bardzo zapalił do bobomigów jeszcze jak byłam w ciąży, ale w końcu nie zaczęliśmy wprowadzać, może jeszcze spróbujemy, bo nie jest za późno, ale jakoś nie możemy się zabrać