reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej laseczki

Nimfii ja też potraciłam kontakty ze swoimi wszystkimi koleżaneczkami
unhappy.gif
jedne kryzczały że nie chcą się ciążą zarazić, inne po prostu milczały i tak to głupio wygląda... A co do chłopów to ja też stwierdzam, zę mam więcej na głowie jak mój jest w domu niż jak go nie ma. Jak jesteśmy same to jest taki spokojny rytm dnia i wiem co i jak, a jak on jest to wiecznie robota...

Katerinka to prawda kochana walcz o swoje! Ale z drugiej strony patrząc jak udowodnisz mu, ze nie jest wam niezastąpiony to może poczuć się zbyt wolny i wiecej takich wypadów sobie robić itp bo przeciez nie jest wam potrzebny.... te chłopy to prawda ciężki temat oni nic nie kumają...

Winki moja Wiki też bardzo ulewa, czasami aż chlusta tylko że ma odwrotnie wzmożone napięcie mięśniowe... Ale ogólnie ulewanie to normalna czyność u maluchów, czasem jak się przejedzą to też ulewają

Angie- naprawdę jesteś najlepszą mamą pod słońcem i najsilniejszą! i życzę Ci żeby Wasze problemy wreszcie się skończyły i Kingusia żeby w pełni zdrowa była;***

Mirelka zazdroszczę fryzjera, choć niby ja byłam w sobotę można tak powiedzieć bo byłam w szkole a dokształcam się na fryzjerkę i koleżanki mi robiły refleksy jak widać na zdjęciach w galerii...

Andrzelika trzymam kciuki za CIebie;****

My dzisiaj mamy neurologa na 15:50 trzymajcie za nas kciuki;****

Wszystkim mamom i malutkim kobietkom z naszego kochanego forum życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w tak pięknym dniu ;)

reklama
A Pola nadal śpi :-) Dopijam herbatkę, już jestem ubrana, czekam tylk oaż hrabina wstanie, dostanie cycorai w drogę - po poludniu ma ponoc padać :/
Majuska aleś nam fajnych chopów pokazała :-D dzięks

Witam!

My dziś mieliśmy mieć szczepienie i wizytę na 9 ale się spóźniliśmy 15 minut i nas już nie przyjeli...bo ludzi poumawianych dużo...no i teraz się spóźniliśmy z mojej winy...no i korki były na drodze...

Co do prowadzenia auta z lusterkiem to ja nie mam takowego.Jak jadę sama to sadzam Tymka w foteliku z przodu(poduszkę wyłączam) a jak jedziemy z mężem to Tymek sam z tyłu siedzi...

Cześć Dziewczyny! Dziękujemy bardzo za życzenia zdrówka, faktycznie Franusiowi przeszła gorączka po paracetamolu, ale w nocy śpi bardzo niespokojnie, muszę kilkakrotnie wstawać do niego, ale to nic, cieszę się, że już mu przeszło. Udało mi się też w końcu usypiać go w łóżeczku, bez większych problemów, niestety żeby to osiągnąć, nie chodziliśmy przez 3 dni na spacery. Naprodukowałyście tyle przez 2 dni, że nie jestem w stanie odpisać wszystkim, ale przeczytałam dzielnie:-)
Angie bardzo się cieszę, że udało się bez narkozy, szczególnie przy serduszku Kingusi, teraz najgorsze czekanie...

A tutaj najlepsze życzenia dla koleżanek Franusia z BB i dla wszystkich Mamuś z okazji cudownego Dnia Kobiet od małego Mężczyzny (szczególne całusy dla rówieśniczki Poli)!!!
P1000266.jpgP1000267.jpgP1000272.jpg

Cocca kobito, wiesz , że normalnie się wzruszyłam, jak te fotki małego Frania z tym kwiatuszkiem zobaczyłam - cudna pamiątka! i jaki miły gest ! kochana dziękujemy :-* PS bardzo się cieszymy, że Franuś ma się lepiej :tak:

Wiecie, chce go nauczyć tego jak mój tata zawsze traktował kobiety, ma 4 córki, zawsze od dziecka dostawałam od niego kwiatka, moja mama na każdą rocznicę, urodziny, imieniny i nawet bez okazji dostaje od taty swoje ulubione herbaciane róże, dzisiaj z samego rana na mnie też czekały tulipany, każdej córce z którą nie może się dziś spotkać wysyła życzenia, również na walentynki dostajemy od niego życzenia. Chce żeby mój syn też kiedys traktował kobiety z należytym szacunkiem. Mój mąż nie miał takiego przykładu u siebie w domu i na początku dziwił się, że mój tata nas tak traktuje i swoją żonę z którą są 44 lata małżeństwem a dalej wyglądaja jak zakochani, mimo wielu problemów i ciężkich dni. Nigdy nie słyszałam, żeby mój tata zwrócił sie do mamy w sposób, który mógłby ją obrazić jako kobietę, nawet podczas sprzeczek. Jako dziecko nigdy nie widziałam/ nie słyszałam kłócących się rodziców, do tego stopnia, że jak się przy mnie wygłupiali i gonili po kuchni (MIAŁAM 4 LATKA) rozpłakałam się, żeby tata nie biła mamy (bo nigdy wcześniej ni słyszałam podniesionych głosów moich rodziców) a oni się tylko gonili wokół stołu i mama coś krzyczała, żeby dał jej spokój (żartowali wtedy sobie z czegoś). Życzę sobie i Wam takiego traktowania... Tata mnie dzisiaj wzruszył, więc dzisiaj tak mnie naszło:-) Miłego dnia kobietki!

Ostatnia edycja:
Cocca razem z Kinga bardzo dziekujemy za zeczenia i kwiatuszka i rowniez zyczymy Franusiowi wszystkiego najlepszego na te 4 miesiace. Suepr ze wlasnie taki przyklad mialas w domu, niestety nie kazdemu to bylo dane, a dziecko zawsze szczescliwe jezeli rodzice sie kochaja i szanuja.

Niuniunia powodzenia na wizycie.

U nas nocka spokojnie, butla o 2.00 a potem o 7.00 i jeszcze razem pospalysmy do 9.30. Teraz moja panna polezala na macie ale juz sie jej znudzilo i jest kolo mnie i posyla mi usmiechy.

Najlepsze zyczenia na dzien kobiet dla Was i Waszych coreczek

Hej maminki :-)
Na samym poczatku :
Z okazji Dnia Kobiet chciałam życzyć wszystkiego co najlepsze :) i spełnienia marzeń oraz wyjątkowego dnia kobiet dla nas wszystkich :) :::*
Zobacz załącznik 444826

A teraz cos o nas :tak: mialam chyba zbyt duza nadzieje ze po wczorajszych wybrykach Sami bedzie lepiej spac i chyba sie przeliczylam :sorry2: jadl o 21 potem o 2 a potem o 5 :baffled::nerd: i do tego nasi drudzy sasiedzi zrobili sobie jakas imprezke,grali na gitarze i spiewali i tak do 12 ale zasnelam a o 2 jak wstawalam to ich jeszcze slyszalam jak opowiadali :szok: jestem jakas niedospana dzisiaj i chyba zaraz se musze kawke zrobic :tak: Sami teraz spi ale zasnal z wielkim placzem,nie wiem o co mu chodzilo,jadl i stekal i plakal ehh i zjadl tylko 100ml:sorry2:
Cocca Wszystkiego Najlepszego dla Franusia na te 4 miechy !!!!!! Sliczne zdjecia kochana a Franus z tym tulipankiem wyglada super :-)
Niunia powodzenia na wizycie.

reklama
Hej my już po rehabilitacji Olciu był cudowny, nawet nie zapłakał i dzielnie znosił ćwiczenia. Rehabilitant powiedział że jest o niebo lepiej niż dwa tygodnie temu, niby dzięki ćwiczeniom w domu, czasem jak mam gorszy dzień to mi się niechce ćwiczyć ale teraz wiem że WARTO!!!! i napewno się nie poddam. Dziś mamy zaliczony 4 godzinny spacer więc jak tylko mały przyśnie kładę się z nim bo padam.
Aha zapomniałam napisać że mamy skierowanie na terapię sensoryczną. Jutro bede dzwonic jakie sa koszty prywatnie żeby nied czekać zadługo.

Dostałam dziś próbki z jonsona, a wczoraj z Bebilonu śliniaczek i mleczko, a kilka dni temu z Hippa marchewkę herbatkę i łyżeczkę a drugą paczkę z obiadkiem i sokiem odebrałam w Rossmanie za grosik.

Ostatnia edycja:
Do góry