reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

ciekawe czemu mi wysłali z hipp mleka a nie słoiczek? no i łyżeczke...

niunia ja na początku w tej zumbie nie nadążałam, ale już na 3 dzień spoko, w ogóle tam jest 14min ćwiczeń, a ja czuję jakby to trwało 5 min w tym czasie , Alan patrzy na mnie jak na wariatkę :p haha, a ja cała upocona po...a z bebilonu kazali mi potwierdzić email z tym to może przyjdzie, bo dawno zamawiałam a teraz przyszło,że mam potwierdzić ;-);-)

reklama
Onanana wątek linkowni już przywróciłam ;)

Macie jakieś przepisy na jakieś zapiekanki? ;)

Andrzelika zgadza się oni wysyłąją potwierdzenia i po ok 2 tyg masz paczkę w domu

Madzia Ciebie i pozostałe mamy, które mają więcej niż jednego bejbika PODZIWIAM! Obiad, male, starsze do przedszkola, z przedszkola, rany ja przy jednym ledwo wyrabiam! Jak Pola jest grzeczna to da się duż ozrobić, ale ja daje po gaciach, to już nic :-(
Niuniunia- nie martw się, zobaczycie co Wam neurolog powie, może zleci rehabilitację, a może tylk ojakieś c∑iczenia w domu, albo w ogóle uzna , że ok:tak:
mycha - no dobija mnie ta pogoda, a ja na dziś planowałąm jeden spacerek do poludnia drugi po poludniu, to mam spacer w domu z kuchni do Poli, z pokoju do wc i itd :-/ Ślicznie WAm rośnie królewna!

My juz po spacerku jestesmy 1godzinnym,pogoda jest super u nas,sloneczko swieci i jest cieplutko,po powrocie Sami obalil butle i teraz znowu spi we wozku tylko na ogrodzie bo Ja obiadek robie,kurczaka wsadzilam do piekarnika i teraz mam chwile dla siebie :tak:
mycha super ze szczepienie sie udalo,a Nadinka to dzielna dziewczyna :tak:
Cocca moze Franus ma jakis gorszy dzien i temu tak poplakuje,a zabki kolo 4 miecha to jest normalne u mnie w rodzinie tez wczesnie zabki szly dziecia :tak:
Niunia najwazniejsze ze wiecie i cos w kierunku tej asymetri bedziecie robic i juz niedlugo wszystko bedzie w porzadku kochana ;-)

Ostatnia edycja:
gola - my właśnie wróciliśmy od czasu do czasu mżawka pada, ale musiałam wrócić, bo nic nie jadłam dziś jeszcze, jakoś zapomniałam no i słabo mi trochę było... więc teraz już jem sobie żurek który dziś ugotowałam ;-)

Anna mój mały też nie jest gruby a dorodny ma fajne papuchy i nóżeczki :tak:

winki spokojnego lotu i czekamy, aż się odezwiesz ;-)

monial tu masz stronkę co z dzieciaczkami czasem nie które z nas robią https://www.babyboom.pl/forum/dziec...zabawy-z-naszymi-maluszkami-56413/index4.html

dzieki wielkie, pieknie jestes we wszystkim zorientowana :) albo ja gapek :)

My juz pospacerowani, Mały trochę pod koniec protestował, bo głodny juz był. Teraz śpi mi na piersiach, zachustowany :-)
Niuniunia dobrze, że lekarz (czy może ty) to wyłapał, troche ćwiczeń i u Wikuni śładu po asymetrii nie będzie! Przepisy często mam z netu, wpisuję nazwę czy składniki, które mam i szukam czegoś, spróbuj może tak.
Cocca jak Mały mocno marudzi, to może jakiś syropek p/bólowy mu zapodasz?
Andrzelika ja się jeszcze do zumby nie zmobilizowałam, ale spróbuję może jutro.
Mycha- dzielna Nadinka!!

Ja zmykam do kuchni dalej gotowac a po obiedzie pewnie pojdziemy jeszcze raz na jakis spacerek,trzeba wykorzystac taka pogode bo nie wiadomo jak bedzie jutro :-D
Trzymajcie sie maminki i milego popoludnia,odezwe sie wieczorkiem ;-):-)

ciekawe czemu mi wysłali z hipp mleka a nie słoiczek? no i łyżeczke...

a tam byly chyba 3 opcje do wyboru jak pamietam - albo zestaw rozszerzania diety, albo mleko jakiestam.... Moze zaznaczylas opcje mleko? Albo oni najzwyczajniej sie pomylili?

U mnie sie widze wszyscy producenci pomylili bo ani jednej paczki nie dostalam :(

reklama
Nimfii jeszcze paczki przyjdą bo np z bebika dostałam wiadomość, że paczka będzie do 2 miesięcy...

Angun pediatra wykrył to u Wiki, ja wczoraj zauważyłam różnicę ale nie miałam pojęcia że to cos faktycznie jest na rzeczy

dziewczyny karmiące piersią nie bolą Was czasem brodawki? Mnie od kilku dni bolą jak na początku, a teraz jak mała się zassie to aż mnie nosi bo czuję się jakby mi szpilki wbijali

Do góry