reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

ciekawe czemu mi wysłali z hipp mleka a nie słoiczek? no i łyżeczke...

niunia ja na początku w tej zumbie nie nadążałam, ale już na 3 dzień spoko, w ogóle tam jest 14min ćwiczeń, a ja czuję jakby to trwało 5 min w tym czasie , Alan patrzy na mnie jak na wariatkę :p haha, a ja cała upocona po...a z bebilonu kazali mi potwierdzić email z tym to może przyjdzie, bo dawno zamawiałam a teraz przyszło,że mam potwierdzić ;-);-)

reklama
Onanana wątek linkowni już przywróciłam ;)

Macie jakieś przepisy na jakieś zapiekanki? ;)

Andrzelika zgadza się oni wysyłąją potwierdzenia i po ok 2 tyg masz paczkę w domu

Madzia Ciebie i pozostałe mamy, które mają więcej niż jednego bejbika PODZIWIAM! Obiad, male, starsze do przedszkola, z przedszkola, rany ja przy jednym ledwo wyrabiam! Jak Pola jest grzeczna to da się duż ozrobić, ale ja daje po gaciach, to już nic :-(
Niuniunia- nie martw się, zobaczycie co Wam neurolog powie, może zleci rehabilitację, a może tylk ojakieś c∑iczenia w domu, albo w ogóle uzna , że ok:tak:
mycha - no dobija mnie ta pogoda, a ja na dziś planowałąm jeden spacerek do poludnia drugi po poludniu, to mam spacer w domu z kuchni do Poli, z pokoju do wc i itd :-/ Ślicznie WAm rośnie królewna!

My juz po spacerku jestesmy 1godzinnym,pogoda jest super u nas,sloneczko swieci i jest cieplutko,po powrocie Sami obalil butle i teraz znowu spi we wozku tylko na ogrodzie bo Ja obiadek robie,kurczaka wsadzilam do piekarnika i teraz mam chwile dla siebie :tak:
mycha super ze szczepienie sie udalo,a Nadinka to dzielna dziewczyna :tak:
Cocca moze Franus ma jakis gorszy dzien i temu tak poplakuje,a zabki kolo 4 miecha to jest normalne u mnie w rodzinie tez wczesnie zabki szly dziecia :tak:
Niunia najwazniejsze ze wiecie i cos w kierunku tej asymetri bedziecie robic i juz niedlugo wszystko bedzie w porzadku kochana ;-)

Ostatnia edycja:
gola - my właśnie wróciliśmy od czasu do czasu mżawka pada, ale musiałam wrócić, bo nic nie jadłam dziś jeszcze, jakoś zapomniałam no i słabo mi trochę było... więc teraz już jem sobie żurek który dziś ugotowałam ;-)

Anna mój mały też nie jest gruby a dorodny ma fajne papuchy i nóżeczki :tak:

winki spokojnego lotu i czekamy, aż się odezwiesz ;-)

monial tu masz stronkę co z dzieciaczkami czasem nie które z nas robią https://www.babyboom.pl/forum/dziec...zabawy-z-naszymi-maluszkami-56413/index4.html

dzieki wielkie, pieknie jestes we wszystkim zorientowana :) albo ja gapek :)

My juz pospacerowani, Mały trochę pod koniec protestował, bo głodny juz był. Teraz śpi mi na piersiach, zachustowany :-)
Niuniunia dobrze, że lekarz (czy może ty) to wyłapał, troche ćwiczeń i u Wikuni śładu po asymetrii nie będzie! Przepisy często mam z netu, wpisuję nazwę czy składniki, które mam i szukam czegoś, spróbuj może tak.
Cocca jak Mały mocno marudzi, to może jakiś syropek p/bólowy mu zapodasz?
Andrzelika ja się jeszcze do zumby nie zmobilizowałam, ale spróbuję może jutro.
Mycha- dzielna Nadinka!!

Ja zmykam do kuchni dalej gotowac a po obiedzie pewnie pojdziemy jeszcze raz na jakis spacerek,trzeba wykorzystac taka pogode bo nie wiadomo jak bedzie jutro :-D
Trzymajcie sie maminki i milego popoludnia,odezwe sie wieczorkiem ;-):-)

ciekawe czemu mi wysłali z hipp mleka a nie słoiczek? no i łyżeczke...

a tam byly chyba 3 opcje do wyboru jak pamietam - albo zestaw rozszerzania diety, albo mleko jakiestam.... Moze zaznaczylas opcje mleko? Albo oni najzwyczajniej sie pomylili?

U mnie sie widze wszyscy producenci pomylili bo ani jednej paczki nie dostalam :(

reklama
Nimfii jeszcze paczki przyjdą bo np z bebika dostałam wiadomość, że paczka będzie do 2 miesięcy...

Angun pediatra wykrył to u Wiki, ja wczoraj zauważyłam różnicę ale nie miałam pojęcia że to cos faktycznie jest na rzeczy

dziewczyny karmiące piersią nie bolą Was czasem brodawki? Mnie od kilku dni bolą jak na początku, a teraz jak mała się zassie to aż mnie nosi bo czuję się jakby mi szpilki wbijali

Do góry