reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Andrzelika ja narazie staram się trzymać diety MŻ ale to nie zawsze się udaje:-D muszę się wziąść za siebie bo zaraz wiosna a ja wyglądam jak mały hipopotam:-)

reklama
Cześć mamuśki!

Mały własnie drzemie, bo zbudził nas o 7, potem spacerek. Nocka fajna, jadł co 3 godz.i spał przy mnie, to naśpiocha i ja i on działaliśmy :-)
Ładnie dziś produkcja postów wre!
Ponko może rzeczywiście tak jak madzia radzi, postaraj się o indywidualny tok nauki, wtedy poukładasz sobie zajęcia, jak ci wygodnie?
Cocca mi Artur tez zazwyczaj zasypia na rekach, sam w łózeczku chyba raz:zawstydzona/y:
Onanana i co nici z długiego spacerku? Nie wstydź się za tatę, od czsu do czasu można sobie kielonka strzelić (aby nie przesadzić:tak:).
Martttika już ci mówiłam, że dzielna dziewczyna z ciebie, super dajesz radę!!
Katerinka widzę, że szalejesz na grouponie, ja chyba też się skuszę na jakiś zabieg upiększający. Fajnie,ze sie
spotkałyście z moniaal.
Mirelka &&&&& za szczepienie!
Ankusch jak tam dziesiejsza nocka u was?
Agutek, gratulacje dla siostry, fajnie, że kuzynostwo będzie rok po roku.
Nimfii może jakieś ładne skórzane etui na okulary, torebkę, coś z galanterii skórzanej, bo to solidny prezent wg mnie.
Mycha jak się sprawuje Laret? Prawda że ciężki, ale po chodnikach i wszelkich dziurach ładnie śmiga prawda?Gratki dla Nadinki z okazji jej 3 miesięcy!

Widzę, że opłaca się zapisywać na te darmowe próbki, chyba też się skuszę.
Miłego dzionka laski!!!

Madzia, Angun, ja studiuję zaocznie więc w sumie indywidualnego toku nie potrzebuję. Jak muszę wyjść wcześniej z zajęć to mówię, że mam małe dziecko w domu (najczęściej podkreślam, że chore :-p) i nie ma żadnego problemu. Z resztą ja dopiero w październiku zaczęłam studia więc uczelnia mi nie chce od razu ITS przyznać. Ale jakoś sobie radzimy, z Filipkiem siedzi A. i chociaż widzę, że go to męczy bo dużo pracuje i nawet w weekend nie może sobie odpocząć to lubi jak się rozwijam i złego słowa na moją edukację nie powie :-D

Dziewczyny, ale miałam dzisiaj sen :szok: Śniło mi się, że bierzemy ślub z A. z tym, że byliśmy gdzieś w jakiejś knajpie a ja byłam tylko w koszulce różowej (mam taką z pingwinem) i czarnej spódnicy. Z resztą ślub był cywilny (a ma być kościelny) i nie było obrączek. Dzwonimy w trakcie do przyjaciół czy przyjdą, a oni że wypili i nie mają jak przyjechać bo nie mają transportu. A po całym ślubie A. daje mi obrączki jakieś dziwne, jak z żywicy albo z wosku. Ja na to, że nie tak to wyglądać powinno i że marzyłam o czymś innym. Zaczęłam szukać złotych obrączek, na co mój A. że złotych nie lubi i nie chce. Cały sen tak karykaturalny że mnie rozwalił zupełnie. Ostatnio mam same głupie sny, nic tylko się śmiać po przebudzeniu.

Ostatnia edycja:
Witam.

a u nas dzisiaj nic nie wyszło z basenu bo jestem przeziębiona i leci mi z nosa ja z rynny a do tego jeszcze @ dostałam i tez leci jak z zarżnietej świni!!!

Czytam Was ale już nie wiem co komu odpisać...ale piszecie dużo

Madzia 300 brzuszków!!!???:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Jesteś moją bohaterką!!!!!
no co ty :-D:-D:-D

Ponko ja tez jestem na zaocznych,ale bynajmniej nie ma tak ,ze iles tam nieobecnosci tylko mozesz miec na zajeciach,po prostu chodzisz na te na ktore mozesz i na taka grupe na ktora ci pasuje,bo u nas niektorzy,a w sumie wiekszosc wykladowcow nie chce na inne grupy przyjmowac tylko ma sie chodzic na swoja,a mi nie pasuje czekac np 4 godz,bo takie mam okienka. IOS czy ITS ci przysluguje niezalenie od tego kiedy zaczelas studia,jesli masz dziecko do lat 3 ,u nas bynajmniej tak jest,poczytaj sobie w regulaminie.Mi to duzo ulatwia.

Hej maminki :-)
U nas nocka dosc fajna chociaz byly tez atrakcje,nakarmilam go po 23 wczoraj i polozylam go do spania i spal jak wracam slysze stekanie moj robi kupke :nerd: 12 w nocy a jemu sie kupkanie wlaczylo,pierwszy raz tak sie mu zdarzylo a najlepsze jest to ze staralam sie robic tak zeby sie nie przebudzil no ale sie nie udalo,troche jeszcze po machal nogami i rekami cos tam stekal ale wzielam go do siebie do lozka i jakos usnal a raczej usnelismy razem po potem to sie obudzilam o 4 rano jak zaczal znowu stekac o jedzenie tym razem :-D Teraz lezy w lozeczku i gada cos do karuzeli i innych kumpli :tak:
U nas pogoda jest ladna wiec pozniej kolo 13 idziemy na spacerek :-)
onanana nie przejmuj sie tata on sam powinien sie wstydzidz za siebie Ty nie musisz i staraj sie nie przejmowac nim ;-) szkoda tego spacerku tak go planowalas wczoraj.
Madzia dobra jestes 300 brzuszkow Ja to ledwo 20 zrobilam ostatnio i to jeszcze takich pol-brzuszkow z malym na brzuchu :-D ale mial radoche,fajne sa takie cwiczenia z maluchem razem :-)
ponko sen mialas niezly :-D

Ja na spacer około 14...

Dziewczyny ostatnio mój mąż przywiózł swoje zdjęcie jak był malutki...i oczom nie wierzyłam bo Tymek wygląda tak samo:tak:!!!Te same grube policzki:-D! Mąż teraz jest szczupły ale do 3 r.ż był "dorodny".Spojrzałam tez w książeczkę zrdowia mojego męża i na razie wagowo i wzrostowo idą prawie tak samo w tych samych miesiącach zycia...

Madzia robi brzuszki a ja na razie tylko o tym myślę...:szok:

Saabrina mnie stękanie "na kupkę" dziś rano obudziło...

reklama
Dziewczynki - trzymajcie kciuki za mnie. Wracam dzis do domu ,mam wlizke jako podreczny + Olinek + wozek. Nie wiem jak wejde do samolotu z walizka i Olinkiem. Oczywiscie wielka walize mam oddana na bagaz ,tak ze wiecej nie moge.
Troche sie boje,i oby Oli nie ryczal.
Odezwe sie jak dotre do domu i nareszcie do swojego kompka.

Do góry