reklama
Cześć mamuśki!
Mały własnie drzemie, bo zbudził nas o 7, potem spacerek. Nocka fajna, jadł co 3 godz.i spał przy mnie, to naśpiocha i ja i on działaliśmy :-)
Ładnie dziś produkcja postów wre!
Ponko może rzeczywiście tak jak madzia radzi, postaraj się o indywidualny tok nauki, wtedy poukładasz sobie zajęcia, jak ci wygodnie?
Cocca mi Artur tez zazwyczaj zasypia na rekach, sam w łózeczku chyba raz
Onanana i co nici z długiego spacerku? Nie wstydź się za tatę, od czsu do czasu można sobie kielonka strzelić (aby nie przesadzić).
Martttika już ci mówiłam, że dzielna dziewczyna z ciebie, super dajesz radę!!
Katerinka widzę, że szalejesz na grouponie, ja chyba też się skuszę na jakiś zabieg upiększający. Fajnie,ze sie
spotkałyście z moniaal.
Mirelka &&&&& za szczepienie!
Ankusch jak tam dziesiejsza nocka u was?
Agutek, gratulacje dla siostry, fajnie, że kuzynostwo będzie rok po roku.
Nimfii może jakieś ładne skórzane etui na okulary, torebkę, coś z galanterii skórzanej, bo to solidny prezent wg mnie.
Mycha jak się sprawuje Laret? Prawda że ciężki, ale po chodnikach i wszelkich dziurach ładnie śmiga prawda?Gratki dla Nadinki z okazji jej 3 miesięcy!
Widzę, że opłaca się zapisywać na te darmowe próbki, chyba też się skuszę.
Miłego dzionka laski!!!
Mały własnie drzemie, bo zbudził nas o 7, potem spacerek. Nocka fajna, jadł co 3 godz.i spał przy mnie, to naśpiocha i ja i on działaliśmy :-)
Ładnie dziś produkcja postów wre!
Ponko może rzeczywiście tak jak madzia radzi, postaraj się o indywidualny tok nauki, wtedy poukładasz sobie zajęcia, jak ci wygodnie?
Cocca mi Artur tez zazwyczaj zasypia na rekach, sam w łózeczku chyba raz
Onanana i co nici z długiego spacerku? Nie wstydź się za tatę, od czsu do czasu można sobie kielonka strzelić (aby nie przesadzić).
Martttika już ci mówiłam, że dzielna dziewczyna z ciebie, super dajesz radę!!
Katerinka widzę, że szalejesz na grouponie, ja chyba też się skuszę na jakiś zabieg upiększający. Fajnie,ze sie
spotkałyście z moniaal.
Mirelka &&&&& za szczepienie!
Ankusch jak tam dziesiejsza nocka u was?
Agutek, gratulacje dla siostry, fajnie, że kuzynostwo będzie rok po roku.
Nimfii może jakieś ładne skórzane etui na okulary, torebkę, coś z galanterii skórzanej, bo to solidny prezent wg mnie.
Mycha jak się sprawuje Laret? Prawda że ciężki, ale po chodnikach i wszelkich dziurach ładnie śmiga prawda?Gratki dla Nadinki z okazji jej 3 miesięcy!
Widzę, że opłaca się zapisywać na te darmowe próbki, chyba też się skuszę.
Miłego dzionka laski!!!
Madzia, Angun, ja studiuję zaocznie więc w sumie indywidualnego toku nie potrzebuję. Jak muszę wyjść wcześniej z zajęć to mówię, że mam małe dziecko w domu (najczęściej podkreślam, że chore ) i nie ma żadnego problemu. Z resztą ja dopiero w październiku zaczęłam studia więc uczelnia mi nie chce od razu ITS przyznać. Ale jakoś sobie radzimy, z Filipkiem siedzi A. i chociaż widzę, że go to męczy bo dużo pracuje i nawet w weekend nie może sobie odpocząć to lubi jak się rozwijam i złego słowa na moją edukację nie powie
Dziewczyny, ale miałam dzisiaj sen Śniło mi się, że bierzemy ślub z A. z tym, że byliśmy gdzieś w jakiejś knajpie a ja byłam tylko w koszulce różowej (mam taką z pingwinem) i czarnej spódnicy. Z resztą ślub był cywilny (a ma być kościelny) i nie było obrączek. Dzwonimy w trakcie do przyjaciół czy przyjdą, a oni że wypili i nie mają jak przyjechać bo nie mają transportu. A po całym ślubie A. daje mi obrączki jakieś dziwne, jak z żywicy albo z wosku. Ja na to, że nie tak to wyglądać powinno i że marzyłam o czymś innym. Zaczęłam szukać złotych obrączek, na co mój A. że złotych nie lubi i nie chce. Cały sen tak karykaturalny że mnie rozwalił zupełnie. Ostatnio mam same głupie sny, nic tylko się śmiać po przebudzeniu.
Dziewczyny, ale miałam dzisiaj sen Śniło mi się, że bierzemy ślub z A. z tym, że byliśmy gdzieś w jakiejś knajpie a ja byłam tylko w koszulce różowej (mam taką z pingwinem) i czarnej spódnicy. Z resztą ślub był cywilny (a ma być kościelny) i nie było obrączek. Dzwonimy w trakcie do przyjaciół czy przyjdą, a oni że wypili i nie mają jak przyjechać bo nie mają transportu. A po całym ślubie A. daje mi obrączki jakieś dziwne, jak z żywicy albo z wosku. Ja na to, że nie tak to wyglądać powinno i że marzyłam o czymś innym. Zaczęłam szukać złotych obrączek, na co mój A. że złotych nie lubi i nie chce. Cały sen tak karykaturalny że mnie rozwalił zupełnie. Ostatnio mam same głupie sny, nic tylko się śmiać po przebudzeniu.
Ostatnia edycja:
I
inna_a
Gość
katarek- ja to mam ten brzuch wielgaśny i uda, ale najbardziej brzuch mnie wkurza
AnnaJ007
Fanka BB :)
Witam.
a u nas dzisiaj nic nie wyszło z basenu bo jestem przeziębiona i leci mi z nosa ja z rynny a do tego jeszcze @ dostałam i tez leci jak z zarżnietej świni!!!
Czytam Was ale już nie wiem co komu odpisać...ale piszecie dużo
a u nas dzisiaj nic nie wyszło z basenu bo jestem przeziębiona i leci mi z nosa ja z rynny a do tego jeszcze @ dostałam i tez leci jak z zarżnietej świni!!!
Czytam Was ale już nie wiem co komu odpisać...ale piszecie dużo
no co tyMadzia 300 brzuszków!!!???
Jesteś moją bohaterką!!!!!
Ponko ja tez jestem na zaocznych,ale bynajmniej nie ma tak ,ze iles tam nieobecnosci tylko mozesz miec na zajeciach,po prostu chodzisz na te na ktore mozesz i na taka grupe na ktora ci pasuje,bo u nas niektorzy,a w sumie wiekszosc wykladowcow nie chce na inne grupy przyjmowac tylko ma sie chodzic na swoja,a mi nie pasuje czekac np 4 godz,bo takie mam okienka. IOS czy ITS ci przysluguje niezalenie od tego kiedy zaczelas studia,jesli masz dziecko do lat 3 ,u nas bynajmniej tak jest,poczytaj sobie w regulaminie.Mi to duzo ulatwia.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Hej maminki :-)
U nas nocka dosc fajna chociaz byly tez atrakcje,nakarmilam go po 23 wczoraj i polozylam go do spania i spal jak wracam slysze stekanie moj robi kupke 12 w nocy a jemu sie kupkanie wlaczylo,pierwszy raz tak sie mu zdarzylo a najlepsze jest to ze staralam sie robic tak zeby sie nie przebudzil no ale sie nie udalo,troche jeszcze po machal nogami i rekami cos tam stekal ale wzielam go do siebie do lozka i jakos usnal a raczej usnelismy razem po potem to sie obudzilam o 4 rano jak zaczal znowu stekac o jedzenie tym razem Teraz lezy w lozeczku i gada cos do karuzeli i innych kumpli
U nas pogoda jest ladna wiec pozniej kolo 13 idziemy na spacerek :-)
onanana nie przejmuj sie tata on sam powinien sie wstydzidz za siebie Ty nie musisz i staraj sie nie przejmowac nim ;-) szkoda tego spacerku tak go planowalas wczoraj.
Madzia dobra jestes 300 brzuszkow Ja to ledwo 20 zrobilam ostatnio i to jeszcze takich pol-brzuszkow z malym na brzuchu ale mial radoche,fajne sa takie cwiczenia z maluchem razem :-)
ponko sen mialas niezly
U nas nocka dosc fajna chociaz byly tez atrakcje,nakarmilam go po 23 wczoraj i polozylam go do spania i spal jak wracam slysze stekanie moj robi kupke 12 w nocy a jemu sie kupkanie wlaczylo,pierwszy raz tak sie mu zdarzylo a najlepsze jest to ze staralam sie robic tak zeby sie nie przebudzil no ale sie nie udalo,troche jeszcze po machal nogami i rekami cos tam stekal ale wzielam go do siebie do lozka i jakos usnal a raczej usnelismy razem po potem to sie obudzilam o 4 rano jak zaczal znowu stekac o jedzenie tym razem Teraz lezy w lozeczku i gada cos do karuzeli i innych kumpli
U nas pogoda jest ladna wiec pozniej kolo 13 idziemy na spacerek :-)
onanana nie przejmuj sie tata on sam powinien sie wstydzidz za siebie Ty nie musisz i staraj sie nie przejmowac nim ;-) szkoda tego spacerku tak go planowalas wczoraj.
Madzia dobra jestes 300 brzuszkow Ja to ledwo 20 zrobilam ostatnio i to jeszcze takich pol-brzuszkow z malym na brzuchu ale mial radoche,fajne sa takie cwiczenia z maluchem razem :-)
ponko sen mialas niezly
I
inna_a
Gość
My lecimy na dwór tak ciepło oby nie padało bo szkoda ;-)
AnnaJ007
Fanka BB :)
Ja na spacer około 14...
Dziewczyny ostatnio mój mąż przywiózł swoje zdjęcie jak był malutki...i oczom nie wierzyłam bo Tymek wygląda tak samo!!!Te same grube policzki! Mąż teraz jest szczupły ale do 3 r.ż był "dorodny".Spojrzałam tez w książeczkę zrdowia mojego męża i na razie wagowo i wzrostowo idą prawie tak samo w tych samych miesiącach zycia...
Madzia robi brzuszki a ja na razie tylko o tym myślę...
Saabrina mnie stękanie "na kupkę" dziś rano obudziło...
Dziewczyny ostatnio mój mąż przywiózł swoje zdjęcie jak był malutki...i oczom nie wierzyłam bo Tymek wygląda tak samo!!!Te same grube policzki! Mąż teraz jest szczupły ale do 3 r.ż był "dorodny".Spojrzałam tez w książeczkę zrdowia mojego męża i na razie wagowo i wzrostowo idą prawie tak samo w tych samych miesiącach zycia...
Madzia robi brzuszki a ja na razie tylko o tym myślę...
Saabrina mnie stękanie "na kupkę" dziś rano obudziło...
reklama
W
winki80
Gość
Dziewczynki - trzymajcie kciuki za mnie. Wracam dzis do domu ,mam wlizke jako podreczny + Olinek + wozek. Nie wiem jak wejde do samolotu z walizka i Olinkiem. Oczywiscie wielka walize mam oddana na bagaz ,tak ze wiecej nie moge.
Troche sie boje,i oby Oli nie ryczal.
Odezwe sie jak dotre do domu i nareszcie do swojego kompka.
Troche sie boje,i oby Oli nie ryczal.
Odezwe sie jak dotre do domu i nareszcie do swojego kompka.