Hej Kobitki, my dzisiaj w jakimś bojowym nastroju... wlasnie mialysmy chyba 5 podejscie do drzemeczki... mam nadz ze udane
Pogoda u nas slaba, ale i tak wybieramy sie na spacer ok 14 i jakies zakupy ok 17, Anuska polubila ksiazeczki, heh, taka spokojna jest jak sie jej pokazuje obrazki... no ale mamy tylko jedna, o czarnej krowie, wiec musimy dokupic cos fajnego
winki jestes niesamowita z tymi podrozami, ja chyba nie dalabym rady, trzymam kciuki zeby bylo latwo, szybko i przyjemnie
asia ja juz zapomnialam co tzn spac do 10... ale w zasadzie przyzwyczailam sie do tych porannych pobudek (Ania tez lubi sobie pogadac, a nawet pokrzyczeć do misiakow z rana
katarek ja to straszne chcialabym ogarniać dietę MŻ, ale nie potrafie
jak sobie nie zjem tyle, ze mi sie w brzuchu ni miesci, to w nocy budze sie wsciekle glodna i musze zasuwac do lodowki... no mam nadz ze jak skoncze karmic to sie ogarne, chociaz pewnie wtedy bede miec inne wymowki
mycha wszystkiego naj dla Nadinki !!
onanana szkoda waszego spacerku, szczególnie ze tak bardzo lubicie sobie pochodzic :/ ale dziewczyny maja racje, co Ty sobie kobieto glowe jakims wstydem zawracasz.... dorosly jest, wiec sam za siebie odpowiada, a Ty nawet nie mysl o tym, szkoda jednak Twoich nerwow ;/ nie mniej jednak bawcie sie dobrze w odwiedzinach
andzelika dzieki wielkie za linki, wszystko czego wczesniej nie zaklepalam nadrobie dzisiaj i bede czekac
katerinka jak tam, trzymasz sie z tymi porzadkami, albo ich brakiem??
Tak, 'suchej nitki nei zostawiłysmy na basenie', w kwestii organizacji heh, ale kurcze, skoro sa dla dzieci niby to powinni sie bardziej starac
Kurcze zazdroszcze tych wszystkich przemiłych zabiegów, takie upieszanie dloni tez by mi sie przydalo ... Z tymi kuponami, zawsze jest troszke 'strachu' jesli chodzi o fryzjera, ale z drugiej strony, wlosy zawsze odrosna w przypadku jakiejsc wpadki, a mozesz odkryc jakies fajne miejsce i utalentowanych fryzjerow
Dziewczyny w jakie fajne zabawy bawicie sie z dzieciakami?? Kurcze, ja jakos malo kreatywna jestem, udaje zwierzatka, pokazuje rysunki z prostymi buzkami itp, obgryzam stopki, lachotam Anie, nosze na rekach pokazuje przdmioty i nazywam. Moze mi cos podpowiecie??