Hej kobitki
nimfii - Szok, Szok , szok!!!!!!!!!!! Co za dureń, no brak słów! :-( Zgadzam się z nadrzeliką, to Ona powinna stawiać mu ultimatum ! Co za cham bez serca i rozumu !
andrzelika - fajnie, że Alanek tak super dzielnie znosi szczepionki
ponko - dobrze zrobiłaś, ja przy zakupie Mutsy też kupowalam od razu adaptery i teraz przy zakupie etgo fotelik z bazą też już zamówiłam adaptery - niestey do Maxi Cosi są inne, a cena też z kosmosu :-/ Ale przydadzą się bardzo!
mamusia - gratki dla brata i bratowej, "kawał babeczki" z Oliwki
onanana - no właśnie wróciłyśmy z prawie 2,5 godzinnego spaceru, zaliczyłyśmy małe zakupy w Lewiatanie i aptekę, pogoda super, słoneczko, aż czuć wiosnę było w powietrzu
Madzia - witaj kochana:* Gratuluję powrotu na studia, pewnie jest ciężko ,ale dasz ardę i będziesz bardzo z siebie dumna! Najważniejsze, że Majusia ma się tak dobrze i taka z niej grzeczna pannica
Laski , karmię tego mojego małego klocuszka w nocy na rozłożonej sofie - na siedząco i wysiada mi kręgosłup! A wiem, że jak ją wezmę, żeby nakarmić leżąc , to pewnie mi się kimnie ....:-( Ech... czuję się jak emerytka, cała ciążę nie wiedziałąm co to ból kręgosłup, to teraz masz babo!