reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

andrzelika nie wiem czy Ty mialas problem z wyswietlaniem forum BB tzn pisalas(chyba Ty) ze masz wszystko na calym ekranie a relkamy na samym koncu ?? Wlasnie zmienialam cos w ustawieniach i przestawilam sobie jedna opcje wygladu stronki w ustawieniach zaawansowanych i ustawilam na ''wyglad bb chlopiec'' a normalny wyglad to bb dziewczynka :tak: wiec jesli nadal problem istnieje z wygladem stronki to poszukaj w ustawieniach zaawansowanych ;-)
Cocca wspolczuje Ci kochana oj te zeby a tyle ich musi wyjsc :eek:
Niunia wspolczuje Ci kochana,temat chlopow to temat rzeka,oni nigdy nas nie zrowumieja,chociaz musze przyznac ze moj ostatnio pozmywal garki :szok: powiedzial ze dzien wczesniej troszke przegial i chcial sie odwdzieczyc (dzien wczesniej gadal z bratem chyba 3h i nic mi nie pomogl nawet jak Sami plakal w lozeczku to byl taki zagadany ze go podobno nie slyszal) ale wiecie co z chlopami jest zle a bez chlopow byloby jeszcze gorzej :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ssabrina ja miałam cały czas na bb chłopiec bo patrzyłam, ale wiesz co zmieniłam na bb dziewczynka i nic w końcu dałam wersja dla telefonów i wtedy tam się wyświetliło,że nie da rady i kliknij żeby była normalna dostosowana do strony i wskoczyło mi normalnie dziękuje ;-):-)

niunia
tańczysz zumbe ???

Niuniunia bidulko,może chłopina czuje się odrzucony po narodzinach Wiki i demonstruje swoje "ja". Zmywarkę kupcie i po kłopocie:)
Ja całe życie dopraszałam się zmywarki bo wiecznie przy zlewie stałam. Jego zmywanie nie pociągało i dopiero jak zaszłam w ciążę, musiałam miesiąc leżeć to od razu kupił zmywarkę:) Dotrzecie się, czau potrzeba!

andrzelika prosze bardzo ;-) pamietalam tylko ze ktos mial problem ale nie bylam pewna czy to bylas Ty no ale super ze problem sie rozwiazal ;-)
Mikado powiem tak,Ja mam zmywarke caly czas ale NIGDY jej jeszcze nie uzylam :szok: ani jeden raz moj A. stwierdzil ze nie trzeba bo wkoncu wlaczac ja tylko do kilku talerzy ,my jestesmy tylko we dwoje to tych garow tyle nie ma :tak:

Dziewczyny moj spioch dalej spi juz od 15 tak daje czadu to jest juz jego 2 dluga drzemka od 11 jak wstal :eek:
No nic tatus przyszedl z pracy i obudzil marude mi :-D mam tylko nadzieje ze jest w lepszym humorze juz :-D

Ostatnia edycja:
Mikado powiem tak,Ja mam zmywarke caly czas ale NIGDY jej jeszcze nie uzylam :szok: ani jeden raz moj A. stwierdzil ze nie trzeba bo wkoncu wlaczac ja tylko do kilku talerzy ,my jestesmy tylko we dwoje to tych garow tyle nie ma :tak:
My też we dwoje i po 2 dniach jest pełniutka:) Można mieć więcej talerzy i nazbierać. My jesteśmy bardzo zadowoleni.
Poleciłam Niuni ,żeby wyeliminować jeden powód do kłótni, skoro naczynia stanowią problem;)

andrzelika zgadzam sie z Toba okropny byl widok takiej stronki takie wszystko bylo rozszerzone,niewygodne to mialam i zaraz to zmienilam na poprzednia opcje :tak::-)
Mikado masz racje,jesli gary sa powodem klotni to faktycznie zmywara to fajny pomysl :tak:

Ostatnia edycja:
Nas tez dwoje a co drugi dzień włączam a w weekend to codziennie nawet. Jak w poprzednim mieszkaniu się zepsuła i powiedziałam że ja gotuje a on zmywa to zaraz zadzwonił i szybciutko naprawili...

Ostatnia edycja:
reklama
hej panienki :)

Cocca - biedny Franuś:-( Kurcze jedne dzieci przechodzą bezboleśnie ząbkowanie, a inne się męczą okrutnie :-(

Angun - super, że salę znalazłaś , ja myślę o restauracji, gdzie moja babcia miała 70 kę, ale jest 75 zł od osoby , na razie najtaniej ... PS nio właśnie nie mam się jak oprzeć, bo sofa rozłożona, a ja , że wstaję do małej, to śpie "nie od ściany", bu

Ssabrinaa- kurcze, może u WAs też ząbki będą ? Choć, nasza młoda też ma czasem takie dni, że właśnie nawet do wc nie mam kiedy iść ...

onanana - będzie dobrze ;) Pola na spacerze, jest tylk oze mną, albo z moim D, albo z mamą - w sumie jak jest z mamą , to boję się najmniej, ale i tak dzwonię ;-)

Madzia - współczuję katarku:-( Mój mnie pewno nie pomasuje, nawet mi stóop w ciąży nie amsował, tylko kupił masażer:confused2:

Pola zjadla, usnęła, ale co jakiś czas krzyczy przez sen, Wasze dzieci też tak mają, że krzyczą, albo płaczą gdy śpią? Jutro ma by jeszcze cieplej !

Do góry