reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

andrzelika nie wiem czy Ty mialas problem z wyswietlaniem forum BB tzn pisalas(chyba Ty) ze masz wszystko na calym ekranie a relkamy na samym koncu ?? Wlasnie zmienialam cos w ustawieniach i przestawilam sobie jedna opcje wygladu stronki w ustawieniach zaawansowanych i ustawilam na ''wyglad bb chlopiec'' a normalny wyglad to bb dziewczynka :tak: wiec jesli nadal problem istnieje z wygladem stronki to poszukaj w ustawieniach zaawansowanych ;-)
Cocca wspolczuje Ci kochana oj te zeby a tyle ich musi wyjsc :eek:
Niunia wspolczuje Ci kochana,temat chlopow to temat rzeka,oni nigdy nas nie zrowumieja,chociaz musze przyznac ze moj ostatnio pozmywal garki :szok: powiedzial ze dzien wczesniej troszke przegial i chcial sie odwdzieczyc (dzien wczesniej gadal z bratem chyba 3h i nic mi nie pomogl nawet jak Sami plakal w lozeczku to byl taki zagadany ze go podobno nie slyszal) ale wiecie co z chlopami jest zle a bez chlopow byloby jeszcze gorzej :-D

Ostatnia edycja:
reklama
ssabrina ja miałam cały czas na bb chłopiec bo patrzyłam, ale wiesz co zmieniłam na bb dziewczynka i nic w końcu dałam wersja dla telefonów i wtedy tam się wyświetliło,że nie da rady i kliknij żeby była normalna dostosowana do strony i wskoczyło mi normalnie dziękuje ;-):-)

niunia
tańczysz zumbe ???

Niuniunia bidulko,może chłopina czuje się odrzucony po narodzinach Wiki i demonstruje swoje "ja". Zmywarkę kupcie i po kłopocie:)
Ja całe życie dopraszałam się zmywarki bo wiecznie przy zlewie stałam. Jego zmywanie nie pociągało i dopiero jak zaszłam w ciążę, musiałam miesiąc leżeć to od razu kupił zmywarkę:) Dotrzecie się, czau potrzeba!

andrzelika prosze bardzo ;-) pamietalam tylko ze ktos mial problem ale nie bylam pewna czy to bylas Ty no ale super ze problem sie rozwiazal ;-)
Mikado powiem tak,Ja mam zmywarke caly czas ale NIGDY jej jeszcze nie uzylam :szok: ani jeden raz moj A. stwierdzil ze nie trzeba bo wkoncu wlaczac ja tylko do kilku talerzy ,my jestesmy tylko we dwoje to tych garow tyle nie ma :tak:

Dziewczyny moj spioch dalej spi juz od 15 tak daje czadu to jest juz jego 2 dluga drzemka od 11 jak wstal :eek:
No nic tatus przyszedl z pracy i obudzil marude mi :-D mam tylko nadzieje ze jest w lepszym humorze juz :-D

Ostatnia edycja:
Mikado powiem tak,Ja mam zmywarke caly czas ale NIGDY jej jeszcze nie uzylam :szok: ani jeden raz moj A. stwierdzil ze nie trzeba bo wkoncu wlaczac ja tylko do kilku talerzy ,my jestesmy tylko we dwoje to tych garow tyle nie ma :tak:
My też we dwoje i po 2 dniach jest pełniutka:) Można mieć więcej talerzy i nazbierać. My jesteśmy bardzo zadowoleni.
Poleciłam Niuni ,żeby wyeliminować jeden powód do kłótni, skoro naczynia stanowią problem;)

andrzelika zgadzam sie z Toba okropny byl widok takiej stronki takie wszystko bylo rozszerzone,niewygodne to mialam i zaraz to zmienilam na poprzednia opcje :tak::-)
Mikado masz racje,jesli gary sa powodem klotni to faktycznie zmywara to fajny pomysl :tak:

Ostatnia edycja:
Nas tez dwoje a co drugi dzień włączam a w weekend to codziennie nawet. Jak w poprzednim mieszkaniu się zepsuła i powiedziałam że ja gotuje a on zmywa to zaraz zadzwonił i szybciutko naprawili...

Ostatnia edycja:
reklama
hej panienki :)

Cocca - biedny Franuś:-( Kurcze jedne dzieci przechodzą bezboleśnie ząbkowanie, a inne się męczą okrutnie :-(

Angun - super, że salę znalazłaś , ja myślę o restauracji, gdzie moja babcia miała 70 kę, ale jest 75 zł od osoby , na razie najtaniej ... PS nio właśnie nie mam się jak oprzeć, bo sofa rozłożona, a ja , że wstaję do małej, to śpie "nie od ściany", bu

Ssabrinaa- kurcze, może u WAs też ząbki będą ? Choć, nasza młoda też ma czasem takie dni, że właśnie nawet do wc nie mam kiedy iść ...

onanana - będzie dobrze ;) Pola na spacerze, jest tylk oze mną, albo z moim D, albo z mamą - w sumie jak jest z mamą , to boję się najmniej, ale i tak dzwonię ;-)

Madzia - współczuję katarku:-( Mój mnie pewno nie pomasuje, nawet mi stóop w ciąży nie amsował, tylko kupił masażer:confused2:

Pola zjadla, usnęła, ale co jakiś czas krzyczy przez sen, Wasze dzieci też tak mają, że krzyczą, albo płaczą gdy śpią? Jutro ma by jeszcze cieplej !

Do góry