Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
andrzelika nie wiem czy Ty mialas problem z wyswietlaniem forum BB tzn pisalas(chyba Ty) ze masz wszystko na calym ekranie a relkamy na samym koncu ?? Wlasnie zmienialam cos w ustawieniach i przestawilam sobie jedna opcje wygladu stronki w ustawieniach zaawansowanych i ustawilam na ''wyglad bb chlopiec'' a normalny wyglad to bb dziewczynka wiec jesli nadal problem istnieje z wygladem stronki to poszukaj w ustawieniach zaawansowanych ;-)
Cocca wspolczuje Ci kochana oj te zeby a tyle ich musi wyjsc
Niunia wspolczuje Ci kochana,temat chlopow to temat rzeka,oni nigdy nas nie zrowumieja,chociaz musze przyznac ze moj ostatnio pozmywal garki powiedzial ze dzien wczesniej troszke przegial i chcial sie odwdzieczyc (dzien wczesniej gadal z bratem chyba 3h i nic mi nie pomogl nawet jak Sami plakal w lozeczku to byl taki zagadany ze go podobno nie slyszal) ale wiecie co z chlopami jest zle a bez chlopow byloby jeszcze gorzej
Cocca wspolczuje Ci kochana oj te zeby a tyle ich musi wyjsc
Niunia wspolczuje Ci kochana,temat chlopow to temat rzeka,oni nigdy nas nie zrowumieja,chociaz musze przyznac ze moj ostatnio pozmywal garki powiedzial ze dzien wczesniej troszke przegial i chcial sie odwdzieczyc (dzien wczesniej gadal z bratem chyba 3h i nic mi nie pomogl nawet jak Sami plakal w lozeczku to byl taki zagadany ze go podobno nie slyszal) ale wiecie co z chlopami jest zle a bez chlopow byloby jeszcze gorzej
Ostatnia edycja: