reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

winki zależy jakiego rodzaju film, ja ostatnio oglądałam To nie jest kraj dla starych ludzi" polecam, jeśli lubi się takie hm.. dość specyficzne kino

reklama
Winki a jaki rodzaj filmu?
syl ja też tatantino uwielbiam...".bękarty wojny" rządzą:-D

Jak ktos lubi dramaty i filmy typu "ciężkiego' to polecam polski film "Świnki"

Ostatnia edycja:
ja mam zamiar w końcu obejrzeć Bandytę - wiele osób mi polecało, ale jeszcze nie miałam okazji zobazyć, więc nic nie powiem czy dobry

syl anna dzieki ,scisgam juz 4 ,wiec racze jwystarczy. Sciagam - Dziewczyne z tatuazem, Pokojowki ,spadkobiercy ,Moneyball. Zobaczymy jakie beda kopie ( bo te filmy to jescze w kinach) i cos wybierzemy na dzis wieczor.

Ja ostatnio oglądalam z M. Babys, akurat na czasie polecam wszystkim mamusiom, ale to raczej nie jest film na wieczór z mężem:)
My kąpiemy teraz w Nivei i jestem bardzo zadowolona, wszystkie kosmetyki mam z jednej linii. Przez perwszy miesiąc używaliśmy emolium, bo Franek miał szorstką skórę, a ponieważ ja mam azs, to wolałam wprowadzić szybko emolium. Ale teraz Nivea w 100 % mnie zadowala i Franka skóra też chyba zadowolona:-) Przyznam szczerze, że zmieniliśmy tylko ze względu na kasę, bo jeśli nic Franciszkowi nie jest po nivei, to wolę kupić mu coś inego zamiast wydawać na emolium, ale ja się muszę bardzo liczyć z kasą...

anna, dla mnie takim aktorem jest Javier Bardem - może nie w To nie jest kraj dla starych ludzi, ale ogólnie jest ekstra

reklama
Bandyta super film...
AnnaJ w poniedziałek się dowiem, bo u nas wszystkie szczepienia się poprzesuwały:crazy: wlaśnie szukam ostatnich zdjęć, żeby go wrzucić:-)

Do góry